Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,εκανα πριν 20 μερες arvekap 3.75 κ κανονικα σε 10-15 μερες επρεπε να εχω αδιαθετησει,εχει τυχει σε καποια κοπελα?να ανησυχησω?

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε μένα έτυχε αλλά στη 10η μέρα αδιαθετησα. Είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είχε πει ότι το κάνει αυτό η arvekap αλλά αν στις 15 μέρες δεν αδιαθετησω να μιλήσουμε. Οπότε καλύτερα κάλεσε τον να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Δεν είναι ανησυχητικο όλα λυνονται αλλά επειδή είναι 20 μέρες λογικά θα σου δώσει κάτι για να σου έρθει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια, τι κανετε.

Ροζ ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ. Κοιτα να απολαυσεις αυτους τους τελευταιους 2 μηνες που δεν θα εισαι μαμα. Ειναι οι τελευταιοι σου. Μετα για παντα στη ζωη σου θα υπαρχει μια "έννοια". Ευχαριστη μεν. Δεν ξερω και πως γραφεται. Κατσε ξεκουρασου, κοιμησου, χαλαρωσε, προετοιμασου ψυχολογικα και πρακτικα, γιατι το πρωτο διμηνο αν δεν εχεις ξεκουραστει, θα σου βγει πολυ δυσκολα. Τωρα δεν θα μπορεις να μπαινεις στο φορουμ δλδ? Ελπιζω να μη σε χασουμε.

Σε λιγο θα φυγω και θα γυρισω απογευματακι, και ισως να μην σε προλαβω, οποτε σου ευχομαι ΚΑΛΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. χιχιχιχιχι

Να κερασεις κατι τους συναδελφους σου πριν φυγεις. Κανει γλυκια εντυπωση. Και καλα αποτελεσματα το απογευμα

Δημητρουλα κουραγιο κοριτσακι, θα περασει.

Φυσαλιδουλα μπραβο για τα καλα αποτελεσματα. Μην ανησυχεις θα γυρισει.

Μπουμπου που ξενυχταγες χτες και δεν εχεις εμφανιστει ακομα?

Νεφελακιιιιιιιιι που εισαι μωρεεεεε...

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αδειάσαμε το δωμάτιο και γεμίσαμε το σαλόνι

χαχα άσε να δούμε που θα τα βάλουμε όλα αυτα , το γραφειο το βάλαμε στο σαλόνι τώρα θέλει να τακτοποιηθει ο υπολογιστής πάνω

γενικά το δωμάτιο ειναι αδειο

ουμμμμμμμμμμ

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Γεια σας,κοριτσάρες!!!Δόξα τω Θεώ και η β επιπέδου πήγε πολύ καλά!!Ο γιατρός μου είπε ότι τα ποσοστά μου έγιναν ακόμη καλύτερα,πεου 1/20.000.Εύχομαι και με τη βοήθεια του Θεού να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος!!!

Ευη μου μπράβο! Ολα να πηγαινουν τέλεια και μη στενοχωριέσαι για τιποτα! Κι εγώ έκανα το ηλεκτροκαριογράφημα χθές, μου είπε η κυρί αΤσαπάκη ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως προβλημα και ότι η καρδούλα του είναι φυσιολογική. Μακάρι Θεε μου να είμαστε γερες κι εμεις και τα μωράκια μας :-D:-D:-D

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

σμουτς δεν θα σταματήσω να μπαινω οι ώρες μου θα αλλάξουν γιατι δεν θα ξυπνάω τόσο νωρίς, άλλωστε το γάλα το έχει αναλάβει η νεφέλη

νεφελάκη μου αστειευομαι , άντε που εισαι ?????

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

σμουτς καλημερα κοριτσακι!!!!

ευη τωρα το διαβασα για το β επιπεδου σου ...μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

αγγελα συγχαρητηρια και σε εσενα...η ευχη σου και ευχη μου...να ειμαστε γερες με γερα παιδακια!!!

