Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

ο δικος μου φαγωθηκε να μοιαζουν σε μενα (κ οντως μου μοιαζουν κ τα 2:tongue:) γιατι αυτος λεει οταν ηταν μικρος ηταν ασχημο μωρο επειδη ηταν πολυ αδυνατο(οντως εχω δει φωτο κ ηταν σαν τα παιδακια της αφρικης!)

αλλα ο γιος μου μαλλον εχει παρει το σκαρι του γιατι ειναι 26 μηνων 90 ποντους κ 11600 κ επρεπε να ειναι απο 11 εως 15:rolleyes: κ να πω οτι δεν τρωει?οταν ηταν 7 μηνων στη φρουτοκρεμα ετρωγε ενα μηλο ενα αχλαδι μια μπανανα ενα πορτοκαλι 3 κουταλιες κρεμα κ 100 γρ γιαουρτι:rolleyes: 2 πιατα εβγαινε!οσο για την κρεμα 250 γρ γαλα κ 12 κουτ σκονη:rolleyes:κ τωρα για να χορτασει θελει 2 φορες να του γεμισω το πιατο σε καθε γευμα!που το βαζει τοσο φαι δεν ξερω!

πηρε το σκαρι του αντρα μου που ειναι 179 κ 70 κιλα:mrgreen: κ αυτος τρωει τοσο πολυ που αν ετρωγα εγω ετσι με γερανο θα με σηκωνανε!χτες για βραδυ εφαγε 2 οικογενειακες πιτσες!ελεος!εγω την εβγαλα με μηλο κ γιαουρτι!!

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω δεν ειχα καλή εμπειρία απο αυτη την πρώτη επισκεψη

δεν ακούσαμε καρδούλα στην 6 εβδομάδα αλλά στην 7

τι τρελό άγχος και εκεινο και τώρα πάλι γιαυτη την διαφορά θα ξαναπάω

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

σίγουρα θα την ακούσετε εγώ έχω την τάση να υπερβάλλω μόλις ειχα γραφτει και στο πάρεντς και ενω δεν ειχα ιδέα τι ειναι η παλλινδρομη κύηση το έμαθα

και το θεωρησα σίγουρο οτι η δική μου ειναι παλλινδρομη

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

να το πεις γιατι εμενα με ρώτησε ποτε πιστευεις εγινε η συλληψη

και ειπα οτι την πρώτη εβδομάδα μετα την περίοδο οπως υποθέτει δεν ήρθαμε σε επαφή 100%

γιαυτο και δεν ακούσαμε καρδούλα

και τώρα αυτο μου ειπε απο την αρχή ειχαμε αυτη την διαφορα την ιδια διαφορά ειδαν και στους δυο υπέρηχους που έκανα

οποτε δεν υπάρχει λογος ανησυχίας αλλά πάλι έλα σε 2 εβδομάδες

και εγω ως υπερβολική μου έμεινε στο μυαλό το αρνητικό αμέσως

εσυ καλά θα κάνεις να το πεις

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

χαχα μόνο την καμερα και την πήγαινε μια δεξια μια αριστερα

πω πω τι ενοχλητικό θεε μου

άσε που μου έλεγε εισαι και στενή ρε παιδι μου

δεν ήξερα οτι έπρεπε να το κάνω περιφερειακό για να μην δυσκολευτεί

αστειευομαι φυσικά

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

χαχχαχαχα!!!

εγω πιο πολυ φοβηθηκα στην εξεταση απο κατω μετα τη γεννα οταν ειναι να φυγεις για το σπιτι.ασχετο!δε ποναει καθολου αλλα επειδη εισαι μετα τη γεννα κ βλεπεις κ εκεινα τα ματσουκια ε μου ηρθε καπως!:tongue:

Holy Diver

ναι βρε μη φοβηθεις δε ποναει καθολου απλα εσυ νομιζεις οτι θα πονεσεις.εγω στη 2η γεννα πηγα χαλαρη μετα για την εξεταση αυτη πριν φυγω γιατι ηξερα πως δε ποναει.απλα στην πρωτη δεν ηξερα κ νομιζα αλλα αντι αλλων:tongue:

θα φτασεις βρε σαυτο το σημειο!αντε λιγες μερες ακομα!!!

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...