Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να μαι και γω...κοριτσια τι κρυο ειναι αυτο???ενα σιναχακι παντως το εχω αποκτησει με τα λεωφορεια και το Μετρο και ελπιζω να μεινει συναχακι!!!

Εχετε πολλα φιλακια απο τον μπεμπακο μου...ειμαστε 900 γρ..και ολα καλα!!!

Ενα θεματακι με τον αιματοκριτη τον εχω , μου αυξησε το σιδηρο και σωστη διατροφη οπως γαλα αυγο και πολυ κρεας τα οποια τα σιχαινομαι αλλα τι να κανωωω....:rolleyes:

ευτυχως ειμαι στο +6 απο κιλακια και λεω ευτυχως γιατι τρωω ωρες ωρες σαν βοδακι!!!

Απο πιεση τα ιδια 12,5 με 7 και μου ειπε να κοψω το αλατακι....χιχιχιιχιχι μπα δεν το βλεπω!!!!

Νεφελακι μου που εισαι???

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Εμενα οι πρωτες αγορες μου για την μπεμπα ειναι αυτα που θα μου φερει η φιλεναδα μου...Με φοβισε μια αλλη φιλη ηδη μαμα που μου ειπε να μην παρω πολλα πριν δω ποσο θα μεγαλωνει το παιδι...Μολις γεννησω και την καταλαβω ποσο αναπτυσσεται θα δεις τι εχει να γινει..Ειδαλλως,στην ιδια κατασταση με βλεπω..να ανεμιζω 5ευρα το πολυ 10ευρα...χεχε

egv ta Παραγγέλνω όλα μεγαλύτερα... καλύτερα να περιμενω να τα φορέσει παρά να μου μεινουν στα χέρια!

υπολόγισε κ εσυ να πάρεισ απο 3 μηνων και πάνω αναλογα με την ανάπτυξη

dZJip3.png

Mara σε εκανα add.

Βρε κοριτσια τα πρωτα που θα παρετε θα ειναι μεγεθος 0-3 οχι μεγαλυτερα. Θα το χανετε το μωρο εκει μεσα. Και στα χερια δεν σου μενουν τα φοραει 3-4 μηνες (εκτος και αν εχεις το παιδι γιγαντα, ή ειναι πολυ μικρες οι φορμες των ρουχων). Παντως του Mothercare να ξερετε οτι ειναι αρκετα μεγαλυτερες. Εμενα ακομα φοραει μπλουζακια 3-6 που ειναι 7,5 μηνων

4Rnfp3.png

Ποσα? Φτου φτου καταρχην.

Αλλα κατσε βρε! αφου εισαι 24 εβδομαδων, πως ξερει απο τωρα ποσο θα γεννηθει? Συνηθως τον τελευταιο καιρο δεν το βλεπουν αυτο?

Σιγουρα θα παρεις και 0-3, αλλα μην ξανοιχτεις πολυ. Παρε λιγα και βλεπεις αναλογα με την αναπτυξη του. Συνηθως τα μεγαλα μωρα, μεγαλωνουν και γρηγοροτερα.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Μαρα πουλακι μου βρηκες αντικαταστατρια για τη δουλειά??

Εγω ρε κοριτσια ολο τα ιδια και τα ιδια ρουχαλακια βλέπω θελω κατι πιο εξτριμ σαν κι αυτο που εβαλες Μαρα...

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

κι η δικια μου αν παρει απο μας...ηδη ειναι 1150 γρμ,οταν το ακουσα γελαγα γιατι ελεγα οτι δεν θα μεγαλωνει λογω δικιας μου αφαγιας..Παντως αυτα τα πρωτα κορμακια κι εγω 0-3 τα παρηγγειλα(κι ολα εμπριμε:-D)-ρωτησα και τις καλοκαιρινες μανουλες του 2009 κι ακολουθησα τις συμβουλες τους!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...