Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

φυσικά δεν μπορώ να φανταστώ χωρίς επισκληρίδιο

τωρα για το ραντεβού δεν ξέρω θα δούμε πως θα πάει και ο μικρος

αν έχει περιθώριο να μεγαλώσει θα περιμένω αν σταματήσει για κάποιο λόγο να μεγάλωνει και δεν υπάρχει λόγος να τον κρατάω θα πάω με ραντεβού

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια....μια χαρα φαινεστε ,παντωςicon7.gif

η ατακα ¨γκρινιολ¨ηταν αψογηicon14.gif

εγω εχω μερες να μπω στο καφε ,καναμε τον υπερηχο του μηνα ,ο μπεμπης φαινεται μια χαρα ,και μαλλον βαρυτερος απο το προβλεπομενο,θα δουμε πως θα παει...επισης τελικα την μεγαλη καμπυλη σακχαρου ουτε εγω την γλυτωνω,που μου ειχε πει η ενδοκρινολογος οτι αν κανω το τεστ καθε μερα σπιτι μου,θα την γλυτωσω,τελος παντων...

το σαββατο πηγαμε για τα επιπλα και καροτσι στο λητω να παρουμε μια ιδεα,παιδια ο αντρας μου ξετρελαθηκε....ηθελε να ψωνισουμε εκεινη την στιγμη και ολο το σ/κ ηταν με ενα χαμογελο και με πολλα σχεδια για το παιδικο δωματιο...

εμενα εχει αρχισει να με ενοχλει η μεση μου και με χτυπαει στο γονατοicon8.gif

αληθεια δυο ραγαδες που ειδα στο στηθος δεν μπορω να τις αντιμετωπισω με την κρεμα προληψης των ραγαδων,ε?μαλλον θελω την κρεμα αντιμετωπισης ραγαδων,τι λετε,εσεις με την εμπειρια?

α,εσεις που ειστε στην αθηνα,δεν εχουμε πολυ ωραιο καιρο σημερα,με ουρανο γκρι-καφε?icon9.gif

εμενα με επιασε βηχας μολις βγηκα εξω...

vanilitsa εδω ειμαι και εγω ,εγραφα το μηνυμα την ωρα που με αναζητησες....

Επεξεργάστηκαν by ΛΙΑΚΟΥ ΓΚΕΛΥ

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

γεια σου γκελυ μου λεω κ εγω που χαθηκε!

δυστηχως οι ραγαδες δε φευγουν ποτε:? στην αρχη ειναι κοκκινες κ με τον καιρο γινονται ασπρες.εγω εκανα στην κοιλια οταν ημουν στην κορη μου αν κ εβαζα 3 φορες τη μερα αλοιφες!κ βαζελινη καθε βραδυ!αλλα εκανα.παιζει ρολο το δερμα κ τα κιλα που βαζεις

Holy Diver

ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ...ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mara μου και γω απο πραγματακια τιποτα ακομη ...μοναχα τα χαζευω απο το internet και απο περιοδικα!!!Πρωτα ο Θεος να κλεισουμε και τον 6 μηνα και μετα βουρ...θα ξεκινησω με την προικουλα του και το καροτσακι του και μετα το δωματιο!!!

rose μου ποτε παιρνουν θεση..με το κεφαλακι προς τα κατω εννοω...εμενα και στα δυο τελευταια υπερυχο το κεφαλακι του ηταν προς τα απανω...αλλα μου ειπε πως μετα τον 7ο αρχιζουν και γυριζουν:rolleyes:

mara δειξε μας αυτα που εχεις διαλεξει???!!!!!!

ΝΕΦΕΛΑΚΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ???καλε μην αγχωνεσαι με την εξεταση ,,,τιποτα δε ειναι;)

iA8hp3.pngWtKrp3.png

βανιλιτσα τι επαθες κ φωναζεις για επισκληριδιο καλε?

εγω φοβαμαι την επισκληριδιο κοριτσια ειδικα απο τοτε που μια στις σερρες εμεινε αναπηρη εξαιτιας επισκληριδιου στη γεννα κ μπορουσε να κουνησει μονο τα ματια της!βεβαια αυτο ειναι παρα πολυ σπανιο αλλα πολυ φοβαμαι

Holy Diver

Διαφημίσεις

για να μη συμβει αυτο που λες Δημητρουλα σου κανουν μια τοπικη για να δουν την αντιδραση του οργανισμου σου σε πολυ μικρη δοση και μετα πανε στην μεση!!Το ξερω καλα γιατι ο κουμπαρος μου ειναι αναισθησιολογος!!!Στην φιλη σου μαλλον δεν εγινε τεστ αλλεργιας και παραλυσης!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

μωρε σας διαβαζα ,αλλα ημουν λιγο κακοκεφη απο τον κατ οικον περιορισμο της προηγουμενης εβδομαδας και δεν ηθελα να σας φορτωνω και εσας icon11.gif

σημερα με επετρεψε{δοκιμαστικα ειπε) ο γιατρος να ερθω για τις μισες ωρες στο γραφειο και ειμαι λιγο καλυτερα

το πρωτο τριμηνο που εμεινα σπιτι το εκανα οικειθελως και δεν μου κοστισε τοσο πολυ,αυτη την φορα που μου επιβληθηκε και υπο τον φοβο της πιθανοτητας, του πρωιμου τοκετου,μου επεσε βαρυ το ολο θεμα...

τελικα οι κοπελες που καθονται ξαπλα μεχρι να γεννησουν ,ειναι ηρωιδες...

μπραβο κοριτσια χαρα στο κουραγιο σας...

για τις ραγαδες ,μαλλον εγω φταιω ,γιατι το δερμα μου ειναι αρκετα ανθεκτικο και σφριγηλο,αλλα δεν εβαζα με συνεπεια την κρεμα,θα διορθωθω..

βανιλίτσα πολλά μωρά πέρνουν θέση νωρίς άλλα πάλι γυρίζουν ξανά και ξανά

εμένα την τελευταια φορά που πήγα πριν 1 εβδομάδα ήταν με το κεφαλάκι προς τα κατω

τωρα θα δούμε

απο ραγάδες και εγω δεν ξέρω να πω

ευτυχώς δεν έκανα ουτ μια σε στηθος κοιλια ή γοφούς

ίσως βοήθησε το ότι γυμναζόμουν πριν μείνω έγκυος για χρόνια

ίσως και οι ποιότητα δέρματος

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

βανιλιτσα τι επαθες κ φωναζεις για επισκληριδιο καλε?

εγω φοβαμαι την επισκληριδιο κοριτσια ειδικα απο τοτε που μια στις σερρες εμεινε αναπηρη εξαιτιας επισκληριδιου στη γεννα κ μπορουσε να κουνησει μονο τα ματια της!βεβαια αυτο ειναι παρα πολυ σπανιο αλλα πολυ φοβαμαι

κι εγω την φοβαμαι την επισκληριδιο,ευτυχως ο γιατρος ειναι υπερ του φυσιολογικου τοκετου...αλλα οσες φορες τον ρωτησα μπυ ειπε οτι καλυτερα να μην εχω τιποτα στο μυαλο μου εκεινη την στιγμη ,γιατι κανενας δεν μπορει να προβλεψει τι θα γινει,την ωρα του τοκετου

οποτε εγω τις εχω βγαλει ολες αυτες τις σκεψεις απο το μυαλο μου

και βλεπουμε...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...