Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

me υπομονή ροζούλα μου...υπομονή!

ρε κοριτσια ψάχνω άτομο αγγλία να παραλάβει για μένα και να μ στειλει πράγματα απο το Mothercare... με το αζημίωτο φυσικά... αμα ξέρει καμιά σας κάποια κοπέλα και μπορεί θα ημουν υποχρεη

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Ρε τον τρελό...εμενα ο δικος μου κανει θαλάσσιο σκι μονο...χαχααα, ειναι της θαλασσας λεει...

Μεσα στη βδομαδα αν ερθω κατα κειθε θα σε παω καμια βολτα Σμουτσακιιιιιιιιιι

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

aaaaaaaaa, τρέλα ειναιιιιιιιιιιι!!!

καλά κι εγω κατι τετοια μυστηρια κοιταζω...αχαααααααα...

Αυτοι δεν στελνουν Ελλάδα????

oxi den stelnoyn! 8α τα βολέψω με μια θεια του ηλία που μένει ιταλία να μου τα στειλει εκείνη.... τι άλλο να κάνω... προκειμενου να βρώ αυτο που θέλω κάνω παραγγελίας στα 4 μερη του πλανήτη

dZJip3.png

Θα στο δωσω βρε Σμουτσακι αφου εισαι καλο κοριτσακι...

Με την κοπελίτσα τι εγινε??ολα οκ??

Μαρα υπαρχουν κανα δυο διευθυνσεις που σου "νοικιαζουν" μια διευθυνση και μετα αυτες σου κανουν delivery το ειχα δει καπου στο παρεντς, θα το ψαξω!

Διαφημίσεις

Μαρααααααααααα!!!!

Η amarex συνεργαζεται με ελληνικη εταιρια που μπορεις να μιλησεις μαζι τους, νομιζω με τις ταχυμεταφορες των ΕΛΤΑ!

www.aramex.com

Ειναι εταιρείες(μεσάζοντες ουσιαστικά) στις οποιες ανοίγεις κωδικό οχι με το αζημίωτο φυσικά στην aramex ειναι $35.00 και αναλαμβάνουν αυτοι να κάνουν την αγορά για εσένα ακόμα κ απο site τα οποία δεν έχουν σαν χωρα αποστολής την Ελλάδα.

ΥΓ. Μαρη τρελή το κινητο σου το εχεις παντα κλειστο η εγω εχω αλλα ντ αλλων αριθμο?

me υπομονή ροζούλα μου...υπομονή!

ρε κοριτσια ψάχνω άτομο αγγλία να παραλάβει για μένα και να μ στειλει πράγματα απο το Mothercare... με το αζημίωτο φυσικά... αμα ξέρει καμιά σας κάποια κοπέλα και μπορεί θα ημουν υποχρεη

Μαρα,

ειδα το μνμ σου στο parents.gr και ελπιζω να βρεις ακρη!!Επειδη το ψαχνω κι εγω ααααααν βγαλω ακρη θα σε ειδοποιησω!!Οι πρωτες πληροφοριες που εχω σχετικα με τα μεταφορικα(γιατι κι αυτο ειναι σημαντικο) μιλανε για δεμα 30 κιλων 110 λιρες...Την Τεταρτη παει η κολλητη μου Αγγλια και την εβαλα να ρωτησει στο ταχυδρομειο τιμες κλπ!Επισης περιμενω κι απο μια αλλη κοπελα να με ενημερωσει για μεταφορικες κλπ!!

Ελπιζω να τα καταφερουμε...:)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...