Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

ναι και εγώ τα ίδια πάντα μιλάω για την δουλεια γιατι στο σπιτι δεν έχω αναγκη να το κάνω αυτο.

ειναι και αφανταστα τυχαιρός το αφεντικό μου γιατι ειχα εγκυμοσύνη χωρις κανενα προβλημα

ακόμα και τους υπέρηχους τους έκανα σε ώρες εκτος δουλειας οποτε ουτε για αυτα πήρα άδεια

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαρα μου σε ευχαριστω!!!με ηρεμησατε πολυ..

κουνηθηκε η μπεμπουλα;;

γεια σου ροουζμπειμπι....αντε τον εφαγες τον γαιδαρο που λεμε και στο χωριο μου.....μετρας αντιστροφα τωρα!!!!

αχ να φτασει η πεμπτη να παω να δω την δικια μου μπεμπουλα στον γιατρο...στην β επιπεδου στην 21 εβδομαδα ακριβως ηταν 400 γραμμαρια...τωρα ποσο να ειναι το καμαρι μου;

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Παντως ρε παιδί μου, να μην μπορω να κανω ναζια τύπου δεν μπορώ \

αχχχ φερε μου αυτό

πεθυμησα εκείνο κτλ

Τυχερός ο καλός μου, ισα ισα αυτος παιρνει τα κανακεματα του

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

φυσαλιδα μου η ουρά ειναι και η πιο δύσκολη

τώρα αρχίζουν οι αγωνίες με τις τακτικές επισκεψεις στον γιατρό

την παρασκευη θα παω ξανα μετα απο 2 εβδομάδες απο την προηγούμενη φορα

μπουμπου μου εγω δεν ειμαι άτομο που τα κανει αυτα δεν ειναι στο χαρακτήρα μου αν και δεν θα προλάβαινα γιατι ο άντρας μου τα προλαβαίνει πριν καν τα ζητήσω

θυσία γινόταν και πριν και τώρα με το μωρό έχει τρελαθει

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

το ξερω ροουζ μου..το ξερω..υπομονη και φτου ξελευτερια!!!!!!

μπουμπου και εγω δεν ζηταω τιποτα σχεδον....δεν εχω επιθυμησει και κατι τοσο σφοδρα ακομη..οπως στην πρωτη μου εγκυμοσυνη που ειχα βαλει τον αντρα μου να τρεχει για κρεπα σοκολατα με τριμμενο μπισκοτο και μπανανα παρακαλω....:tongue::D:D:D

tt1c3fef.aspx

εγώ ρε κορίτσια στο δευτερο τρίμηνο με ειχε πιάσει λύσα για μακαρόνια

όλα τα ειδη δεν με ένοιαζε ήθελα κάθε μέρα μακαρόνια

τι ήταν και αυτο τώρα πάλι τρελαίνομαι για γλυκά που ποτε στην ζωή μου δεν είχα τάση

που και που μόνο τώρα θέλω καθε μερα γλυκό με νύχια και με δόντια κρατιέμαι

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

koritsakia γεια σας με αναζητησατε???εγω εδω στη δουλεια αλλα χαλαρα σημερα..εκανα την λιστα κι εγω με τα ψωνια του μωρου..να αρχισω σιγα σιγα να τα παιρνω..νεφελακο μην στεναχωριεσαι για το ζαχαρο..ολα θα στρωσουν..εγω ειχα νηστειας 92..μια ωρα μετα 140 και δυο ωρες μετα 90,.,ρε κοριτσια εγω εφαγα φλας και τα λεφτα της κλινικης εδω στη λαμια που δεν ειναι και ιασω ..4000 μου φαινοναι πολλα..θελω να παω στο δημοσιο που ειναι καινουργιο..αλλα μαλλονβ αργα το θυμηθηκα!ειμαι σε διλημμα..απο το γιατρο μου ειμαι ευχαριστημενη αλλα αυτος μονο τα 1200 θα παρει απο το ποσο..ο αντρας μου λεει να συνεχισω σε αυτον που παω αλλα εγω εχω προβληματιστει,....τι να κανωωωωω?????:oops::oops::oops:

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

γεια σου ζωζα!!!

εισαι και απο τα μερη του ανδρα μου...ειναι απο τον δομοκο...

θα σου παρει 1200 ο γιατρος και 2800 το νοσοκομειο;πολλα μου φαινονται για τα δεδομενα της επαρχιας οντως..εδω στην αθηνα ειναι ολα πανακριβα αλλα αυτο ειναι γνωστο.στα 2800 ειναι και η επισκληριδιος;

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

γεια σας και απο μενα φιλεναδες...τι μου κανετε???

εχω πηξει στην δουλεια ...εχω πονολαιμο και συναχι ...και θελω να φυγω αλλα δεν μπορω ακομη!!!

βρε rose μου εγω θα τον χαστουκιζα τον doctor...ακου κει του φαγαμε μερες....ζωα!!!!!!!!!!εγω οταν ερθει η ωρα του Ικα θα παρω κανα ηρεμηστικο και θα παω αλλιως δεν θα την βγαλω καθαρη!!!!!!!!!

Νεφελακι μου...ηρεμησε ολες λιγο πολυ θα εχουμε τσιμπημενη την καμπυλη βρε κουτο!!!Γιατι τρωμε συχνα και γλυκακια για να κουνιουνται τα μπεμπακια και να τα αποτελεσματα!!!Εγω θα παω λιγο πριν το Πασχα για την εξεταση...ουτε σοκολατενιο αυγουλακι προβλεπω να μη τρωω!!!και στο τοπικ να μπανεις , μια παρεουλα ειμαστε εδω μη μας την χαλας!!!

Ζwza μου ξεκινησες τα ψωνια???αντε αντε να παιρνουμε σειρουλα!!!:P

iA8hp3.pngWtKrp3.png

γεια σου βανιλίτσα

άσε εγώ να δεις πως κρατιόμουν περισσότερο γιατι πήγα έτοιμη να ακούσω κουλα

έτσι δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία το μόνο που ειπα εσυ έτσι οπως το πας θα με βάλεις να γεννήσω στην δουλεια μου

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ρε κοριτσια εχω αργησει λιγο το ξερω αλλα ειμαι της τελευταιας στιγμης με τα ψωνια.. θελω να βαψω και το σπιτι μετα το πασχα..και περιμενω..αυτα τα αυτοκολητα τα μεγαλα που εχει στο ανατελλω στην ιστοσελιδα για τον τοιχο πως βγαινουν μετα?μενουμε με ενοικιο και δεν ξερω αν θα κανω ζημια..ξερει καμια σας?

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...