Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , vivina είπε:

σε ευχαριστώ πολύ πολύ… είναι δύσκολο να το αποδεχτώ ακόμη, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα το ξεπεράσω… δύσκολο βέβαια…

Δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις λίγο καλύτερα, πιστεύω ότι και να πω θα είναι βλακεια. Να είσαι δίπλα στον αντρουλη σου και θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. Είναι μια πληγή που πάντα θα πονάει όσο καλά και να είσαι, αλλά μην το βάζεις κάτω, χαμόγελα και προχώρα 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

κοιτα..εγω αλλες μερες κοιμαμαι σαν πουλακι και αλλες ειμαι ανησυχη...κυριως αν ειμαι κουρασμενη..με πιανει μια υπερενταση...το μονο σιγουρο ειναι οτι μεσα στη νυχτα θα ξυπνησω για αγνωστο λογο και θα κατσω να δω κανα τεταρτο τηλεοραση και μετα θα με ξαναπαρει ο υπνος...κουφο...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

με τον ύπνο τώρα άρχισα να έχω πρόβλημα

γυρνάω στο πλαι και πέφτει και ο μικρός οταν γυρναω πάλι ανασκελα αρχίζει και αυτος να έρχεται και μου φέρνει δύσποια άσε και εχω ακομα να φουσκώσω

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

αρα οπως με ολα τα θεματα,νωρις μου αρχισαν τα προβληματα υπνου:rolleyes::rolleyes:

τι μαγειρευουμε σημερα?βλεπω στην τηλεοραση τωρα να μαγειρευουν φρικασε που ειναι το αγαπημενο μου φαγητο και λιγουρευομαι:tongue:

για φακες το παω για σημερα

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

καλημερα κοριτσια και απο μενα...

επιτελους αγορομανουλες μαζεμενες:P:p:p!!!Πολυ χαιρομαι!!!

τι μου κανετε??

αχ Γκελυ μου και γω με τον υπνο δεν τα παω καλα, γιατι μια ζωη κοιμομουν μπρουμητα και τωρα τα εχω παιξει!!!πιανομαι συνεχεια , ιδρωνω και ξυπναω ανα διαστηματα!!Φαντασου στο 8ο τι θα γινουμε???!!!

Σημερα βαριεμαι αφανταστα και εχω νευρα ανευ λογου...δεν πηγα και στην δουλεια λογω το οτι δεν εχει συγκοινωνιες!!!

και γω σιγα σιγα ψαχνω για τα χρωματα δωματιου του μπεμπη,αν και απο την αρχη το ενα παιδικο το εχω βαψει μπλε και το αλλο ροζ αλλα τωρα θελω να γινει ενα φρεσκαρισματακι!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

αυτο αναρωτιεμαι και εγω στον 8-9 μηνα τι θα κανουμε?

θα μας πει η ροουζ,χιχιχι

εγω εκνευριστηκα λιγο γιατι δεν θα ερθει η κυρια που μας καθαριζει το σπιτι λογω απεργιων,αλλα τι φταιει και αυτη,μηπως ηθελε να χασει το μεροκαματο... τωρα κανονισα καφεδακι και θα παω να ετοιμαστω,sorry που σας αφηνω κοριτσαρες,φιλια στις κοιλιτσες σας:-P

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

βανιλιτσα δηλαδη εγω που ειμαι κοριτσομανουλα να την κανω με ελαφρα;;;δεν με θετε;;:tongue:

γκελυ δεν το μπορω το φρικασε με τιποτα....

ρεβυθια εχει τ μενου για μενα σημερα...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

αχ μακάρι να μπορουσα και εγω να παω για καφέ

απο την παρασκευη θα είμαι ελευθερη αλλα πως φτανει η παρασκευη που στην δουλεια γίνεται χαμος τα τηλέφωνα δεν σταματανε να χτυπανε

ρεβύθια ? μπλιαξξξξξ

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

πλακα κανεις απο όλα τα όσπρια μόνο ρεβύθια τρως ?

εγω αν σου πω οτι δεν έχω δοκιμάσει ουτε μια φορά θα με πιστεψεις ?

μόνο που τα βλεπω φτανει

αυριο σταματαω ναι αν επιβιώσω μεχρι τότε

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Καλησπέρα κοριτσάρες, τι κάνετε???

Εγώ σημερα κοιμηθηκα του καλου καιρού χθες ειχαμε λιγο κοσμο στο σπιτι, ψησαμε μια συναγριδαρα στα καρβουνα και οσο και να μην εκανα τίποτα γιατι δεν με αφηνανε κουραστηκα εστω και με το περα δωθε!

Ειχα βγει και νωριτερα να παρω λαμπαδες και δωρα για τα βαπτηστηρια του καλού μου, τωρα μονο ρουχακια μενουν...

Σκεφτομαστε να φυγουμε ΠΣΚ γιατι εχω αρχισει να λαλαω στην Αθηνα, εφευγα καθε μηνα δυο φορες τουλαχιστον και τωρα εχω πήξει!

Τι κανετε εσεις???

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

καλώς την μπουμπου , που εισαι εσυ ?

που θα πάτε δηλαδή ?

εγώ ταξίδεψα αρκετά τα δυο πρώτα τρίμηνα τώρα λεω να κάτσω στα αυγά μου

άντε το πολύ πολύ μια βόλτα μέχρι σέρρες για σουβλάκια

έχουμε και δουλειες να κάνουμε αυτες τις μερες με το δωμάτιο

άσε που και ο καιρός ειναι χάλια που να πας με τοση βροχή παντού

πω πω έχουμε και πάσχα το ειχα ξεχάσει δεν ντρέπομαι , ειναι που επεσε νωρίς φέτος

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

μου τη δινει αυτη η απαισια γευση στο στομα!!!ολη μερα αυτο εχω δε την αντεχω αλλο!!σημερα παλι υπνηλια ατονια κ αδυναμια.για να παω απο το ενα δωματιο στο αλλο σερνομαι κ νομιζω πως ειναι αποσταση 3 χλμ!αλλα το πιο απαισιο απο ολα ειναι αυτη η απαισια μεταλλικη γευση!παλι εμετο θα κανω:evil:

καλημερα!!!γκρινιαξα παλι:twisted:

Holy Diver

Λέμε να πεταχτούμε μέχρι Πρέβεζα σε κατι πολύ καλούς φίλους που εχουμε να τους δούμε καιρό και μας έχουν λείψει.. Να φαμε ψαράκια, να περπατησουμε εκει στην παλιά πολη και να δω και την κορη τους την μεγαλη μου αδυναμία, την εχω φωτο στο FB μια απίθανη πιτσιρικα που συνεχεια με παιρνει τηλ και μου λεει ...Μπουμπουυυυυυυυ πότε θα έρθειιιιιιιιιιιιιιις??

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...