Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αγαπες! παω σπιτάκι μου σχολασαααααα! σι γιου μετά ή αυριο αν δεν σας πετύχω...

μαρσολαν..δες και τα μαρκσ αντ σπενσερ....κάνουν αποστολες ελλάδα..για δεσ μηπως λαλάξουμε! χοχοχοχοοχ

φιλουνιααααα

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια τα πράγματα για μενα δεν είναι και τόσο καλά.

Μόλις γύρισα από την ενδοκρινολόγο και έχω διαβήτη κύησης.

Είμαι πολύ χάλια, κοντεύω να τρελαθώ.

Για κάποιο διάστημα δεν θα μπαίνω μέσα.

Καλή συνέχεια σε όλες σας.

Και μια συμβουλή, να πάτε να κάνετε την εξέταση.

Η τελευταία μου μέτρηση ήτανε 75 για το απλό ζάκχαρο και όμως...Χωρίς κανένα ιστορικό.

νεφελακι μου πολλες γυναικες εχουν διαβητη στην εγκυμοσυνη

σε καταλαβαινω πως νιωθεις γιατι μανα ειμαι κ εγω,αλλα ηρεμησε λιγο ρε κουκλα...ειναι κατι που ελεγχεται!!!θελει ασκηση κ ειδικη διατροφη!ελα σε παρακαλω 3 μηνες εμειναν μονο!αν εισαι κ στο οριο τοτε πολυ πιο ευκολα θα το ελεγξεις!!!

Holy Diver

Νεφέλη μου υπομονή, ο διαβήτης κύησης ειναι ενα φαινομενο πολύ συνηθισμένο στις μέρες μας και αντιμετωπίζεται ευκολα με διατροφή... Και το μωράκι σου θα ειναι μια χαρά!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

Να μαι και γω...κοριτσια τι κρυο ειναι αυτο???ενα σιναχακι παντως το εχω αποκτησει με τα λεωφορεια και το Μετρο και ελπιζω να μεινει συναχακι!!!

Εχετε πολλα φιλακια απο τον μπεμπακο μου...ειμαστε 900 γρ..και ολα καλα!!!

Ενα θεματακι με τον αιματοκριτη τον εχω , μου αυξησε το σιδηρο και σωστη διατροφη οπως γαλα αυγο και πολυ κρεας τα οποια τα σιχαινομαι αλλα τι να κανωωω....:rolleyes:

ευτυχως ειμαι στο +6 απο κιλακια και λεω ευτυχως γιατι τρωω ωρες ωρες σαν βοδακι!!!

Απο πιεση τα ιδια 12,5 με 7 και μου ειπε να κοψω το αλατακι....χιχιχιιχιχι μπα δεν το βλεπω!!!!

Νεφελακι μου που εισαι???

Μπραβοοοοο ,θηριακη ο μπεμπακος εμενα 25η βδομαδα ηταν 760 γραμμαρια ναδουμε την αλλη βδομαδαποσο θα ειναι .Εγω παντως δεν μπορω να πω οτι τρωω πολυ ελπιζω να μην κακο στο παιδι .

Νεφελη μην αγχωνεσαι ολα καλα θα πανε .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

εγω θυμαμαι οταν ημουν εγκυος στην μεγαλη εβγαινε απο τις μετρησεις οτι θα γεννηθει πανω απο 4 κιλα κ να πω την αληθεια τα ειχα παιξει!κ στον υπερηχο του νοσοκομειου 4300 ειχε βγει!ελεγα πως θα το γεννησω τοσο μεγαλο!

τελικα γεννηθηκε 3340:tongue::tongue:

κ για τον μικρο μου βγαιναν οι μετρησεις 3600 αλλα γεννηθηκε 3060!

μη ταραζεστε δεν ειναι στανταρ οι μετρησεις.στο περιπου τα λενε

Holy Diver

Nefelaki me 75 zaxaro και τρελαίνεσαι??? μα ρε κοριτσια... μια χαρα δεν ειναι το 75?? μα τι της λενε και τρελαινεται το κοριτσακι?

ααα τωρα ειδα οτι το 75 ηταη η απολή μετρηση

νεφελη μην ανησυχεισ..ολε βγαζουμε καοπια στιγμη ή και προς το τέλος λιγο διαβητη όλα καλα θα πανε με διατροφή

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...