Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , vivina είπε:

σε ευχαριστώ πολύ πολύ… είναι δύσκολο να το αποδεχτώ ακόμη, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα το ξεπεράσω… δύσκολο βέβαια…

Δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις λίγο καλύτερα, πιστεύω ότι και να πω θα είναι βλακεια. Να είσαι δίπλα στον αντρουλη σου και θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. Είναι μια πληγή που πάντα θα πονάει όσο καλά και να είσαι, αλλά μην το βάζεις κάτω, χαμόγελα και προχώρα 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

σμουτς ειχα στο μυαλό μου οτι σταματάω αυτη την εβδομάδα και δεν μπορω να κάτσω ουτε μερα παραπάνω

ειναι αδύνατο να κάτσω έχω όλη την αδεια του 2010 ας παρω 4 μερες δεν έγινε και τιποτα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας,κοπελάρες μου!!!!!Ελπίζω όλες να είστε καλά!!!!

Την καρδούλα της μπέμπας μου την είχα ακούσει 7η εβδομάδα ακριβώς (είχα πάει την 5η εβδομάδα για σάκο).

Λοιπόν,τα νέα μου:Αύριο έχω β επιπέδου και έχω πολλή αγωνία!!Θα σας γράψω τα νεάκια μου το βραδάκι ή το επόμενο πρωί!!!

Επίσης πριν 2 μέρες βρήκα λίγο υγρό λευκοκίτρινο ξεραμένο στη μία μου θηλή!!!Φοβήθηκα πολύ!!!Πήρα τον γιατρό μου και μου είπε η μαία να το παρακολουθήσουμε!!Το πιθανότερο είναι ότι είναι προετοιμασία του μαστού,μια και δεν έχω πόνους στο στήθος.Μου είπε ότι αν επαναληφθεί να κάνω ένα προληπτικό υπέρηχο μαστού μπας κι έχω καμιά κυστούλα!!Αυτό μας έλειπε τώρα!!Δεν έχω δει 2 μέρες και ελπίζω ότι είναι το πρώτο που είπε.Μου είπε βέβαια ότι δεν είναι αφύσικο να παρουσιάζεται υγρό λίγο πριν τον 6ο μήνα!!!

Επίσης,χθες βράδυ με πονούσε η πλάτη μου σαν να μετακινούνταν όλα τα όργανα εσωτερικά και σήμερα ξύπνησα και μου φάνηκε ότι ήμουν πιο πρησμένη,ίσως επειδή αλλάζω εβδομάδα αύριο...Αυτά τα νεάκια μου...

Καλησπερα και απο μενα.

Σημερα πηγα στη γυναικολογο για υπερηχο.

Ανακαλυψαμε οτι το σπορι εχει ηδη γυρισει αναποδα.

Αυτος ειναι και ο λογος που τωρα τελευταια νιωθω μια πιεση.

Επεξεργάστηκαν by Olympia99

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

εγω νοιώθω συνέχεια πίεση τον καταλαβαίνω να γυρνάει και να φουσκώνει η μια μερα ή η άλλη αναλογα της κοιλιας μου

αλλο να σας το λεω και αλλο να το βλεπεται

ωρες ωρες λεω μπας και δεν εχει χωρο εκει μεσα και πιέζεται ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ελατε βρε κοριτσια που ειστε?

εγω το πρωι πηγα και ψωνισα κατι ρουχαλακια για μενα,μια χαρα μου φανηκε αυτο,ειχα να το κανω 5 μηνες

μετα βεβαια ξεραθηκα στον υπνο για ενα ολοκληρο διωρο....

α,σημερα μπηκα στον 6 μηνα...

αυτα...

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

Διαφημίσεις

γεια σου σμουτς

οντως το πρωι εχει κινηση,λογικο το απογευμα εχουμε σπιτι ,οικογενεια,φαγητα,δουλιτσες...

τι κανει το μπεμπακι σου?

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

ασε χαλιααααα

εφαγα μισο πιατο μακαρονια κ ενα τεταρτο μετα τα εβγαλα!κ να πεις οτι ηταν βαρια με σαλτσες κ τυρια....σκετα ηταν ουτε καν βουτυρο ειχαν κ εβαλα κ 2 κουτ γιαουρτι!τι να πω!!!

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...