Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια

αχ ρε μπουμπου ποσο ζηλευω , θελω και εγω εκδρομηηηηηηηη.

Λοιπον εγω χαζευω ταπετσαριες και μπορντουρες μεσω ιντερνετ λεω να κανω αποπειρες παραγγελειες απο δω , ελπιζω να βγει σε καλο .

Φιλακια σε ολες

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ονειρεμενα ψώνια ειναι αυταααα! και εμενα το γραφειομ ειναι στενο και ωρες ωρες ακομη και να παω τουαλετα κανω ολοκληρη μετακόμιση!!!!!!! χαλια σ λεω χάλια!

στην 31η εβδομαδα σταματας ε?? μια χαρουλα!! εγω εχω πητ 26/06 και 8α σταματησω στις 10/06

Καλά πας κι εσύ, εγω δεν θα σταματησω καθολου αλλα οκ, εχω πολύ καλές συνθηκες πιο πολύ δουλεια από το σπίτι κάνω!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

fairy σου προτεινω το mywall.gr παρηγγειλα εγω της μικρης με φωτο που τους εδωσα εγω και ειναι ΧΑΡΜΑ! και οικονομικά, 40 ευρώ για διάσταση 1,80 χ 2 μετρα και εξαιρετική ποιοτητα

μπουμπου μ και να θελω να φυγω νωριτερα δεν μπορώ..θα πληξω στο σπιτι χοχοχοχοοχοχ

dZJip3.png

Διαφημίσεις

μαρα γιατι τόσο αργά σταματάς ? κανονικά ειναι 56 μέρε πριν την πητ

μπουμπου στο τέλος θα λιώσεις απο την χαλάρωση νομίζω οτι πρεπει αν αρχίσεις να δίνεις και σε μας λιγο

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

mpoumpoum... πιστεψε με βαριέμαι ΠΟΛΥ εύκολα...ετσι και κατσω σπιτι 8α ειμαι ολη τη μερα στο τηλ να παρενοχλω συναδελφους και..διαφημιστικες χοχοχοχο

ροζουλα εγω με την δουλειά δεν έχω 'κανονικα" λολ.. ειμαι λιγο..ημιτρελη και εχω αναγκη την εκτονωση του γραφειου.. μα τι να κατσω να κανω 56 μερες στο σπίτι?? εδω καμια φορα κάθομαι καμια τριτη ή καμια παρασκευη και καλά ετσι για να δώ πώς ειναι και λαλάω!

dZJip3.png

μάρα τώρα το λες αυτο αλλά όταν οι κοιλιά θα γίνει μεγάλη και δεν θα μπορεις να κουνηθεις τι θα κάνεις στην 24 εβδομάδα και εγώ ήμουν πουλάκι

τώρα κάθε φορά που κάθομαι δεν μπορώ ευκολα να σηκώνομαι

και γιατι να ζορίζομαι δηλαδη αφου μπορώ να φύγω άσε που δεν θέλω να κουράζομαι απο εδώ και πέρα ο 8 είναι δύσκολος μήνας λενε

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Xaxa τρελή παρενόχληση... Ρε συ εγω δεν αραζω σπίτι, επειδή δουλευω από δω καθε φορα που μου την βαραει την κανω.... και αρχιζω κι εγω τις παρενοχλησεις, την τελευταια φορα ειχα παει στην παλια εταιρία μου για να κανω τρελες χαρες που εχω φυγει απο το τρελοκομειοοοο.....χαχααααα, βεβαια μου λειπουν κατι φατσες απο κει, αλλα οκ....

Rose μου να σου δωσω οτι θελεις βρε...είπαμε ειμαι ζεν παιδι μετα απο χρονια προσπαθειων τα καταφερα να ειμαι ηρεμηηηηη!χαααααα

Επεξεργάστηκαν by _mpoumpou_

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...