Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Καλημερα και απο μενα , καλως ηρθες rosebaby με το καλο το μωρακι σου.

Με την οδηγηση και εγω τα ιδια με πηγαινοφερνει ο αντρας μου .Φοβαμαι να οδηγησω εγω γιατι μου φερνει ανακατοσουρα το αυτοκινητο.

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ σχεδόν τελειώνω και το δευτερο τρίμηνο και δεν είχα ποτέ καποιο πρόβλημα με το αμάξι. Γενικά μονο το πρώτο τρίμηνο είχα προβλημα με τις μυρωδιες. έχω πάθος με τα αρώματα και δεν μπορούσα να βάλω ούτε σταγόνα.

αν και όλα πάνε καλά έχω τρομερή αγωνία προσέυχομαι κάθε μερα να φτάσω στο τέλος.

έχει καμία αλλη την ίδια αγωνία ή είμαι τρομερά υπερβολική?

να γίνω πιο κατανοητή φοβάμαι να κλείσω τα έπιπλα γιατί είναι αρκετά νωρίς.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Καλως ήρθες rosebaby.

Είσαι ίσως και στην μεγαλύτερη εβδομάδα από όλες.

Με το καλό σου εύχομαι. Τι φύλλο είναι?

Και εγώ είμαι 21 και 3 ημερών, άρχισα να ρίχνω μια ματια στο enternet σε λιγο καιρό θα παω και σε κανένα μαγαζάκι να δω και από κοντά. Αν βρω κάτι με έκπτωση θα το πάρω τέλη Φεβρουαρίου που θα ισχύουνε ακόμη και θα κλείνω και τον 6ο μήνα. Τα υπόλοιπα πρώτα ο θεός κατά τον 8ο λέω.

Γεια σου Νεφέλη

με το καλό και το δικό σου το μωρό , γερό και δυνατό.

Εμάς είναι αγοράκι. Στην πρώτη εβδομάδα του Φεβρουάρη μπαίνω στον 7.

Τα έπιπλα εγώ τα έκλεισα αυτό το Σ/Κ. Δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα.

'Ηθελα να προλάβω τις εκπτώσεις και εγώ.

Και εγώ έτσι έλεγα κατά τον 8 αλλά οι εκπτώσεις με ανάγκασαν να τα πάρω απο τώρα.

Θα μου τα φέρουν μετά απο 2 μήνες βέβαια. Να ξέρεις οτι πολλά καταστήματα θέλουν 2 μήνες περιθώριο απο την μέρα παραγγελιας μην το αφήνεις τοσο αργά.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Καλημέρα κορίτσια.

Ωχ θα έχουμε και τέτοια με το φαγητό, ε Δήμητρα? Χαράς το κουράγιο σου, αλλά θα μου πεις και εσύ να ίδια θα κάνεις.

Vanilitsa που είσαι καλέ? Που σουρτούκευες το σκ και μας ξέχασες?

Φιφάκι σου εύχομαι τα καλύτερα για την εβδομάδα που ξεκινάει, μιας και έχεις την β.

Καλημερα σας!Νεφελη ειναι αναλογα το μωρο.ο γιος μου ηταν και ειναι πολυ βολικος.τρωει τα παντα και ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.η κορη μου αν δεν εκανα τον καραγκιοζη δεν ετρωγε.και τωρα που εχει κλεισει τα 4 ειναι πολυ επιλεκτικη.τρωει μονο μακαρονια,ρυζι,κεφτεδακια,πατατες και ψαροκροκετες :evil:

ολα τα αλλα τα λεει αηδιαστικα απαισια μπλιαχ:shock: πρωινο μονο γαλα και κανενα αυγο που και που και βραδυνο κανενα τοστ με γιαουρτι ή καμια φετα με μαρμελαδα κ κανενα γιαουρτι μετα.ΑΥΤΑ!!!!!!! συγκεκριμενα πραγματα!!τα αλλα ουτε να τα δοκιμασει. καποια φαγητα δε τα εχει δοκιμασει ΠΟΤΕ και ωστοσο τα λεει μπλιαχ και αηδιαστικα:shock:

τι να πω.4 χρονια μου εχει βγει η ψυχη για να φαει!παρολα αυτα ειναι κανονικα στα κιλα της.επρεπε να ειναι απο 15 μεχρι 19 και αυτη ειναι 17 :cool:

αντιθετα ο μικρος που ειναι φαταουλας και λαιμαργος(που να εχει σκασει στο φαι αν σε δει να μασουλας θα θελει να στο παρει)

επρεπε να ειναι απο 11 μεχρι 15 κιλα και 11!!!στο οριο!

