Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , vivina είπε:

σε ευχαριστώ πολύ πολύ… είναι δύσκολο να το αποδεχτώ ακόμη, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα το ξεπεράσω… δύσκολο βέβαια…

Δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις λίγο καλύτερα, πιστεύω ότι και να πω θα είναι βλακεια. Να είσαι δίπλα στον αντρουλη σου και θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. Είναι μια πληγή που πάντα θα πονάει όσο καλά και να είσαι, αλλά μην το βάζεις κάτω, χαμόγελα και προχώρα 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

χαχα αν ήξερα και εγώ πια ειναι η ημερομηνία θα το έλεγα το μόνο που ξέρω 100% ειναι οτι την πρώτη εβδομάδα μετα την περίοδο που υπολογίζουν οι περισσότεροι ως πιθανή σύλληψη εμεις δεν ήρθαμε σε επαφή καθόλου

καλή η ιδέα σου , αλλά δεν ξέρω την ακριβή ημερομήνία

εσύ πως το κατάλαβες ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αν σου πω..θα γελασεις....

ειχα αρρωστη την κορη μου με λαρυγγιτιδα για 15 μερες τον σεπτεμβριο και κοιμομουν μαζι της για να την προσεχω...και ο αντρας μου κοιμοταν σε αλλο δωματιο...εεε οταν εγινε καλα η μικρη και κοιμηθηκαμε με τον αντρα μου, ηρθαμε σε επαφη για 2 μερες και τσουπ το πιασαμε το παιδακι...ειμασταν απιστευτα τυχεροι...με την πρωτη σχεδον..

ετσι ηξερα την ημερομηνια....;)

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

εμεις το προσπαθήσαμε για κανένα 2μηνο στον 3 μήνα τα καταφέραμε

και εμεις τυχεροί δεν το συζητώ αλλα επειδη το προσπαθούσαμε και κάναμε σχεδόν κάθε μερα δεν μπορω να ξέρω πότε έγινε το μόνο που ξέρω ειναι οτι την πρώτη εβδομάδα μετά την περίοδο δεν ήρθαμε σε επαφή καθόλου

αλλά ποια μερα έγινε δεν μπορώ να ξέρω και απο οτι βγαίνει και στις μετρήσεις ο μικρός ειναι συνέχεια απο 3-5 μερες μικρότερος ανάλογα με το πόσο ευκολα μετράει ο υπέρηχος

και στην αυχενική και στην β επιπέδου που οι υπέρηχοι ειναι ακριβείας τον έβγαλαν μικρότερο 5 μερες

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

αφου η διαφορα δεν εχει αλλαξει ολα ειναι μια χαρα...μην ανησυχεις για τιποτα...εισαι πολυ κοντα στο να τον κρατησεις στα χερια σου...μαγικη στιγμη....

στην 25 εβδομαδα θυμασαι ποσα γραμμαρια ηταν ο μικρος;;;που να θυμασαι τωρα....αλλα λεω..

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

το θυμάμαι γιατι είναι σχετικά πρόσφατο και εγω μην νομίζεις δεν τα πάω καλά με τα νούμερα αλλά το βάρος το παρακολουθώ όχι για κάποιο συγκεκριμένο λόγο έτσι

πω πω σήμερα θα αδειάσω το δωμάτιο γιατι αυριο θα πάρουμε τα πρώτα πράγματα το καρότσι και τα μικρά χωρίς τα έπιπλα και το σάββατο θα βάψει ο ζωγράαφος

αχ θεε μου και έχω και ραντεβου αυριο για υπέρηχο

πως γίνεται κάθε φορά που περιμένω κατι με χαρα να μεσωλαβει κάτι αλλο με αγωνία πριν

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

βρε ξεκολλα....να χαιρεσαι απο τωρα...ελα παμε μαζι ομμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ

κοιτα να μην κουραστεις με δουλειες σημερα και κυριως μην σηκωσεις καθολου βαρος..θελει πολυ προσοχη τωρα...

αντε μετα θα χαζευεις το τελειο δωματιο του μπεμπη και θα μετρας αντιστροφα τις μερες για τον ερχομο του....θυμαμαι πολυ εντονα την βραδια που ετοιμαζομουν να παω στο μαιευτηριο να γεννησω...εκανα με πιστολακι τα μαλλια μου και μου ελεγε ο αντρας μου..αντε παιδι μου..να παμε να γεννησουμε...:D:D:D:D

ειχα φτασει στην πητ ακριβως και δεν κατεβαινε η μπεμπα...ετσι μπηκα με ραντεβου αλλα ευτυχως γεννησα φυσιολογικα...;)

tt1c3fef.aspx

κοριτσια,καλημερα και απο μενα

ροουζ δεν ειπαμε οτι εσυ δεν πρεπει να εχεις αγχος,γιατι εισαι τοσο κοντα στην μεγαλη στιγμη?

