Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

διδυμακια περιμενεις Jasmini ε;;τι ωραια!!!

αντε με το καλο τα παιδακια μας!!!να ειμαστε καλα να τα χαρουμε!!!!

Ναι διδυμάκια!!! Σε ευχαριστώ, εύχομαι κι εσύ με το καλό να γεννήσεις και να χαρείς το μωράκι σου!!!:P:p:p

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Ναι μεχρι στιγμης ολα πανε καλά οπότε μιλαμε για φυσιολογικό τοκετό...

Θα κανω 3 μαθηματακια ανωδυνου και θα ειναι μαζι μου καθ'ολη τη διαρκεια του τοκετου αλλα και μετα θα μου δειξει τα παντα για θηλασμο και για το μωρό...

Σημαντικοτατη βοηθεια!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

ηθελα να πω θα κάνεις επισκλειρήδιο ή οχι ?

γιατι όλες για φυσιολογικό τοκετό ευχόμαστε.

ρε συ πήγα στο ικα σήμερα για την βεβαιωση και ο μ....ας ο γιατρός μου μέτρησε τις μέρες σύμφωνα με την περίοδο και λεει 4/8 ήταν 14/5 η πητ 10 μέρες μετά την τελευταια περιοδο λεει αντι 10/5 που μου ειπε η γιατρος μου.

τι να πω ρε συ μου έφαγε 4 μέρες και πρέπει τωρα να παρω απο τις κανονικες μου γιατι εχω κανονίσει να φέρουν τα έπιπλα την άλλη εβδομάδα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Σε !#%@#%@%^ γιατρό έπεσες γαμώτο...

Κοίταξε εγω θελω επισκληρίδιο διοτι ειμαι φοβιτσιαρα, αλλα θα εξαρτηθει απο το γιατρό μου διοτι δεν την προεξοφλεί απο την αρχή

τι να πω και άκου τι λεει γιατι έτσι όπως πάμε δεν θα πάρει κανεις σύνταξη

δεν κοιτάει που οι γιατροι κατα κλέβουν τον τόπο με το χ ή ψ τρόπο οι 4 μέρες οι δικές μου θα σώσουν το ικα

ασε που αυτες οι μέρες ειναι μετρημένες τι σημασία εχει αν ειναι 4 πισω ή 4 μπρος

56-63 ειναι έτσι και αλλιως

έτσι πως παει στο μαγαζί θα γεννήσω

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

δεν περιμένω απο το αφεντικό μου να νοιαστει φυσικά

εδώ όλο αυτο το διάστημα δεν έλειψα ουτε μια μέρα ενω θα μπορούσα να προφασιστώ πολλούς λόγους και να παίρνω καμια μέρα ή εβδομάδα άδεια

αλλα επειδή ξέρω οτι δεν υπάρχει άτομο δεν το έκανα

ειμαι και εγώ βόδι δεν το συζητώ το μόνο τωρα που με νοιαζει ειναι να φύγω και να περιμένω τον μπέμπη μου

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Ετσι με φωναζουν και μενα οι φιλες μου... οχι για τη δουλεια αλλα επειδη γενικα σε ολη την εγκυμοσυνη δεν εχω κανει τα κολπακια που κανουν άλλες ξερεις αχ δεν μπορω και τετοια....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...