Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

εγώ έρχομαι και φευγω τώρα μόλις ήρθα

τι κανεται εγώ μετράω αντιστροφα

θα πάρω 4 μέρες απο την δική μου άδεια γιατι ο μ....ας ο γιατρος του ικα μου εβαλε οτι σταματάω 4 μερες αργοτερα γιατι λεει οι υπέρηχοι δεν μετρανε καλα

ενω τα μπακαλιστικα τα δικά του ειναι καλύτερα

τι να πω

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:rolleyes:τελοσπαντων ...εμενα στο ικα μου ειπαν και απο τον γιατρο μου θα το δεχθουν ....βλεπουμε!!!

Καλε τι γινεται καμια εδω???τι παθατε κοριτσια???Νεφελακι μου που εισαι ???ελα να μου πεις για την βρωμοκαμπυλη....που θα παω και γω την αλλη βδομαδα και δεν θελωωωω!!!

φυσαλιδα μου εσυ εκανες καμπυλη??

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλημερα καλημερα καλημερα!!!

Τι εγινε βρε κοριτσια ερημια???γιατι???

rose μου τι κανεις ??πως εισαι σημερα???ετοιμαζεσαι για ξαπλες πρωινες απο την αλλη βδομαδα???

Βρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι μηπως και γνωριζετε...:rolleyes:θελω να παρω αλλη μια αδεια απο ικα και μου ειπαν πως θα πρεπει να περασω επιτροπη...¨τι γινεται εκει στην επιτροπη λοιπον?¨:rolleyes:

θα παρεις απο γιατρο ικα αδεια η οποια θα γραφει οτι εισαι χαλια και δεν μπορεις να σηκωθεις απο το κρεβατι , θα στειλεις μετα καποιον δικοσου στην επιτροπη του ΙΚΑ και αυτοι θα σου δωσουν την αδεια αφου βεβαια παρεις ενα χαρτι απο αυτους που θα το εχεις παει στον εργοδοτη σου ο οποιος θα συμφωνει οτι δεν θα δουλεψεις αυτο το διαστημα .

Καλυτερα να στειλεις καποιον αλλον και να μην πας εσυ

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

βανιλίτσα εμενα ο γιατρος μέτρησε απο την ημ. τελευταιας περιοδου

δηλαδη 4/8 ήταν και μου εβαλε 10 μερες απο αυτη την ημ. 14/5 ως πητ αντι γιαι 10/5 που ειναι βάση υπερήχου

εχε το στο νου και πες καμια μερα πισω την τελευταια ημ. περιοδου

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

γεια σου fairy Μου ...τι γινεσαι???πως πας??

fairy , πηγε η μητερα μου στο ΙΚΑ σημερα το πρωι με το χαρτι αδειας του γιατρου μου και της εδωσαν ενα χαρτι¨παραπομπη ασφαλισμενου σε ΑΥΕ¨το οποιο λεει πως συνισταται 15 μερες αδεια..και με αυτο θα παω στη επιτροπη την αλλη βδομαδα...δηλ θα παει καποιος για μενα...!!

αχ κοριτσια ασχετο..βλεπω τα τικερακια σας και καταλαβαινω ποσο κοντα ειστε στην μεγαλη στιγμη...ειμαι λιγο πιο πισω απο εσας και ζουλευωωωωωωωωωω!!!!

fairy απο δωματιακι εχεις καταληξει καπου???εγω μαλλον κλεινω σε αυτο που εχει παρει η rose kai h nefeli mas!!!Μου αρεσε πολυ πολυ αλλα δεν ξερω σε ποια καταστηματα εδω στην αθηνα θα το βρω!!!πως το ειπαμε rose??Diamond??

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

ναι diamond εγώ το ειδα και στην ποδηλατούπολη έχει εκει ποδηλατούπολη έτσι

ρίξε μια ματιά οι τιμες ήταν ίδιες αν και εγω το πήρα σε περιοδο εκπτωσεων

γιατι οι αρχικες τιμες ήταν λιγο τσουχτερες

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλημερα κοριτσια τι κανετε?

νεφελη καλα σου λενε αντε να μπαινεις να μιλαμε!δεν ειναι κ τοσο καλο να κλειστεις στον εαυτο σου!ο διαβητης κυησης δεν ειναι κατι σοβαρο αν το ελεγχεις!η ξαδερφη μου ειχε στην εγκυμοσυνη η οποια ξεκινησε 52 κιλα κ εφτασε σχεδον τα 100!η τιμη της ηταν στα υψη!φαντασου με τοσα κιλα,...

το μωρο της βγηκε υγειεστατο 4900 κ 57 ποντους!(ισα με 2 μηνων μωρο σχεδον!)μην αγχωνεσαι ρε κοπελα να μπαινεις να τα λεμε!

Holy Diver

καλημερα κοριτσια. η νεφελη εριξε μαυρη πετρα. ειπε για λιγο καιρο δεν θα ξαναμπει, αλλα γιατι δεν καταλαβαινω. τελος παντων, ας κανει οπως αισθανεται.

πηγα σημερα και ειδα εναν παιδικο σταθμο, ωραιος ηταν, και σχετικα οικονομικος. ειναι και διπλα στη δουλεια μου, οποτε με βολευει. να δουμε

πως ειστε οι υπολοιπες?

4Rnfp3.png

καλώς την δήμητρα

καλά έπαθα σοκ τώρα με τα κιλά που πήρε η ξαδέρφη σου

πως έγινε αυτο ? και όλη μέρα να τρως δεν μπορεις να πάρει τόσα κιλά

ειναι αδύνατο

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

καλώς την δήμητρα

καλά έπαθα σοκ τώρα με τα κιλά που πήρε η ξαδέρφη σου

πως έγινε αυτο ? και όλη μέρα να τρως δεν μπορεις να πάρει τόσα κιλά

ειναι αδύνατο

ετρωγε ολη μερα χωρις πλακα!κ δε κινουταν!χωρις να εχει καποιο προβλημα που να πρεπει να ειναι σε ακινησια.9 μηνες ηταν ξαπλα κ ετρωγε!τελικα εκανε καισαρικη κ γιατι ειχε τοσα πολλα κιλα αλλα κ γιατι το μωρο ηταν παρα πολυ μεγαλο.αλλα τωρα (4 χρονια μετα) ειναι στυλακι.50 κιλα εγινε

Holy Diver

το σάββατο θα ερθει ο ζωγράφος για τον τοιχο και την παρασκευη θα πάρουμε τα πρώτα πράγματα του μπεμπη

εκτος τα χοντρά έπιπλα που θα έρθουν την τετάρτη

ειμαι ενθουσιασμένη μονο η επισκεψη στην γιατρο την παρασκευη επισκιάζει λιγο την χαρα μου, ξέρω έχω γινει κουραστική αλλά θελω να το λεω στον εαυτο μου κάθε μερα μπας και το πιστέψω οτι ολα ειναι καλα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

εγω εχω τη δευτερα ραντεβου!καλα ο αντρας μου σα χαζο θα κανει μεσα στον υπερηχο.ετσι εκανε κ στα αλλα 2!απο την 6η εβδ ρωτουσε τον γιατρο σε ποιον μοιαζει κ τι φυλο ειναι:rolleyes::tongue:

Holy Diver

καλημερες και απο μενα κοριτσια!!!αχ rose μου τα πρωτα πραγματακια θα γεμισουν το μωρουδιστικο δωματιο...τι συγκινηση μωλεεεε!!!

Δημητρουλα μου θα πατε την δευτερα και θα ακουσετε και καρδουλα εεεε????αχου αχου!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...