Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

• Λυπημένη/-ος 1

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

loipon μεχρι στιγμης σουμα σε λιστεσ

childrensalon. 1080 eyrv

mothercare 707

toys.de. 400

punkbaby. 400

synolakion. 2587 eyros χωρίς μεταφορικά

και μιλάμε για τα ΠΑΝΤΑ. Απο χαρτομάντηλα και μωρομάτηλα μέχρι καρότσι και κάθισμα αυτοκινητου/////

πως σας φαίνετε?

dZJip3.png

Διαφημίσεις

απο το σαλον πήρα καταρχην το καροτσακι...μακλαρεν αλλα με επενδυση απο Juicy couture Μια ομορφιά σου λέω! και διάφορα άλλα φορεματοειδή ψωνιστηκα καθοτι και ψώνιο μοχθαχαθχοαοθχ

ναι καλε ολα στελνουν εκτος απο το μαδερκερ που θα βγαλω άκρη κάποια στιγμή έ του φούστη!

dZJip3.png

kaλησπερα κοριτσακια..νεφελακι γραψε μου τις τιμες απο την καμπυλη σου να σου πω αν οντως ειναι υψηλες..μην αγχωνεσαι.:?

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

απο το σαλον πήρα καταρχην το καροτσακι...μακλαρεν αλλα με επενδυση απο Juicy couture Μια ομορφιά σου λέω! και διάφορα άλλα φορεματοειδή ψωνιστηκα καθοτι και ψώνιο μοχθαχαθχοαοθχ

ναι καλε ολα στελνουν εκτος απο το μαδερκερ που θα βγαλω άκρη κάποια στιγμή έ του φούστη!

Eλα ρε ΘΕΑ!!!!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

ναι καλε ολα στελνουν εκτος απο το μαδερκερ που θα βγαλω άκρη κάποια στιγμή έ του φούστη![/QUOT

Αν εχεις μεσα στις τιμες καροτσακι και καθισματακι τοτε εισαι πολυ καλα...εδω θα ηθελες τα διπλασια.Εγω εχασα μια προσφορα σε καροτσι της μακλαρεν και νευριασα που το αφησα για αργοτερα:confused::confused:

Κατσε να δουμε τι νεα θα εχω απο Αγγλια και αν δεν εχεις βρει κανεναν αλλο μεχρι τοτε κατι θα σκεφτουμε βρε παιδι μου...μηπως μπορεσω να σε βοηθησω εγω...και χωρις χαρτζιλικι εννοειταιι!!!Εχω τοσο νευριασει με τις διαφορες που ειμαι ικανη για πολλα,χεχεχε

Διαφημίσεις

Μπουμπου δες το http://www.childrensalon.com/product_info.php?products_id=15160

η τιμη ειναι σε ευρώ και το ίδιο το βρήκα σε άλλα sites 450+ ευρώ ενώ γιαελλάδα αστο..παραγγελια θα μου το έκαναν και σκεψου ποσο θα κόστιζε

marsolan.. Μιλάμε για ητν παολυτη εκμετάλευση εδώ ελλάδα οι τιμές.... ενα βρωμοζιπούνι απλό και στο δινουν 10 ευρώ... ασε γιατι ειμαι στο τσακ να μετοικησω στην εξωτικη δανία! λολ

dZJip3.png

To έχω δει κοριτσαρα, κι εγω αν ειχα κοριτσακι εκει προσανατολιζομουν...χαααααα ειμαι λιγο αρρωστη με ολα αυτα τα μπλιμπλικια!!!!!

Καλά εκμεταλλευση δε λες τίποτα!!!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

δεν το ξερω νομιζεις?????ασε...κανονισα να μου φερει η κολλητη μου την Κυριακη 2 πακετακια κορμακια,2 πακετακια καλτσακια κι ενα πακετακι μπουρνουζακια το πολυ να φτασουν 45 λιρες..Εδω ηθελα τουλαχιστον 90 ευρω και οχι τα ιδια σχεδια...Εχε χαρη που παει για λιγο και με μικρη αποσκευη αλλιως...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...