Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Μαριλού_11 είπε:

Καταρχάς να σου ζήσουν τα μικράκια σου! Να είναι γερά κι ευτυχισμένα!! Κι εγω αυτά που γράφεις έχω σκεφτεί να πάω σε παιδοψυχολόγο κλπ κλπ... Μόνο που εγώ σκέφτομαι μη τυχόν το μάθει και μετά τι? Θα με βλέπει σα μαμά ή όχι? Κι η εφηβεία που είναι δύσκολη? Μη τυχόν πει οτι δεν είμαι μαμά του κλπ κλπ.... Ολοι οι φόβοι ξυπνάνε και τσουπ εμφανίζονται χαχχαχαχαχαχαχα Απο ότι καταλαβαίνω από αυτά που γράφεις μάλλον είναι χαζομάρες από το στρες και τις ορμόνες (που κάνουν πάρτυ) Από τη μία τα οιστρογόνα από την άλλη η κλιμακτήριος... Εξάψεις και νεύρα Φοβερός συνδυασμός :)

Σου εύχομαι από καρδιάς να πάνε όλα καλά!!!!

Καλημέρα! Ευχαριστώ πολύ!Απ' ότι κατάλαβα είσαι εγκυος τώρα; Με το καλό!!!

Κι εγώ το σκέφτηκα μήπως το μάθουν τυχαία, αλλά πώς; Η μόνη ένδειξη θα είναι η ομάδα αίματος, που αν έχουν του πατέρα τους δε θα φαίνεται ούτε από εκεί. Σε εμένα δλδ, που είναι δίδυμα, το ένα έχει του μπαμπά, το άλλο, προφανώς της δότριας.. όμως και αυτό πως θα το μάθουν; Εγώ ας πούμε δεν ξέρω την ομάδα αίματος των γονιών μου, ούτε χρειάστηκε ποτέ.. τώρα σε περίπτωση που θα συμβεί κάτι ακραίο και θα χρειαστει συμβατότητα, ε, εκεί νομίζω το μικρότερο πρόβλημα θα ήταν ότι είναι τα παιδιά με δωρεά!

Απ' την άλλη σκέφτομαι, ότι όταν θα φτάσουν αυτά τα παιδιά σε ηλικία να καταλαβαίνουν και να μπορείς να τους εξηγήσεις τέτοια πράγματα, η επιστήμη και η τεχνολογία θα έχει προχωρήσει τόσο πολύ, που μπορεί να μήν τους κάνει καν εντύπωση. Φαντάσου ότι κάποτε ήταν ταμπού η κλασική εξωσωματική και τώρα είναι κουβέντα κομμωτηρίου.. πάντως σίγουρα και οι ορμόνες παίζουν τεράστιο ρόλο!!! Εγώ σου λέω, σε όλη την εγκυμοσύνη το σκεφτόμουν!!!! Με το καλό!!!

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Γεια σας,κοριτσάρες!!!Δόξα τω Θεώ και η β επιπέδου πήγε πολύ καλά!!Ο γιατρός μου είπε ότι τα ποσοστά μου έγιναν ακόμη καλύτερα,περίπου 1/20.000.Εύχομαι και με τη βοήθεια του Θεού να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα και απο μενα κοριτσια!!!!ειμαι λιγο αγχωμενη γιατι σημερα δεν πολυκλωτσαει η μπεμπουλα μου και θελω να σας ρωτησω αν ειναι μερες που κουνιουνται πιο πολυ απο αλλες και κανω εγω σαν χαζη!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

barbie Μου...8α σου μιλησω εκ πειρας καθώς αντιμετώπισα το ιδιο θεμα πριν απο 2 μερες και λαλησα κ εγω και ο κοσμος μαζι μου.... κανουμε σαν τις χαζες ώρες ώρες :P

