Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

τι βραχιολακι???πως λεγεται ξερεις?πρεπει να το σταματησω με καποιον τροπο παντως γιατι δεν γινεται με 2 παιδια να ειμαι ξαπλα ολη μερα!εχω να παιξω μαζι τους 3 μερες!:cry: τα λυπαμαι τα καημενα να με βλεπουν ολη μερα τεζα:cry: κ να σηκωνομαι σαν ετοιμοθανατη να κανω φαι κ να βαλω καμια σκουπα.αυτα τα 2 κανω μονο κ παλι με το ζορι.ο αντρας μου σχολαει κ βαζει πλυντηρια κ απλωνει ρουχα κ μαζευει τον χαμο απο οσα κανουν τα παιδια.τι να κανει κ αυτοσ σε 2 ωρες που εχει κενο το μεσημερι.οταν σχολαει το βραδυ δεν υπαρχει κ τιποτα να κανει αφου κοιμουνται.το ζορι ειναι οταν τα εχω ολη μερα:?

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

http://www.babybaby.gr/showarticle.jsp?CMRCode=11NSR0N6R&CMCCode=020104&extLang=

δες αυτο στην τελευταια παραγραφο

υπαρχει και ενα topic στο parents.gr για την ναυτια που λενε και για το βραχιολακι,εγω παντωσ το εμαθα οταν μια φιλη μου εγκυμονουσα τα ανακαλυψε και σωθηκε

Επεξεργάστηκαν by ΛΙΑΚΟΥ ΓΚΕΛΥ

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

Διαφημίσεις

img0627u.jpgimg0627u.jpgimg0626xz.jpg

οι φωτογραφίες το αδικούν προσπάθησα να βγάλω μια ολόκληρο το δωμάτιο αλλα δεν γινόταν

ο τοιχος όλος ειναι γαλάζιος με δυο αποχρώσεις μια πιο ανοιχτεί και μια πιο σκούρα και στις δυο πλευρες εχει αυτες τις ζωγραφιες

ο τοιχος ειναι γαλάζιος και στην φωτογραφία φαίνεται ασπρος

ήταν βράδυ και με φλας παραμόρφωνε τα χρώματα

θα ανεβάσω και ολοκληρωμένη με το δωμάτιο και τα επιπλα μέρα

Επεξεργάστηκαν by rosebaby

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Καλημέρα μανούλες! Μάλλον μόνη μου είμαι εδώ! Rose το σχέδιο είναι υπέροχο :):)!!!! Αντε να δούμε και φώτο με τα έπιπλα. Κι εγώ μετά το Πάσχα θα ξεκινήσω να φτίχνω το παιδικό. Αν και ακόμα δεν έχω καταλήξει σε θέμα :(. Να ρωτήσω βρε κορίτσια, το κρεββατάκι που θα πάρετε θα είναι με μετακινούμενα κάγκελα ή με μετακινούμενο στρώμα? Αυτό που μου αρέσει έχει μετακινούμενο στρώμα αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι βολικό όταν θα το βάλω στην κάτω στάθμη για να το στρώνω. Τα άλλα με τα κάγκελα μου φαίνονται λιγότερο γερά σαν κατασκευή. Πάλι μπέρδεμα :confused:. Πείτε καμιά γνώμη... ευχαριστώ!

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Καλημερα κοριτσια,

Rosebaby ΤΕΛΕΙΟ το δωματιο. Φανταστικο. Πολυ καλα εκανες και ζωγραφισες. Ειναι μακραν πιο πρωτοτυπο απο τις ταπετσαριες. Μπραβο μπραβο. Ο μικρος σου θα χαιρεται πολυ το δωματιο του. Και ο Νεμο ειναι πολυ ωραιος. Μ' αρεσει και μενα πολυ.

Εγω newmammy εχω παρει με μετακινουμενο στρωμα, αλλα ακομα το εχω ψηλα το στρωμα (για πολυ λιγο καιρο υποθετω) και δεν ξερω να σου πω ακομα πως ειναι οταν ειναι κατεβασμενο. Φανταζομαι οτι πραγματικα θα ειναι πιο δυσκολα. Απλα νομιζω αυτα που μετακινειται μονο το στρωμα εχουν και τη δυνατοτητα να γινουν κρεβατακια ενω τα αλλα που μετακινειται το καγκελο οχι. Και παλι δεν το λεω με σιγουρια.

