Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

οχι κελυ μου, μαιευτηριο κανονικο ειναι και το γενεσις, κατι σαν το ιασω. αλλα ξερω οτι στα μονοκλινα τουλαχιστον επιτρεπεται να μεινει καποιος μαζι σου. Βεβαια ας μας πει καλυτερα η ροζ, που ειναι και η περιοχη της.

κι εγω παντως, μετα τον τριτο τα ξεκινησα ολα. Αν και σιδηρο-φολικο οξυ πιστευω οτι θα επρεπε να μου τα δωσει απο πριν, αλλα τελος παντων.

οχι εσυ μπουμπου που δεν θα ειχες ροζ λαπτοπακι

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια σας αφηνω,παω για φαγακι και ξεκουραση

ξεπερασα κατα πολυ το οριο που μου εδωσε ο γιατρος για σημερα,ας μην το παρακανω

θα τα ξαναπουμε αυριο,να ειστε ολες πολυ, πολυ καλα...

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

ναι στο μονο δωμάτιο μπορεις να κρατήσεις κάποιον μαζί σου αλλά δεν νομίζω να μπορώ να φτάσω το μονο σε χρήματα

και εγώ ροζ λαπτοπ έχω μονο το ποντίκι μου δεν ειναι ροζ

αυτο θα μου κάνει παρεα τις ώρες που δεν θα έχω τον μικρό και οταν δεν θα έχει επισκεπτήριο

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλα κι εγω ροζ κινητο εχω, αλλα για ροζ λαπτοπ, ουτε που να το συζηταει ο αντρας μου. παντως κι εγω που θα παρω τωρα καινουργια φωτογραφικη, το δηλωσα, ροζ θα ειναι. χιχι

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

μα δεν καταλαβες, και μενα δικο μου θα ηταν, αλλα σου λεει ο πονηρος, ε ολο κι εγω θα το παιρνω καπου, μην ξεφτιλιστω... υποτιθεται θα ηταν το δωρο μου για τη γεννα. και οτι του εδειχνα οτι ηθελα δεν του αρεσε.

Ειχε αποφασισει ο κυριος απο πριν οτι θελει το ταδε λαπτοπ και σου λεει θα της το ριξω για δωρο. Και τα παιρνω κι εγω και λεω ετσι εισαι? Δεν θελω λαπτοπ, θα μεινουμε με το desktop και θελω στεγνωτηριο να μου παρεις.

Του εμεινε η χαρα οτι θα αγοραζε καινουργιο λαπτοπ και μενα η χαρα οτι δεν απλωνω πια ρουχα.

4Rnfp3.png

χαχα και μενα ετσι μου ειχε πει μη το παιρνεις ροζ εγώ πως θα το παιρνω

δεν με νοιαζει ειπα ειναι δικό μου πάρε δικό σου

καλη η ιδέα σου για δώρο με την γεννα για να το συζητήσω

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Eγώ που ηθελα να βαλω φουξια λωριδες στο αυτοκινητο μου και φουξια καθρεπτες και δεν μου το πήγαινε ο ατιμος να τα βαλουμε...

Μου λεει εγω μετα πως θα το οδηγω??? Μααααααααα, δικό μου ειναι το αμαξάκι??

Ναι αλλά το γουσταρω...

Καταλάβατε δηλαδή? Βρε εγω θα τα βαλω αυτα που εχω σταμπαρει και ας μην το οδηγει μετα...χαχααααα

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

άσε μεγάλο πρόβλημα τελικα

ειναι και ταραγμένες οι εποχες γύρω απο τους gay φοβούνται και αυτοι οι καημένη

σου λεει μη μου κρεμάσουν κουδουνια στα καλα καθουμενα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Nαι η ζηλιαρόγαρα...Μου πηρε την ιδεα και την υλοποιησε κιολας πρωτη, αλλα δεν πειραζει μωρε εμενα ειναι διαφορετικο χρωμα!!!

Rose ασε ετσι φαινεται, αλλα τα ροζ μπλουζακια τα φορανε οι τρεντηδες το αυτοκινητο τους πειραξε!!!

χαχααααα, έτσι...

Αλλά εμένα το κλέβει το αμαξακι μου το σπιρτοζιάρικο, γι αυτο κι εγω θα το παω μονη μου για εικαστικες ροζ παρεμβασεις να δω θα το παιρνει μετα??

Αλλα θα μου κανει το δυσκολο οταν βαριεμαι να οδηγησω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...