Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, makio85 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στα χαμένα...μου αρέσει που είστε όλες μια παρέα !!! Πάρτε με κι εμένα καλεεεεε χαχα.Στο δια ταύτα.

Ειμαι στην 9η ημέρα διέγερσης με femara-puregon και orgalutran.

1ος υπέρηχος 2 ωάρια 11 και 14

2ος σήμερα με 2 ωάρια 14 και 17

Αιματολογικες δεν μου έβαλε καθόλου να κάνω... 

Επόμενος υπέρηχος την Δευτέρα 

Πφφφφ με δύο ωάρια που πάμε ? Έχω στεναχωρεθει λιγάκι 😥

Καλή αρχή και καλή επιτυχία κορίτσι μου! Πώς θα κινηθείτε ακριβώς? Θα κάνετε ωοληψιες κ μετά θα τα γονιμοποιησετε? Την Δευτέρα πάντως θα είναι έτοιμα..

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα μανούλες...

Χθες πήγα και ξαναείδα τη μπέμπα μου. Τελικά μοιάζουμε στο μπαμπά μας οσον αφορά το ύψος... είναι μια εβδομάδα ψηλότερη από την εβδομάδα της :confused:. Με βλέπω στα 7 της να της λέω "κατέβα να στις βρέξω" κοιτώντας ψηλά :?.

Γινάμε και 700 γρμ.! Αντε να περάσει το Πάσχα να αρχίσω παραγγελίες για έπιπλα και να βάψω και το δωμάτιο. Την καμπύλη δεν τη γλιτώνω τελικά, πρέπει να την κάνω στην 28η εβδ. Μπλιαχ. Πως θα το πιω αυτό το πράγμα???? Τελοσπάντων...

Δήμητρα δε μπορείς να φανταστείς πόσο μακρυα μου φαίνεται ο δικός μου 1ος υπέρηχος! Αλλά το άκουσμα της καρδιάς το έχω ακόμα στ'αυτιά μου. Νομίζω ότι αυτός μαζί με του β' επιπέδου είναι οι αγαπημένοι μου. Αλλά ούτε εμένα μου έβαζε "δαχτυλάκι" ;). Μόνο "ματσουκάκι" ;).

Φιλιά πολλά σε όλες

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

γεια σου NewMummy1

εμένα δεν μου ειπε ποτε το ύψος μονο το βάρος και αυτο το ρωτούσα

τωρα στα αναλυτικά του κάθε υπέρηχου που έκανα το μήνα θα λεει σιγουρα

δήμητρα αλήθεια εσυ δεν φοβόσουν καθόλου στην πρώτη σου εγκυμοσύνη?

ειχες και κάποιες ατυχίες θυμάμαι

ελπίζω στο δευτερο να ειμαι πιο χαλαρή

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ροουζ σε εξεταζουν για να δουν αν η μητρα κ γενικα ολα εκει μεσα ειναι σε καλη κατασταση.αν θηλαζεις κιολας επανερχονται πολυ πιο ευκολα γιατι ο θηλασμος προκαλει συσπασεις στη μητρα κ την βοηθαει να ''ανεβει''

NewMummy συγχαρητηρια για τα καλα σας νεα!

ναι κ εγω βλεπω κατι πολυ μακρινο πλεον τους υπερηχους των παιδιων.απο τη μια μου''κακοφαινεται'' που δεν εχω την αγωνια της πρωτης εγκυμοσυνης απο την αλλη λεω πιο καλα ετσι χωρις αγχος.αλλα ωραιες κ εκεινες οι στιγμες ομως που ολα ηταν πρωτογνωρα!γιαυτο σας λεω σαν την 1η εγκυμοσυνη δε θα ξανανιωσετε.φροντιστε να εχετε καλες στιγμες εκτος απο ΜΟΝΟ αγχος!

νεφεληηηηηηηηηη!!!μπες!