αχ θα με σκασουν αυτα τα παιδια!

συγνωμη για το οφ τοπικ κοριτσια.ειπα τον πονο μου!!!!!!:tongue::tongue:

Holy Diver

Διαφημίσεις

Καλημέρα,αγχωμένα μου κοριτσάκια!!!!Καλωσήρθε το καινούργιο μας κοριτσάκι και καλή λευτεριά!!!!

Σχετικά με τις αγορές προσωπικά σκέφτομαι να αρχίσω κατά τον 7ο- 8ο μήνα πρώτα ο Θεός.

Όσον αφορά το άγχος,εμένα μου έχει μείνει στο επίπεδο της υγείας του παιδιού.Παρακαλώ κάθε μέρα το Θεό να είναι γερό,τίποτα άλλο δε ζητώ!!!!Πιστεύω πραγματικά ότι το άγχος μας δε θα σταματήσει ποτέ από την στιγμή που αποφασίσαμε να γίνουμε μανάδες...Αφού θα περάσει το άγχος της εγκυμοσύνης και της γέννας μετά θα αγχωνόμαστε για τα παιδάκια μας όσο ζούμε και όσο μεγάλα κι αν είναι!!!!

Δεν πειραζει Δημητρα μου να μας λες να ακουμε να μαθαινουμε.

Και εγω φοβαμαι να κλεισω για επιπλα .Μεχρι ποτε ειναι οι εκπτωσεις ξερετε?

rosebaby απο που εκλεισες τα επιπλα ? Β επιπεδου εκανες?

έκανα β επιπέδου πριν 3 εβδομαδες περίπου οταν ήμουν στην 22 εβδομάδα

τα έπιπλα μου τα έκλεισα απο ένα μαγαζι που λέγεται όνειρα bebe έπιπλα του θα βρεις παντου. http://www.oneira.gr/ ρίξε μια ματιά.

οι εκτπώσεις είναι μέχρι τέλος φεβρουαριίου αλλά όχι για όλου.

παράδειγμα η ποδηλατούπολη τελειώνει τέλος του μήνα.

να μην ξεχνάτε ότι σχεδόν όλα τα μαγαζιά θέλουν απο 1,5 εως 2 μήνες περιθώριο αποτ την παραγγελια. οπότε μην πάτε στον 8 και σας πουν σε 2 μήνες.

το μαγαζί που πήγα εγώ τα έχει ετοιμοπαράδοτα και στα κρατάει όσο θέλεις.

αλλά είναι απο τα λίγα μαγαζιά.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Παρα πολυ ομορφα πραγματα εχει .Λιγο ακριβο ομως το βλεπω .Εσυ πιο πηρες?

Εγω εχω βαλει στο ματι απο πααααρα πολυ καιρο απο τα ΗΡΑ αλλα θαπεριμενω ακομα .

Σημερα δεν το εχω νιωσει καθολου το μπεμπε και ανησυχω!!

εγώ πήρα αυτο το άσπρο που έχει και στην πρώτη σελιδα όπως το ανοιγεις

ναι ειναι λίγο ακριβά αλλά εχει καλά πράγματα και οι προίκες του είναι καλύτερες ποιοτηκός

εγώ τα πήρα σε καλυτερες τιμες με τις εκτώσεις

να φανταστεις το κρεβάτι λεει 800 και κάτι ευρω και εγώ το πήρα 665

μου έκανε πολλά δώρα στην προικα παράδειγμα το φωτιστικό που έχει 40 την βάση της κουνουπιέρας την θήκη του τοίχου για τις πάνες απο 200 μου τα άφησε 150 ,γενικά επειδη οι προικες είναι δικής του παραγωγής έκανε καλές προσφορες και δώρα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Δήμητρα πρεπει να χουν πολύ πλάκα τα παιδάκια σου!

rosebaby πολύ ωραίο το site. Ευχαριστούμε και για την ενημερωση με τα έπιπλα και το χρόνο παράδωσεις.

Βέβαια αφού τελειώσω με το καρότσι θα αρχισω να ρωτάω και για αυτά. Τι έκπτωση σου κανε το μαγαζί?

rosebaby ακομα αναμενω μας τα κρυβει και ακομα δεν ειμαστε σιγουροι.:tongue:

Τωρα εχω συνελθει απο τους πολλους εμετους που ειχα , σημερα παλι ηταν χαλια το στομαχι μου .Εχθες το μωρακι το ενιωθα σχεδον ολη μερα σημερα τιποτα και καπως ειμαι .ΑΥτο το αγχος τελικα δεν φευγει ποτε.Εχω και αγωνια με τις εξετασεις.

Εσυ πως εισαι ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...