Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

fairy baby κι εγω καθε μερα ζηταω απεγνωσμενα κατι γλυκο..ειδικα το μεσημερι θελω παντα μια σοκολατα η ενα κρουασαν:lol::lol::lol:αλλα προσπαθω να μην τρωω..στις αρχικες εξετασεις που ειχα κανει ζαχαρο ειχα γυρω στο 95 απο οτι θυμαμαι!τωρα εχω 3 μηνες να κανω εξεταση !μετρουσα βεβαια πριν κανα μηνα με τομηχανακι στο σπιτι που πηρα και εκει κυμαινοταν..φοβαμαι πολυ την καμπυλη γιατι μετα αν βγει πολυ θα μπω σε διαιτα..κλαψ κλαψ και ελπιζω να μη φτασω και ινσουλινες..παντως ζαχαρο πολυ δεν ειχα ποτε αλλα φοβαμαιιιιοσο για τον αιματοκριτη πρωτες εξετασεις 42 και στην 14 εβδ 40.3..τωρα που θα παω σε 20 μερες θα δειξει..μπορει να μου εχει πεσει.fairy baby τι σου εδωσε για να αναιβει ο αιματο κριτης και πως νιωθεις?

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

fairy bαby και Ζωή μου εγώ τα έχω ξεσκίσει τα γλυκά. Ενώ δεν έτρωγα, αλλά το κάνω μήπως και μου κουνηθεί η μικρή μου.

Οχι Ζωή μου δεν ζαλίζομαι, ίσως μια αδυναμία να έχω. Αν και εδώ και μία εβδομάδα παίρνω δύο χαπάκια και νομίζω ότι αισθάνομαι καλύτερα. Ο γιατρός μου είπε ότι είναι φυσιολογικό αυτές τις εβδομάδες να πέφτει ο αιματοκρίτης, και κατά την 30η με 32η ανεβαίνει λίγο. Στην γενική αίματος είχα 82 ζάχαρο.

Οσο για την μπέμπα κορίτσια τι να πω, ίσως να με κλωτσάει και να μην το καταλαβαίνω, ίσως γίνεται και στον ύπνο μου.

Αρχισα να ξανακοιτάω για αγορές πάντως για να μην αγχώνομαι. Αρχισα να βλέπω θετικά το γεγονός του να κάνω κάποιες αγορές από το enternet, οπως το bimbomarket πχ που το έμαθα από την αναζήτηση καροτσιού σε topic άλλο forum.

Εγώ τέλος 3ου είχα σίδηρο (δεν θυμαμαι τιμή αιματοκριτη) 165 με όριο ανώτατο το 170. Και μου έκανε εντύπωση που μου έδωσε ο γιατρός χάπι σιδήρου από τόσο νορίς και όμως μέσα σε δύο μήνες μου κατέβηκε υπερβολικά.

Γεια σας, κοριτσάρες!!!!!!!!Τι κάνετε??Εγώ όλα καλά!!Έχω λίγες αναγουλίτσες ακόμη,αλλά ευτυχώς σταμάτησαν οι εμετοί!!Εύχομαι η Παναγίτσα να προστατεύει όλες τις αγχωμένες εγκούλες!!

Evi 26 και εγω ειχα αναγουλιτσες την 14η βδομαδα και τωρα αμα φαω πολυ ή δεν μου κατσει καλα το φαγητο το βγαζω.:(

Ζωζα και εγω γυρω στο 95 ή 96 ειχα ζαχαρο .Ελπιζω να μην εχω προβλημα αργοτερα θα κοιταξω παντως να τα πεταξω τα γλυκα απο το σπιτι γιατι φοβαμαι πολυ.

Οσο για τον αιματοκριτη που ειναι τοσο χαμηλα νιωθω πολυ καλα στην αρχη με τους εμετους δεν ειχα διαθεση αλλα τωρα δεν μπορω να πω οτι εχω καποιο συμπτωμα.Ο γιατρος βεβαια μου φωναξε και μου ειπε να τρωω πολυ κρεας σχεδον καθε μερα και οσπρια , και παιρνω δυο χαπια για τον σιδηρο .

Ας ελπισουμε οτι θα ανεβει τον αλλο μηνα..

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια τι κανετε? πω πω, σταματησατε να εχετε αδικαιολογητο αγχος και δεν εχουμε τι να σας γραψουμε τωρα. Μπραβο σας κοριτσια μου. Εγω εσπασα πλακα σημερα με τη μικρη που δοκιμασε φρουτα για πρωτη φορα και ξινιζε τη μουρη της. Ασχετο με τα θεματα σας, αλλα ειπα να σας πω κι εγω τα νεα μου.

4Rnfp3.png

smoutsaki την εφαγε ολη? τι φρουτα εδωσες? παντως βολικο μωρο στο φαι εχεις.κ ο γιος μου ετσι απο μωρο.οτι του δωσεις το τρωει.ΚΙΛΑ ΔΕ ΒΑΖΕΙ!:evil:

η μεγαλη παλι αν δε της πεις 200 φορεσ φαε φαε ξεχνιεται κ δε τρωει:evil:

ασε μεγαλο σπασιμο!μωρο για να φαει ελεγα ολα τα τραγουδια των ζουζουνιων ελεγα παραμυθια επαιζα με κουκλες κ ολα αυτα για να φαει μια φρουτοκρεμα:rolleyes::rolleyes:κ αυτο απο ενα σημειο κ μετα μου την εφτυνε στα μουτρα:twisted:

Επεξεργάστηκαν by Dimitra83

Holy Diver

Καλημέρα κορίτσια.