Κοριτσια, βγηκα και Παρασκευη και Σαββατο βραδυ, πηγα Κολωνακι, την παρασκευη ανευ συζηγου, το σαββατο μαζι, εφαγα καταπληκτικα και τα δυο βραδυα, και αισθανθηκα λιγο ανθρωπος αλλα παλαια. Νομιζω οτι η λυση "babysitting" απο την αδελφη μου, θα επαναληφθει συντομα για να αρχισουμε να βγαινουμε λιγο οι δυο μας και να μην ξεκουβαλαμε και το παιδι.

Φιλακια σε ολες

4Rnfp3.png

ROSE πολυ ομορφο το δωματιο αντε με το καλο το μωρακι σου.

smouth οταν με το καλο γεννησω θα βρεθουμε?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

καΛημερα κοριτσακια ..εγω σπιτι σημερα..δουλειες κι εδω..αχ πριν μου ηρθε μια ζαλη ξαφνικα..ευτυχως ηταν ο αντρας μου εδω...πιεση καλη εχω 11 με 7 ..γιατι ζαλιστηκα ρε γαμωτο...τωρα φοβαμαι μη το ξαναπαθω και ειμαι και μονη..

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Γεια σας,κοριτσάρες μου!!Ελπίζω να είστε όλες καλά!!!

Δήμητρά μου,υπομονή!!!Κι εγώ έτσι πέρασα τους πρώτους 3 μήνες.Να σου πω την αλήθεια δεν πήρα κάποιο σκεύασμα,γιατί δεν ήθελα να επιβαρύνω το έμβρυο.Μόνο υπομονή έκανα,ώσπου κάποια στιγμή κόπηκε μαχαίρι!!!

Rosebaby,η ζωγραφιά καταπληκτική!!!!!!!Με γεια και με το καλό το μωράκι σου!!!

Σμουτσάκι,πάντα τέτοια!!!Να περνάς καλά και να είσαι χαρούμενη!!!

Ζωζάκι μου,από την αρχή της εγκυμοσύνης μ έχει πιάσει 3-4 φορές ζαλάδα από τις οποίες η μία ήταν λίγα δευτερολέπτα πριν την λιποθυμία.Πώς το σώζεις???Ξαπλώνεις και ζητάς από κάποιον που είναι δίπλα σου να σου σηκώσει τα πόδια ψηλά,επανέρχεται το αίμα στον εγκέφαλο κατευθείαν!!Λίγο μελάκι ή ζαχαρούλα επίσης βοηθά!!Μην ανησυχείς!!Είναι φυσιολογικές οι ζαλάδες στην εγκυμοσύνη!!

φιλάκια σε όλες!!

ναι ζωουλα μου, κι εγω το ειχα παθει μια φορα, και ειχα λιποθυμησει κιολας, ευτυχως και για μενα τοτε, ο αντρας μου ηταν σπιτι. προσπαθησε να μην ξεθεωνεσαι στις δουλειες και ισως οχι πολυ ωρα ορθοστασια. μπορει αυτο να σου φταιει.

φερυ μου οποτε θες θα βρεθουμε. εγω λεω οταν γεννησετε ολες με το καλο, να κανονισουμε μια συναντηση ολες μαζι να γνωριστουμε και να γνωρισουμε και τα μωρακια η μια της αλλης. και θα κανουμε Online συνδεση με σερρες με Νεφελη και δημητρα. τι λετε?

4Rnfp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Οπως καταλάβατε ήμουνα πολύ χάλια την περασμένη Δευτέρα. Σας ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση σας και να ξέρετε ότι σας αγαπώ όλες και μου λείψατε πολύ πολύ. Με το ζάκχαρο πηγαίνουμε καλά, η ενδοκρινολόγος μου έδωσε αρχικά μία διατροφή που πρέπει να κάνει μία έγκυος και βλέποντας το πως αντιδρα ο οργανισμός μου θα συνεχίσουμε ανάλογα. Κάνω καθημερινά μετρήσεις στο σπίτι και τα πράγματα είναι πολύ καλά. Το ζάκχαρο νηστείας δεν ανεβαίνει πάνω από 70 και μετά φαγητού φθάνει το πολύ 100. Αυτ'α εν ολίγης για να μην σας πρήζω.

