Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,εκανα πριν 20 μερες arvekap 3.75 κ κανονικα σε 10-15 μερες επρεπε να εχω αδιαθετησει,εχει τυχει σε καποια κοπελα?να ανησυχησω?

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε μένα έτυχε αλλά στη 10η μέρα αδιαθετησα. Είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είχε πει ότι το κάνει αυτό η arvekap αλλά αν στις 15 μέρες δεν αδιαθετησω να μιλήσουμε. Οπότε καλύτερα κάλεσε τον να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Δεν είναι ανησυχητικο όλα λυνονται αλλά επειδή είναι 20 μέρες λογικά θα σου δώσει κάτι για να σου έρθει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Καλημέρα,κοριτσάρες!!!Μη με μαλώσετε,αλλά έχω κάποιες απορίες που τις είδα μόνη μου...

Η μικρούλα σε όλες της τις μετρήσεις είναι πάνω από το μέσο όρο εκτός από τον βραχίονά της που είναι ελαφρώς κάτω (περίπου 1-2 μέρες και μετρήθηκε 32,8 mm.Είναι ανησυχητικό λέτε???Δε μου είπε πάντως κάτι ο γιατρός κάτι,εγώ πρόσεξα ότι η μέτρηση είναι λίγο πίσω.

Επίσης σας μέτρησαν ρινικό οστό???Ποιο είναι το φυσιολογικό???Εμένα η μέτρηση ήταν 5,4 mm.Είναι καλή???Ο αυχένας που μετρήθηκε εκ νέου 5,3 mm???Για δώστε τα φώτα σας,κοριτσάκια μου!!Τσάμπα αγχώνομα ρε γαμώτο,είμαι πολύ της λεπτομέρειας...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευουλα δεν εισαι λιγο της λεπτομερειας αλλα πολυ μαλλον...

βρε κοριτσακι ο γιατρος σου τι κανει τοτε;;αυτος θα σου τα εξηγει ολα...και αν τον ακους να λεει..παμε καλα...πολυ καλη η β επιπεδου...μην ψαχνεσαι...γνωμη μου ετσι;;

να νιωθεις υπεροχα που εχεις ενα υγιεστατο μωρακι στην κοιλιτσα...μονο αυτο να κανεις...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

καλησπέρα και από μένα - μεσημεριανή σήμερις έκανα δουλίτσες και έφτιαχνα και βαλιτσάκι για το τριημεράκι μας....Αχχχχχχχ σε λιγη ωρα φευγω...επιτελους λίγο μακρια από την Αθηνα, το μπεμπε μας οταν ερθει με το καλο θα το τρελανουμε στα ταξιδακια - δεν ξερει που έμπλεξε....χιχιχιιχιχι!!!

Τι κανετε εσεις???

Βανιλίτσα εχω ενα site που τα λέει αυτα πρέπει να το βρω να σου πω γιατι ουτε κι εγω θυμάμαι!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

αντε mpoumpou ετοιμασου ετοιμασου....καλα να περασετε :tongue::tongue::tongue:!!!τι ωραια ......αμα πιαστεις κατα την διαδρομη να σταματατε να κανεις λιγο περπατητω(20 βηματακια ας πουμε), εμεις οταν πηγαμε πηλιο ειχα ενα θεματακι με την μεση κατα την διαδρομη αλλα καναμε συχνες στασεις!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

λοιπόν ας κάνω ένα διαλειματάκι

μπουμπουκα άντε άντε πάλι βολτούλα και ο καιρός ειναι τέλειος

εγώ βανιλίτσα ξέρω στην 26 εβδομάδα μπαινεις στον εβδομο γιατι κάθε τρίμηνο έχει 13 εβδομάδες και απο τικερ που ειχα σαν το δικό σου όταν μπηκα 26 εβδομάδα άλλαξε εικόνα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Aνυπομονώ κοριτσια... Εχω καιρό να φυγω από την Αθηνα και οπως σας ελεγα (επριζα) εγω ειμαι τυπακι με τασεις φυγης! Οποτε τωρα πεταω τ η σκουφια μου, σαφως και θα κανουμε στασεις που να την παλεψω τόσες ωρες αν και ο καλος μου θα παρει το αμαξι του αδερφου του για να παμε που εχει αεραναρτηση λεει για να μην κοπαναει γιατι και το δικο του και το δικο μου ειναι για να σπας πετρες στα νεφρα - θελαμε σπορ τουτου οι κυριοι καταλαβες???χιχιχι

Roseακι τελευταια μεραααααααααααα?

