Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

σμουτσ το χω κανει και εγω αυτο...τρελα ειναι...εεε αφου εχουμε κοριτσακια μπορουμε να το κανουμε..οι μπαμπαδες στην ακρη...χιχιχιχιιιχιιχ τι δηλαδη;;θα φορεσει ροζ και ανοιχτοχρωμα ο μπαμπας...μπαααααααααααααααααααα...

ροζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ λιγα λεπτα εμειναν και εισαι ελευθερη...γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

καλα αποτελεσματα στο γιατρο να εχεις....που ειναι σιγουρα δηλαδη αλλα λεμε τωρα...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να μπεις να μας γραψεις πως πηγε ετσι;;;

θα μπω το σκ απο το σπιτι για να δω...

αντε και βαλε τωρα ολη σου την φαντασια για να φτιαξεις το τελειο δωματιο....

κλαψ....εφυγε η μαρα και με αφησε με την απορια...μωρε εγω θα παω στο γαια...αλλα τι θα μου πουν εκει οι αρμοδιοι;;υπαρχει περιπτωση να μου πουν κατι αρνητικο για την κλινικη τους;ουφ......

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

maraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

κατσε ρε παιδι μου γιατι ο δικος μου γιατρος που με ειδε χθες μου ειπε οτι το τμημα νεογνων στο γαια ειναι ετοιμο και λειτουργει μια χαρα...

ειχε και αυτος τους ενδοιασμους του για γεννα στο γαια, τα χριστουγεννα που το ειχαμε συζητησει το θεμα, μονο και μονο επειδη τοτε το τμημα νεογνων δεν ηταν ετοιμο...

τωρα ομως μου ειπε οτι ειναι μια χαρα και εχει ηδη κανει και 3 γεννες εκει.

δηλαδη ο δικος σου σου ειπε οτι δεν ειναι ετοιμο;;

πες ρε μαρα μου γιατι θα το ψαξω και μονη μου...θα παω η ιδια εκει κι θα ρωτησω...αλλα με ενδιαφερει η αποψη του γιατρου σου.

μπερδευτηκα παλι....:?

fysalidako δεν συντονιζομαστε σημερισ! λολ!!! κοιτα εγώ πλέον περιθώριο υπαναχώ ρησης δεν έχω γιατι λόγω της πολύ πολύ καλής τιμής που μου εκανε ο γιατρός μου..καταλαβαινεις... για το νεογνολογικο εγω το έμαθα απο τον γιατρο μου αρχές μαρτίου. τώρα αν εχει αλλάξει κάτι δεν το γνωρίζω.. σου συστήνω να κλεισεις ενα ραντεβου και να πας απο εκει και καλά για να δεις τα δωμάτια.. πηγαινε να κάνεις την τουρνέ σου και ρώτα ευθέως... "αν το παιδι μου χρειαστεί νοσηλεία για τον ΟΠΟΙΟ λόγο με καλύπτετε?" και ζητα να μιλήσεις και με την προιισταμένη του νεογνολογικου..αναφαιρετο δικαιωμά σου ειναι. Αν σε καλύψουν πάει να πει πώς όλα οκ!

σε φιλώ..8α μπω κατα τις 8 πάλι να τα πουμε γιατι τώρα πρεπει να την ξανα-κάνω

dZJip3.png

καλημερα πέρασα να πω τα νέα μου

ο μικρός μεγαλώνει κανονικά έγινε 1,5 κιλό και κάτι

ειναι υπερκινητικό μωρό και αυτο ειναι καλο λεει η γιατρός

υσηχία δεν έχει όλη μερα.

σημερα πρωινό ξύπνημα , ο ζωγράφος έπιασε κιόλας δουλειά και εμένα θα με παρει ο ύπνος στον καναπέ.

άσε που πείνασα κιόλας.

δεν θα με αφησει να μπω στο δωμάτιο μέχρι να παρει τελική μορφή.

του εκτύπωσα οτι παράστασση με τον νέμο μπορειται να φανταστειται και τώρα θα αυτοσχεδιάσει.

θα δούμε μέχρι το βράδυ.

λοιπόν αν μπει κανενα πρωινο κοριτσάκι θα ειμαι σε επαφή.

