Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,εκανα πριν 20 μερες arvekap 3.75 κ κανονικα σε 10-15 μερες επρεπε να εχω αδιαθετησει,εχει τυχει σε καποια κοπελα?να ανησυχησω?

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε μένα έτυχε αλλά στη 10η μέρα αδιαθετησα. Είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είχε πει ότι το κάνει αυτό η arvekap αλλά αν στις 15 μέρες δεν αδιαθετησω να μιλήσουμε. Οπότε καλύτερα κάλεσε τον να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Δεν είναι ανησυχητικο όλα λυνονται αλλά επειδή είναι 20 μέρες λογικά θα σου δώσει κάτι για να σου έρθει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α ωραία, έχω δηλαδή ακόμη περιθώριο. Ανυπομονώ η αλήθεια είναι. Ίσως έχω ακούσει και κάτι και δεν το έχω καταλάβει. Είναι η πρώτη εγκυμοσύνη και δεν ξέρω πως θα είναι και η αίσθηση. Οι ήδη μανούλες αντιλαμβάνεστε. Σας ευχαριστώ πάντως.............:P

το μωρό κουνιέται συνέχεια αλλα δεν έχει δύναμη να το καταλάβουμε

μην σε στεχωρει εγω άργησα να το καταλάβω γιατι ποτε δεν ήμουν σίγουρη αν ειναι το μωρο ή η φαντασία μου

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

το μωρό κουνιέται συνέχεια αλλα δεν έχει δύναμη να το καταλάβουμε

μην σε στεχωρει εγω άργησα να το καταλάβω γιατι ποτε δεν ήμουν σίγουρη αν ειναι το μωρο ή η φαντασία μου

Αυτό ακρίβώς νιώθω κι εγώ. Είναι τα μωρά ή είναι η φαντασία μου? Φαντάζομαι ότι είναι να μην γίνει η αρχή γιατί μετά θα χορτάσουμε κλωτσιά. Έτσι δεν είναι? Αναπόφευκτα. Χα χα χα χα.........Πάντως πρέπει να είναι πολύ περίεργη αίσθηση ε?:D:D:D:D

πω πω τωρα διάβασα οτι εχεις δίδυμα ειναι εκπληκτικο

με φυσιολογικό τρόπο έγινε η όχι ?

αυτο και αν ειναι τέλεο, εγώ ειμαι δίδυμα και ειχα μια ελπίδα να κάνω διδυμα αλλα μπααααααα ενας ήρθε

η αισθηση οταν κουνιέται ειναι αστεια , μαγική και καμια φορα λιγο επωδυνη αλλά θα την λατρέψεις

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

πω πω τωρα διάβασα οτι εχεις δίδυμα ειναι εκπληκτικο

με φυσιολογικό τρόπο έγινε η όχι ?

αυτο και αν ειναι τέλεο, εγώ ειμαι δίδυμα και ειχα μια ελπίδα να κάνω διδυμα αλλα μπααααααα ενας ήρθε

η αισθηση οταν κουνιέται ειναι αστεια , μαγική και καμια φορα λιγο επωδυνη αλλά θα την λατρέψεις

Όχι δεν έγινε φυσιολογικά. Ταλαιπωρήθηκα αλλά εντάξει ο σκοπός επετεύχθη. Και είναι και ένα κι ένα. Τώρα το μόνο που θέλω είναι να περάσει ο καιρός για νατα δω. Αύριο κλείνω και τον 4ο μήνα οπότε καταλαβαίνεις. Αναμονή, περιέργεια, ανυπομονησία, αγωνία..........όλα μαζί. Είσαι δίδυμη? Ωραία. Εμπειρία? Άλλη σχέση ε?:D

ειναι κάτι το διαφορετικό δεν ξέρω πως ειναι να μην εισαι δίδυμος για μενα ειναι μονόδρομος αυτο.

ειναι αγορακια κοριτσάκια ή ενα και ένα λογικά στην αυχενική σου ειπαν περιπου τι πρεπει να ειναι

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ειναι κάτι το διαφορετικό δεν ξέρω πως ειναι να μην εισαι δίδυμος για μενα ειναι μονόδρομος αυτο.

ειναι αγορακια κοριτσάκια ή ενα και ένα λογικά στην αυχενική σου ειπαν περιπου τι πρεπει να ειναι

Ναι ξέρω μου είπαν. Στην αυχενική φαινόταν μόνο το ένα αλλά τελευταία φορά που πήγα γιατρό φαινόντουσαν. Είναι ένα κοριτσάκι κι ένα αγοράκι. Μια χαρά. Όλα καλά. Εσύ αδελφή ή αδελφό έχεις? :)

κορίτσια ειμαστε και ήμασταν στον ιδιο σάκο φαντάσου πόσο λιγος χώρος υπήρχε στο τέλος

Ωχ ναι κατάλαβα. Δηλαδή είστε ίδιες ε? Εμένα είναι σε διαφορετικούς σάκους ,διζυγωτικά. Μου ειπαν ότι απλά θα μοιάζουν σαν αδελφάκια, δεν θα είναι πανομοιότυπα. Θα δούμε το καλοκαιράκι, τον Ιούλιο. ;)

Διαφημίσεις

εμεις μοιάζαμε σαν δυο σταγόνες νερο τώρα όχι τόσο

άντε εσυ με ένα σμπάρο δυο τριγώνια έτσι ήθελα και εγώ

με το καλό σου εύχομαι να τα κρατήσεις γερά στην αγκαλιά σου

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

εμεις μοιάζαμε σαν δυο σταγόνες νερο τώρα όχι τόσο

άντε εσυ με ένα σμπάρο δυο τριγώνια έτσι ήθελα και εγώ

με το καλό σου εύχομαι να τα κρατήσεις γερά στην αγκαλιά σου

Να είσαι καλά. Και σε σένα εύχομαι το καλύτερο Αλήθεια εσύ πότε γεννάς με το καλό, που? :P

εγώ έχω πητ 11 μαιου θα γεννήσω θεσσαλονίκη στο γέννεσις με το καλο

ελπίζω να μην χρειαστει να μπω στον μαιο ας γίνει τον απρίλιο

Α ωραία. Εγώ έχω ΠΗΤ 12 Αυγούστου αλλά λόγω διδύμων μου είπε ο γιατρός ότι μέχρι το πολύ τέλος Ιουλίου θα έχω γεννήσει, οπότε καταλαβαίνεις μετράω σαν φαντάρος. Άντε και εσένα όλα καλά θαπάνε. Τυχερουλα εσύ πλησιάζεις στο ευτυχές γεγονός. Ωραία ωραία. Αγοράκι είπες έχεις? :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...