Ωχ θα έχουμε και τέτοια με το φαγητό, ε Δήμητρα? Χαράς το κουράγιο σου, αλλά θα μου πεις και εσύ να ίδια θα κάνεις.

Vanilitsa που είσαι καλέ? Που σουρτούκευες το σκ και μας ξέχασες?

Φιφάκι σου εύχομαι τα καλύτερα για την εβδομάδα που ξεκινάει, μιας και έχεις την β.

Επεξεργάστηκαν by Nefelh1

καλημερα κι απο μενα.. το σ/κ το περασα με θυμο και νευρα.. ισως ειναι ο εγκλεισμος μου τοσες μερες στο σπιτι, ισως κι οι ορμονες παντως τσακωθηκα και εκνευριστηκα με ολους και με ολα. και εννοειται πως αγχωθηκα μετα για το μωρο αλλα εκεινη την ωρα δε μπορουσα να με ελεγξω... οσο για το φαι, ισορροπησα καπως, στην αρχη μοναχα ετρωγα ανεξελεγκτα.. νεφελακι, το αγχος καλα κρατει.. ξερεις,ε, αυτο αν σε χτυπησει για τα καλα δεν εχει τελειωμο.. οταν με το καλο γεννησεις, θα βρεις πολλα και καλα θεματα να αγχωθεις, για την υγεια του μωρου, αν τρωει σωστα, οταν θα πρωτοπερπατησει μην πεσει, γενικα η λιστα ειναι ατελειωτη...γενικα το αγχος της μανας δεν εχει τελειωμο γλυκια μου.. το μονο που χρειαζεται καποια διερευνηση ειναι γιατι καποιες ειναι τοοοοσο αγχωτκες και καποιες λιγοτερο, ε;;;

Διαφημίσεις

Καλημέρα Mermaid μου και καλή εβδομάδα.

Δίκιο έχεις σε αυτά που λες!

Αχ θέε μου τι να κάνουμε όμως.

Για την κλεισούρα και τα νεύρα, σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί τα περνάω καθημερινά.

καλημερα κι απο μενα.. το σ/κ το περασα με θυμο και νευρα.. ισως ειναι ο εγκλεισμος μου τοσες μερες στο σπιτι, ισως κι οι ορμονες παντως τσακωθηκα και εκνευριστηκα με ολους και με ολα. και εννοειται πως αγχωθηκα μετα για το μωρο αλλα εκεινη την ωρα δε μπορουσα να με ελεγξω... οσο για το φαι, ισορροπησα καπως, στην αρχη μοναχα ετρωγα ανεξελεγκτα.. νεφελακι, το αγχος καλα κρατει.. ξερεις,ε, αυτο αν σε χτυπησει για τα καλα δεν εχει τελειωμο.. οταν με το καλο γεννησεις, θα βρεις πολλα και καλα θεματα να αγχωθεις, για την υγεια του μωρου, αν τρωει σωστα, οταν θα πρωτοπερπατησει μην πεσει, γενικα η λιστα ειναι ατελειωτη...γενικα το αγχος της μανας δεν εχει τελειωμο γλυκια μου.. το μονο που χρειαζεται καποια διερευνηση ειναι γιατι καποιες ειναι τοοοοσο αγχωτκες και καποιες λιγοτερο, ε;;;

καλημερα σε ολες στο καφε..

mermaid, και εγω ειμαι 15 εβδομαδων και 1 ημερων εγκυος,ακριβως οπως και εσυ....ακριβως οπωσ και εσυ

λες να γεννησουμε την ιδια μερα?

παντως επειδη εχω ηδη περασει και εγω φασεις εκνευρισμου με ολους ,νομιζω οτι το σωμα ξερει τι κανει,απλα ξεσπαει την ενεργεια που δεν διοχετευεται πουθενα.....μην αγχωνεσαι

εχεις δει το φυλο?

εγω αυτη την εβδομαδα θα κανω την μικρη καμπυλη σακχαρου?εσυ τι εξετασεις κανεις σε αυτη την φαση?

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

Κορίτσια καλημέρα και καλή εβδομάδα. Κι εμένα με έχει κουράσει ο εγκλεισμός αλλά το σκ προσπαθώ να βγαινω λιγο. Ο γιατρος μου εδωσε άδεια να κάνω γιογκα...δεν ξέρω αν θα το προσπαθήσω. Βασικα το προβλημα μου ειναι οτι δεν οδηγώ καθόλου. Ουτε ο αντρας μου με αφήνει αλλά κι εγώ φοβάμαι γιατι είμαι σιγουρη πως αν καθισω στο τιμόνι θα συγχιστώ 100% και μετα θα αγωνιώ μηπως έκανα κακό στο παιδι...γι αυτό άσε καλύτερα.

Οσο για το αγχος αυτό καλά κρατεί....Λιγοτερο βέβαια αυτες τις μέρες μια και τη Παρασκευή ειδα το μωρούλι...αλλά για πόσο ακόμα. Επομενο ραντεβού μου έκλεισε 20/2 μετά από ένα μήνα....:confused:

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

Αντε Αγγέλα μου να περνάνε και οι δικές σου μέρες με το καλό.

Με την οδήγηση και εμείς το ίδιο θέμα έχουμε, δεν αντέχεται πάντως αν γενικά οδηγείς πολύ.

Υπομονή, τι να κάνουμε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...