σε λιγο το δωματιο ροουζ θα ειναι γεματο και πανεμορφο...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

κοριτσια καλημερα και απο μενα:-P

ροουζ υπομονη θα τελειωσει και η σημερινη και μετα ξαπλες και βολτες :tongue::tongue:

κοριτσια μια φιλη μας γεννησε χθες σε 3,5 ωρες με φυσιολογικο τοκετο

την ρωτησα και μου ειπε οτι δεν ηταν της γυμναστικης αλλα εκανε γιογκα για να γεννησει και την βοηθησε πολυ

προβληματιστηκα γιατι εμενα δεν με αφηνει να γυμναστω,τουλαχιστον οχι ακομη,αλλα σκεφτομαι το σεναριο aqua aerobic....

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

γεια σου γκελυ....εγω πιστευω οτι ναι μεν η γυμναστικη βοηθαει αλλα ειναι και θεμα τυχης ο τοκετος μωρε...

δεν σας ειπα το αλλο..ο γιατρος μου ειναι στο μητερα αλλα μου προτεινε χθες να παμε να γεννησουμε στο γαια στο ερρικος ντυναν...θα μας ερθει φθηνοτερα λεει και ειναι πολυ καλη η κλινικη του.,..εχει ηδη κανει 3 γεννες εκει...

ποια γενναει στο γαια απο εδω;;;νομιζω η μαρα....ΜΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΚΟΥΣ;;;;

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

η γυμναστική κάνει καλό γενικά στο σωμα και στην φυσική κατάσταση

εγώ γυμνάζομαι χρόνια τώρα και νομίζω οτι με βοήθησε μεχρι τωρα στην γέννα δεν ξερω θα δούμε

αλλά το δέρμα μου δεν ειχε καμια αλλαγή ουτε ραγάδες ουτε τίποτα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλημερα κοριτσια !!!τι γινεστε σημερα??

evaki μου , συγχαητηρια με το καλο το μπεμπε σου ευχομαι ...ολα καλα!!!

εμενα ο μπεμπακος 2 μερες τωρα ειναι αρκετα ησυχος και εχω ανυσηχησει ολιγον!!προσπαθω να μη το σκεφτομαι και αγχωνομαι αλλα ....

αντε rose μου τελος η δουλεια και το πρωινο ξυπνημα καλες ξαπλες σου ευχομαι!!!

εγω εχω καιρο ακομη να πηγαινοερχομαι ...στη δουλεια με την κοιλιτσα!!!

ξεκινησε καμια αλλη για δωματιο ...αντε να περνουμε ιδεες και σειρα.....:P

:tongue:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

ροουζ εγω λεω να κανεις τις δουλειες σου σημερα για να μην αφησεις εκκρεμοτητες και σε πριζουν μετα με τηλεφωνα...δεν υπαρχει πιο ενοχλητικο πραγμα απο το να εισαι σε χαλαρωση και να σε παιρνουν τηλεφωνο για να κανουν (συνηθως ηλιθιες) ερωτησεις

κι εγω φευγω παω σε πελατη ,εχουν τρελλαθει ολοι με την αλλαγη του φπα ,ουφ δεν με αφηνουν εγκυο γυναικα:twisted::twisted:

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

άσε εν όψη του φπα γίνεται η όλη φασαρία

ευτυχώς που φευγω χιχι

δεν έχω πολλά σε εκκρεμότητα γιατι γενικά ειμαι οργανωμένη αλλα το αφεντικό με πριζει

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!ΕΓΩ ΧΤΕΣ ΕΙΧΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ..ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ..Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ..ΜΗΠΩς ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΑΝΥΣΥΧΩ ΟΤΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ????ΔΕ ΘΕΛΩΩΩΩ!Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ..ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΟΥΛΕς!ΕΓΩ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΑ ΞΙΝΑ ΗΘΕΛΑ!ROSEBABY ΑΝΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ..ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ!ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΕΝΝΑΩ ΕΔΩΩΩΩΩΩΩΩ..MPOUMPOU ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΑΚΙ..SMOUTSAKI VANILITSA GKELY EVAKA ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕς..ΝΕΦΕΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΔΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

:Pγεια zwzoula τι γινεσαι???μεγαλωνει η μπουμπου σου και η κοιλιτσα σου ε????ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!!

Mpoumpou μου πας βολτα???που???αχου ζουλευωωωωωωωωωωω....καλα να περασετε οπου και να πατε...και να προσεχετε με τον μπεμπουλη σου!!!αχ και μενα αρεσουν τα ταξιδακια μωρε!!!!!!!!!!!;)

Δημητρουλα σημερα εχεις ραντεβου με τον doctor???

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...