Holy Diver

μωρε ειχα αγχος πως δεν ειχα αλλα οκ οχι σε ακραια σημεια!πχ δε φοβομουν αν επαθε κατι το παιδι επειδη επαιζα κατι στο ιντερνετ:tongue::tongue:

το περισσοτερο εφυγε μετα το πρωτο τριμηνο..κ πιστευω πως θα ειχα πολυ λιγοτερο αγχος αν πριν μεινω εγκυος στην κορη μου δεν ειχα αποβαλει 2 φορες σε 6 μηνες.εμεινα εγκυος 2 μηνες μετα τη δευτερη αποβολη

Holy Diver

Διαφημίσεις

Το ύψος το υπολόγισε από το μήκος του μηριαίου οστού. Πλέον δε μπορεί να μετρήσει το μωρό και γι'αυτό δε μου είπε ακριβώς νούμερο απλά ότι είναι ψηλότερο κατά 1 εβδ. Ούτε εγώ τη ρώτησα, μόνη της το ανέφερε. Παντως ο άντρας μου το έχει χάσει. Τη Δευτέρα (ημέρα της γυναίκας) μπήκε στο σπίτι από τη δουλειά με μια ανθοδέσμη. Χαρά εγώ (γιατί είνια κάτι σπάνιο και εννοείτε ότι ποτε εκείνη την ημέρα). Και μου λέει "μη χαίρεσαι, δεν είναι για σένα!", σκύβει στην κοιλιά μου, τη φιλάει και λέει "χρόνια σου πολλά αγάπη μου" :confused::confused::confused:. Με έστειλε κανονικά.

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

μωρε ειχα αγχος πως δεν ειχα αλλα οκ οχι σε ακραια σημεια!πχ δε φοβομουν αν επαθε κατι το παιδι επειδη επαιζα κατι στο ιντερνετ:tongue::tongue:

το περισσοτερο εφυγε μετα το πρωτο τριμηνο..κ πιστευω πως θα ειχα πολυ λιγοτερο αγχος αν πριν μεινω εγκυος στην κορη μου δεν ειχα αποβαλει 2 φορες σε 6 μηνες.εμεινα εγκυος 2 μηνες μετα τη δευτερη αποβολη

Εμένα μάλλον δούλεψε ανάποδα η 1η ατυχία μου. Ελεγα συνέχεια στον εαυτό μου μέχρι την αυχενική "ολα καλά θα πάνε, εξάντλησες την ατυχία σου και τώρα θα πάνε όλα καλά"

ηρθα ξανα!!!

η νεφελη ακομη δεν φανηκε;;;

ΝΕΦΕΛΗ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!

δημητρα δεν θυμαμαι αν εχουμε ξαναμιλησει...με το καλο το τριτο σου μωρακι...εισαι πολυ τυχερη...και εγω 3 παιδια θελω να κανω...μακαρι!

εχω αυριο ραντεβου για υπερηχο....γιατι μας πιανει αυτο το αγχος παντα ρε γμτ πριν τους υπερηχους;;;γιατι να μην μας μενει μονο η χαρα της προσμονης;;;ουφ..ευχομαι να ειναι ολα καλα....η μπεμπουλα μου παντως μια χαρα με κλωτσαει...:P:p

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

εγω απο λουλούδια μηδεν

ενταξει να πω οτι και εγω ουτε που την θυμάμαι αυτη την γιορτη γιατι την θεωρώ κατι σαν τον αγιο βαλεντινο αιτία να πλουτιζουν τα ανθοπωλεια

απο το θεμα αγχος εγω ειχα τρομερο στο πρωτο τρίμηνο στο δευτερο ημουν χαλαρη και πάλι στο τρίτο άρχισα

λιγο το ένα λιγο το άλλο δεν θέλω και πολύ να βάλω το κακο πρώτα στο μυαλό μου

ο μικρος κουνιεται όλη την ημέρα κάθε μερα οι εξετάσεις μου όλες καθαρες ουτε ίχνος προβληματος αλλά και πάλι το μυαλο φερνει αναποδες στροφες

τι να πω ειναι στην φυση μου

Επεξεργάστηκαν by rosebaby

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

μην αγχωνεσαι ροουζ ..ολα ειναι μια χαρα...τα λεω να τα ακουω και εγω..η αλλη αγχωτικια..

προετοιμασου για την στιγμη που το δωματιακι του γιου σου θα γεμισει με τα επιπλακια του...και αργοτερα θα γεμισει με την παρουσια του...τι ωραια που ειναι τα παιδικα δωματικια....

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

αχ, τι ωραια δημητρουλα, αντε με το καλο

ροζ κι εσυ με το καλο να τα παραλαβεις

βρε συ γιατι θα παρεις 4 μερες απο την κανονικη σου? κατσε 4 μερες παραπανω στη δουλεια και λειψε μονο τη μερα που θα σου φερουν τα επιπλα προφασιζομενη οτι δεν εισαι καλα ή παρε μονο εκεινη τη μερα αδεια. μη χαλας την αδεια σου.

βανιλιτσα εσυ δεν εχεις φειςμπουκ?

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...