Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στα χαμένα...μου αρέσει που είστε όλες μια παρέα !!! Πάρτε με κι εμένα καλεεεεε χαχα.Στο δια ταύτα.

Ειμαι στην 9η ημέρα διέγερσης με femara-puregon και orgalutran.

1ος υπέρηχος 2 ωάρια 11 και 14

2ος σήμερα με 2 ωάρια 14 και 17

Αιματολογικες δεν μου έβαλε καθόλου να κάνω... 

Επόμενος υπέρηχος την Δευτέρα 

Πφφφφ με δύο ωάρια που πάμε ? Έχω στεναχωρεθει λιγάκι 😥

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

δημητρούλα πάρε καμια μαστιχα για την γευση ισως κάνει κάτι

ή φάε καμια φρυγανια

μπουμπου με τέτοιο καιρό που έχεις όρεξη για ταξίδια ? ελπίζω να φτιαξει γιατι έχω να πλύνω ένα σωρο πράγματα

να ρωτήσω τις μανούλες που ξέρουν εκεινο το μαξιλαράκι που μπαινει στα κάγκελα του κρεβατιού για να μην χτυπάει πλαίνεται ? αν ναι πως ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πάντα εχω όρεξη για ταξίδια, βρέχει χιονίζει εγώ πετάω τη σκούφια μου...ειδικα τωρα που εχω και καιρο να φύγω... Ειμαι παιδί των ταξιδιών...

Λες για την πάντα?? Λογικα πλένεται, πιθανα στο πλυντηριο δεν γραφει πανω το ετικετάκι της αραγε?

Εγω εχω σωθει σχετικα με το απλωμα...το αγιο ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ!!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

αααα αυτο λενε πάντα ? αντε και έλεγα τι ειναι αυτο τι ειναι αυτο ?

δεν ξερω αν γραφει κατι το ταμπελάκι θα το δω αυριο που θα το παρω αλλα θα ρωτήσω και την κοπέλα εκει που ξέρει

λογικα στο πλυντηριο γιατι στο χέρι δεν θα στεγνωσει ποτε

και αν ο καιρος δεν στρώσει τιποτα δεν θα στεγνωσει στην ώρα του

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

οτι κ να φαω οτι κ να πιω αμεσως μετα επανερχεται η απαισια γευση κ θελω να κανω εμετο!συνεχια με γαργαρες λιστεριν ειμαι κ παλι εκει η γευση!αχχχ τι θα κανωωω

Holy Diver

Διαφημίσεις

τις αναγουλες τις εχω εξαιτιας της απαισιας γευσης που εχω στο σαλιο!λες κ γλυφω σιδερο!χτες εκανα μια φορα εμετο.δε θελω παλι.δε θελω να εχω εμετους ουτε ζαλαδες ουτε αναγουλες ουτε υπνηλιες ουτε κομαρες!αχ!!!μαλλον επειδη ειχα καλες εγκυμοσυνες τις αλλες 2 φορες τωρα το πληρωνω!!!τι να πω!εχω απογητευτει:cry: κ εχω κ τα παιδια να μαλωνουν κ να κανουν ανω κατω!βοηθειαααααα

Holy Diver

ναι μου θυμιζει τη γευση απο τα μεταλικα κουτια κοκα κολα!οταν πινεις απο το κουτακι κ ακουμπαει το στομα στο μεταλο!απαισιο!καλα ο μικρος ολο βλακειες κανει.δε κοιμηθηκε καθολου οι διπλα κανουν ανακαινηση στο μπαλκονι κ τρυπανε συνεχια κ βαρανε!!κ αυριο θα ερθουν κ σε μενα οι μαστοροι!τους στελνει η σπιτονοικοκυρα!κ δεν εχω ΚΑΜΙΑ ΟΡΕΞΗ να τους εχω σπιτι τοσες ωρες κ να μπαινοβγαινουν!εγω θελω να ξαπλωνω!τα νευρα μου!!!!!!!!!!!!

Holy Diver

αυτη την αισθηση που περιγραφεις δημητρα εγω δεν την ειχα...αναγουλες ναι...αλλα αισθηση μεταλλικου στο στομα οχι...την ειχες και στα προηγουμενα παιδια σου;

υπομονη βρε παιδι μου...ξερω με τα παιδια στο σπιτι θα πρεπει να ζοριζεσαι τωρα που νιωθεις ετσι...

μπουμπου καλο ταξιδι να εχεις...να περασετε τελεια...εμεις περιμενουμε το πασχα για εξορμηση στο χωριο...αν παρουμε και το οκ απο τον γιατρο βεβαια...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

τι να πω δεν την ειχα αυτη την αισθηση για να ξερω μπορω όμως να φανταστω

ο μικρος εχει κέφια σήμερα και κανει αταξίες ?

πω πω πρέπει να ειναι τρελα τα τρυπήματα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

την ειχα κ στα αλλα παιδια τη γευση αυτη αλλα οχι τοσο εντονη!δηλαδη αν επλενα τα δοντια μου εφευγε για κανενα 3ωρο!κ γενικα ηταν πιο ηπια η γευση!παω να τον ξαναβαλω για υπνο.καλα ε μια ωρα κ παραπανω που ηθελε να κοιμηθει τρυπουσαν οι μ@λ@κες κ μολις τον εβγαλα απο το κρεβατι εσκασαν!κ απο νωρις ηρθαν σπιτι μου 2 φορες να δουν το μπαλκονι 3 ατομα μπηκαν βγηκαν με τις λασπες α σιχτιρ μου ηρθε να τους βρισω!απορω πως θα τους αντεξω αυριο τοσες ωρες κ ο μικρος ουτε θα κοιμηθει με αυτους εδω μεσα!!καλα η κορη μου τους ειπε στα γερμανικα ''σταματηστε το θορηβο επιτελους μας πονεσαν τα αυτια !θελουμε να κοιμηθουμε !'' αλλα το ειπε πολυ θυμωμενη εβαλε κ τα χερια στη μεση!:tongue:

Holy Diver

ααααα, διακρινω εξω οτι ο ουρανος εχει γινει γαλανος και εχει λιακαδούλα... Με βλεπω να παραταω δουλειες και πληκτρολογια και να βγαινω βολτούλα να παρω τον (καυσαεριο)αέρα μου

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...