τα μωρά δνε εχουν πάντα τα κέφια τα δικά μας αλλά εχουν τους δικους τους ρυθμούς..ασε την μπεμπουλα να κανει οοοοτι 8έλει ;)

dZJip3.png

evi μπραβο κοριτσαρα,αντε τωρα πας με τον αυτοματο,δεν εχεις να ανησυχεις για τιποτα αλλο εκτος απο το παιδικο δωματιο,χιχιχι

εγω την β-επιπεδου την εχω την δευτερα κλαχ,σνιφ

barbie στην εβδομαδα που εισαι δεν κουνιεται και συνεχεια το μωρο

ψυχραιμια,εγω απο την 20 στην 21 εκανα 3 μερες να το ακουσω,οκ μπορει με κατι να τρομαξε,ειναι νωρις για να ανησυχεις

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

Διαφημίσεις

μια χαρα εισαι εσυ με το 37...εμενα απο τωρα μου πηγε 34...φαντασου στον 8 και στον 9...

τι να πω εγω που ολη την εγκυμοσυνη την εβγαλα με 27-28. Προς το τελος, μετα τον 7ο δηλαδη, ξαναανεβαινει, μην αγχωνεσαι. μεχρι τον 7ο τραβαει αιμα το παιδι. κι εγω στον 8ο ανεβηκα 31. Παρτυ εκανα

4Rnfp3.png

barbie μην αγχωνεσαι!το ιδιο επαθα και εγω 2 μερες τωρα!ενω ο μπεμπης ειναι ιδιαιτερα ζωηρος 2 μερες κλωτσουσε μεν αλλα πολυ πιο χαλαρα.δεν μπορεις να φανταστεις το τι πραγματα μου περασαν απο το μυαλο!σημερα ομως επανηλθε στους ρυθμους του και ηρεμησα!

Κοριτσια σας ευχαριστω για την απαντηση σας αλλα οντως mara 76 ωρες ωρες κανω σαν χαζη αλλα για μας που ειναι η πρωτη φορα ισως δικαιολογουμαστε λιγο!!!!!

ennoeitai κοριτσαρα μου..κ εγω πρωταρα ειμαι και σου λεω προχτες βαρεσα συναγερμους παντου! :P

dZJip3.png

καλησπερα σας.

εγω εκανα εμετο το μεσημερι κ πριν λιγο παλι!μολις τρωω κανω εμετο:cry:

οχι ολο οσο εφαγα αλλα κ παλι ειναι πολυ σπαστικο:cry: επλυνα κ δοντια κ παλι εχω αυτη την απαισια μεταλικη γευση:evil::evil:

Holy Diver

Διαφημίσεις

Δημητρα,

δεν ξερω αν δεις το μνμ παντως προσπαθησε να μην βουρτσιζεις τα δοντια σου μετα τον εμετο γιατι τα οξεα απο το στομαχι σε συνδυασμο με το βουρτσισμα χαλανε το σμαλτο...Το εκανα κι εγω στην αρχη και ο οδοντιατρος μου το απαγορευσε!Ξεπλυμα με γαλα μου ειπε ή απλο νερακι και βουρτσισμα μονο οταν θα εχει περασει ωρα απο την τελευταια ρουκετα;)

καλημερααααααααααααααααααααααααααααααα

που ειστε βρε κοριτσα;;;

ροουζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ;;;

πηγα στον γιατρο χθες ..ολα καλα....μεγαλωνει η μπεμπουλα...το μονο κακο ειναι οτι εχει ισχιακη προβολη γιυτο νιωθω αρκετη πιεση χαμηλα....μου ειπε ομως ο γιατρος οτι εχουμε ακομη αρκετο περιθωριο για να γυρισει...το ελπιζωωωωωωωωωωωωωωω...

τι να της κανω για να γυρισει;;;;

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

ναι μωρε..ειναι με τα ποδια κατω...και ειναι καιρο ετσι γιατι το καταλαβαινω απο τις κλωτσιες..ειναι παντα χαμηλα...

μη μασας ροουζ ολα καλα θα ειναι....ελα να παμε τον διαλογισμο μας....ομμμμμμμμμμμμμμ

κανατε δουλειες χθες;;;

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...