φιλιά

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλημερα ροζουλα μου!παω στη δουλιτσα με τον αντρα μου..ο μπεμπης σου εγινε ολοκληρο παληκαρι!αντε εγω να δω ποτε θα προλαβω να τα κανω ολα..μετα το πασχα θα βαψουμε και μετα θα τα ψωνισω για την μπεμπα!θελουμε φωτο απο το δωματιο οταν τελειωσει!

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

ζωζα μου καλό κουράγιο σαββατιάτικα στην δουλεια

μην αγχώνεσαι με τα πράγματα λεφτά να εχεις και μπορείς να κάνεις τις αγορές σου γρήγορα και εύκολα.

το μόνο που θέλει χρονο ειναι το βάψιμο και το καθάρισμα στο σπιτι μετά

εμεις εδω είμαστε σαν μετακόμιση

δεν με νοιάζει όλα θα γίνουν

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια

ροουζ πολυ ωραια τα νεα σου,μπραβοοοοοο...

παντωσ τωρα εισαι για μεγαλους υπνους κοριτσαρα,και χωρις τυψεις:wink::wink:

δημητρα σου επεσε βαρια η τριτη εγκυμοσυνη,εχεις τα αλλα δυο παιδια ,μεγαλα ζορια,υπομονη

εγω κοριτσια μπηκα για μια καλημερα,γιατι παμε για επιπλα για το παιδικο δωματιο

καλο σαββατο,θα τα πουμε το απογευμα

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

καλημερα κοριτσακια,

μπραβο ροουζ, πολυ καλα τα νεα σου.

και τι ωραιες ετοιμασιες ειναι αυτες. εγω οταν ειχα ερθει να μου το φτιαξουν ειχα καταχαρει.

γκελυ, καλα ψωνια

ζωουλα καλη δουλεια

δημητρουλα υπομονη κοριτσουδι μου, υπομονη

νεφεληηηηηηηηηηηη

4Rnfp3.png

Καλημέρα,κοριτσάρες!!!!!!!Rosebaby,καλή επιτυχία στη ζωγραφίτσα σας!!!!

Να σας ρωτήσω κάτι άσχετο,στη β επιπέδου θυμάστε αν σας μέτρησαν ρινικό οστό και αυχενική πτυχή??Αν ναι,έγραφαν δίπλα ποιες είναι οι φυσιολογικές τιμές των μετρήσεων αυτών???

γεια σας κοριτσια

ροουζ ωραια τα νεα σου.κ ο δικος μου ετσι υπερκινητικος απο την κοιλια που λενε.εχω που εχω τα χαλια μου εχω κ τις ζημιες του!σημερα εκανε κακα κ δε τον καταλαβα κ πηγε κ εβγαλε το παμπερς κ τα πεταξε στο πατωμα:twisted: οταν κοιμηθηκε το μεσημερι ο μικρος εκλεισα για κανενα τεταρτο τα ματια με πηρε ο υπνος κ εκεινη την ωρα η ραφαελα πηρε ενα κραγιον κ ζωγρασησε σε οοοοολο το παραθυρο κ στον τοιχο γυρω γυρω!τι κατασταση ειναι αυτη?

οσες ειχατε εμετους κ ναυτιες σας εδωσε ο γιατρος κατι?μια γνωστη μου ειπε για ενα υποθετο για τις ναυτιες που επαιρνε οταν ηταν εγκυος κ εκανε εμετους .θα τον ρωτησω τη δευτερα.δεν αντεχω αλλο.περιφερομαι σαν ζομπι.εχω γινει κιτρινη με μαυρους κυκλους τεραστιους !σαν ζωντανη νεκρη ενα πραγμα!δεν αντεχω σας λεω!αχχχχ

Holy Diver

δημητρα υπαρχει και ενα βραχιολακι ,εκτος απο το υποθετο,που ειναι αποτελεσματικο για τη ναυτια,υπαρχει στα φαρμακεια,κανε ολα τα γιατροσοφια που ξερεις γιατι εσυ δεν εχεις περιθωρια χαλαρωσης με τα μικρα τριγυρω

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...