Διαβασα τα νέα σας σήμερα που μπήκα ξανά στο καφέ. Μου λείψατε πολύ. Θα κανονίσω να βρήσκομαι και εγώ κάτω με την μπεμπούλα μου στην συνάντηση. Θέλω πολύ να σας γνωρίσω όλες και απο κοντά.

Smoutsaki μου! Τι γλύκα μάμα με κόρη που θα είστε με τα Paul Frank! Οταν τα φορέσετε θέλουμε φώτο! Καλή συνέχεια και με την αναζήτηση παιδικού σταθμού εύχομαι. Και εγώ πήγαινα altamira με τις φίλες μου! ζηλεύω! ανυπομωνώ να πάμε καφεδάκι και όλες μαζί!

Δημητρούλα μου, τι εξάντληση είναι αυτή που σε βρήκε! Υπομονή γλυκιά μου, θα φύγει σε λίγο καιρό. Αύριο έχεις και τον γιατρό από ότι θυμάμαι. Αντε με το καλό σου εύχομαι να ακούσετε το νέο σας μέλος, ίσως σου προτείνει και κάτι ο γιατρός για τουε εμετούς.

Rosebaby μου τι καταπληκτικό δωμάτιο είναι αυτό! Μια ομορφιά πραγματικά! Και εγώ θεωρώ την ζωγραφική στον τοίχο πολύ πιο πετυχημένη απο κάθε τι άλλο. Μου άρεσε που δεν γεμίσατε όλο τον τοίχο. Είναι όπως πρέπει να είναι. Ο μπεμπούλης θα κουνιέται σαν τον νέμο από την χαρά του. Καλή ξεκούραση και σε εσένα τώρα με την άδεια. Φαντάζομαι τώρα στο σπίτι θα κάνεις βόλτα το καροτσάκι στο δωμάτιο και θα πλένετε την προίκούλα. Τι τέλεια που θα είναι!

ζωούλα μου και εγώ πιστεύω ότι θα πρέπει να χαλαρώσεις λίγο και να ξεκουραστείς. Η ορθοστασία δεν βοηθάει, γι αυτό ίσως και οι ζαλαδούλες.

Εvi26 πολύ χάρηκα και με τα δικά σου νέα σχετικά με την β επιπέδου. Κοίταξε να μην τα ψάχνεις τόσο πολύ με τα νούμερα και να αρκεστείς στο ότι σου είπε ο γιατρός ότι όλα βαίνουνε μια χαρά.

Βανιλίτσα μου, άντε με το καλό και εσύ να φθάσει ο καρός να πάρεις την άδεια σου και να σταματήσεις αυτό το καθημερινό πηγαινε έλα. Υπό κανονικές συνθήκες θυμάμαι τόσα χρόνια δεν αντεχότανε, πόσο μάλιστα με την κοιλίτσα. Σε λίγο καιρό θα μπείς και εσύ στο τρίτο τρίμηνο. Το diamante να πας να το δεις στον Δήμα στο Κορωπί, εκεί το βρήκε και η μπουμπού η οποία έμεινε και πολύ ευχαριστημένη.

Μπουμπούκα πόσο μαρέσει που είσαι κορίτσι των ταξιδιών. Αντε και ο δικός σου μπέμπης προστέθηκε στην μικρή παρέα των αγοριών.

Μάρα76 το καρότσι που διάλεξες είναι τέλειο! Με το καλό να το χαρεί η μπεμπούλα σου.

Fairy baby άντε με το καλό να αρχίσεις και εσύ τις αγορές σου για την μπεμπούλα σου. Fysalida, Αγγέλα74, Marsolan, Κάτια1984 και Γκέλυ εύχομαι και εσείς με τα μωράκια σας να είστε καλα. Κορίτσια συγχωρέστε με αν ξέχασα καμία.

Επεξεργάστηκαν by Nefelh1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...