εξαλλου τους τελευταιους 2 μηνες ουτως ή αλλως σε βλεπουν καθε 15 μερες και οχι καθε μηνα για να ελεγχουν την καρδουλα του....

επικεντρωσου στο δωματιο,βρε παιδακι μου

κι εμεις χθες καναμε σχεδια για το δωματιο,αλλα οπως παμε θα αλλαξουμε ολο το σπιτι....

τις τελευταιες μερες ο μπεμπης κλωτσαει ασταματητα αλλα σημερα αισθανθηκα τις κλωτσιες και στο χερι μου,φοβερο ητανε:-P:-P:razz:

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

γεια σου γκελυ....και εσυ μπεμπη εχεις;;;

αντε και μετα λενε οτι οι κοριτσαμανες ειναι περισσοτερες...εδω γινεται του γιου...

με το καλο γκελυ μου...σε ποια εβδομαδα εισαι;

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

χαχα στο τέλος θα αρχίσω να κάνω γιόγκα στο μαγαζί

δεν θα κάνω και πολλά θα έρθουν οι γονεις μου οποτε τα χοντρά ο άντρας μου με τον μπαμπά μου και τα άλλα η μάνα μου

εγώ θα κοιτάω χαχα καλό

τον περιμένω με τόση αγωνία και γιαυτο φοβάμαι περισσότερο

γκέλυ μου έχεις δίκιο πρεπει να αρχίσω να σκεφτομαι το δωματιο για να αποσπάσω την χαζομάρα μου

δεν υπάρχει πιο γλυκό πράγμα να εχεις το χερι σου στην κοιλια οσο χτυπάει

εγω τον έχω αισθανθει πολλές φορες και κάθε φορά που κάθομαι το χερι μου ειναι εκει τελευταια χτυπάει χαμηλά περισσότερο μαλλον επειδή γύρισε προς τα κάτω

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

γεια σου γκελυ....και εσυ μπεμπη εχεις;;;

αντε και μετα λενε οτι οι κοριτσαμανες ειναι περισσοτερες...εδω γινεται του γιου...

με το καλο γκελυ μου...σε ποια εβδομαδα εισαι;

ειμαι στην 22 εβδομαδα

μπορει στο καφε να εχουμε πολλες κοριτσομανες παντως εγω στον περιγυρο μου ,οσες εγκυμονουσες ξερω περιμενουν αγορακια

μαλλον ειναι η χρονια...

εξαλλου εδω και 3-4 χρονια μονο κοριτσια γεννιουνται,τι θα κανουν μονα τους βρε παιδι μου:wink:

εμενα στην αρχη μλου ηταν αδιαφορο το φυλο ,τωρα ομως οσο παιρνανε οι μηνες ,κανω σχεδια για τον μπεμπη ,δεν μπορεις να φανταστεις

ασε που στην αρχη ηθελα παιδικο δωματιο πρασινο-κιτρινο-πορτοκαλι

αλλα μολις ειδα τα γαλαζια,ψαρωσα:-D

ετσι ροζ...ενας διαλογισμος θα μας σωσει...:D:D:D:D

γκελυ και εγω δεν ειχα ποτε θεμα με το φυλο...γερο παιδι να ειναι...ο θεος με αξιωσε με μια κουκλα 3 χρονων και μια ακομη στην κοιλια ....με το καλο να μας ερθει...εγω νιωθω ευγνωμων και απολυτα ευτυχισμενη...

tt1c3fef.aspx

κοριτσια εσεις εχετε καλο υπνο?

εμενα με ενοχλει η κοιλια,οι μπιτζαμες,ο μπεμπης που κλωτσαει ασταματητα,το στομαχι μου,ο αντρας ,το παπλωμα.....ουτε ξερω:mrgreen:

καταληγω στον καναπε να βλεπω τηλεοραση μηπως και με παρει ο υπνος,και βεβαια ποτε δεν ειμαι συνεπης στο πρωινο ξυπνημα:mad:

καλά για το φύλο και εγω δεν με ένοιαζε καθόλου μα καθόλου

γερός να ειναι και τίποτα αλλο δεν θέλω

πεινασα τωρα αλλά πήρα τον σίδηρο θα πρέπει να περιμένω κανενα μισάωρο

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...