μπουμπου μου ναι τελευταια μερα και εχω παθάνει αλήθεια

εχουμε και την αλλαγή του φπα και τρέχουμε με 1000

υπομονη άλλε 2:30 έμειναν μετα παμε στην γιατρό για υπερηχο

αντε να τελειώνει και αυτο

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

γεια σου γκελυ....εγω πιστευω οτι ναι μεν η γυμναστικη βοηθαει αλλα ειναι και θεμα τυχης ο τοκετος μωρε...

δεν σας ειπα το αλλο..ο γιατρος μου ειναι στο μητερα αλλα μου προτεινε χθες να παμε να γεννησουμε στο γαια στο ερρικος ντυναν...θα μας ερθει φθηνοτερα λεει και ειναι πολυ καλη η κλινικη του.,..εχει ηδη κανει 3 γεννες εκει...

ποια γενναει στο γαια απο εδω;;;νομιζω η μαρα....ΜΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΚΟΥΣ;;;;

elaaaa ακουω ακουω και λαμβάνω

τελικά φυσαλιδακο μου δεν θα γενησω ΓΑΙΑ αλλά ιασώ σε τρικλινο με πολύ πολυ φτηνη τιμή λόγω του οτι τα επρηξα του γιατρο μου... ο ΜΟΝΟΣ λογος που δεν θα παω γαία ειναι επειδη δεν εχει ακόμη ετοιμο το νεογνολογικο τμήμα.. ώς χρόνια καπνιστρια και υπέρβαρη κατα πασα πιθανοτητα το παιδακι μ θα χρειαστεί οχι πολλά πολλά... μια μασκουλα ένα κάτι.. οποτε δνε ειμαι για να το ρισκάρω.. το συζητησα και με οτν οδχτορα μου.. εννοειται οτι εσυ θ κάνεις οτι αποφασισετε με τον γιατρό σου γιατι άλλο η εγκυμοσυνη η δικη μου και άλλο η δικη σου και ούτω καθεξής

παντως θα ενθουσιαστεις με το γαια..πολύ καλό προσωπικο, χαμογελαστό, εξυπηρετικο υπερ του θηλασμου και γενικά μια ευτυχία.. εγώ σου είπα.. ειμαι άλλη περιπτωση

μακια!

dZJip3.png

αυτό με κρατάει , να τελειώνω θέλω με την δουλειά γιατι κουράστηκα

δεν ειναι και συνθήκες εδώ μέσα , το γραφείο μου ειναι μινιατούρα και πρέπει να κάνω σλαλομ για να μην κομπανιέμαι σε γωνίες

τοσο στενά ειναι γύρω μου

αλλά παει τώρα τέλειωσε, περιμένω με αγωνία να πάμε να παρουμε το καροτσάκι και τα μικροπράγματα του δωματιου το απογευμα μετα την γιατρό

ωχ θεε μου

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ονειρεμενα ψώνια ειναι αυταααα! και εμενα το γραφειομ ειναι στενο και ωρες ωρες ακομη και να παω τουαλετα κανω ολοκληρη μετακόμιση!!!!!!! χαλια σ λεω χάλια!

στην 31η εβδομαδα σταματας ε?? μια χαρουλα!! εγω εχω πητ 26/06 και 8α σταματησω στις 10/06

dZJip3.png

το παλευω το παλευω

κάνω και γιόγκα με διαλογισμό χαχα μουυυυυυυ

σαν αγελάδα

Εγω παντως την Τριτη ξεκιναω μαθηματα ανωδυνου και αναπνοές και ελπίζω να ηρεμησω κι άλλο....

ζεεεεεεεεεεεεεεεν

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...