Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, dimi.tra είπε:

Τα λες πολύ όμορφα ❤️

Σαν να ακούω για την μάνα μου. Δλδ αν μου έλεγες είναι χαμένες δίδυμες αδερφές θα έλεγα ναι. Ξεκάθαρα! Κι εγώ είμαι πολύ περιφανή για όσα έχω καταφέρει, όλα αυτά με έκαναν πολύ δυνατό άνθρωπο - σκληρή όπως λέει και η μάνα μου 😂

Εμένα πάντως μου έφτασαν κι ας έπαιρνα 300 δόση, γιατί κάποια στιγμή αλλάξαμε σε meriofert όταν μπήκε ο ανταγωνιστής. Εσυ μόνο Gonal και ανταγωνιστή σου έχει; Θα τον ρωτήσεις εννοείται πριν ξεκινήσετε να είσαι σίγουρη. 

Να τις γνωρίσουμε να γίνουν κολλητές δλδ 🤣

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

τα Pads ειναι επιθεματα απο αγνο βαμβάκι που νομίζω προστατευουν της θηλή απο μολυνσεις και ξηρότητα..η κρέμα νομιζω ειναι απαραιτότατη ενω αν δεν θηλάσουμε θελουμε σιγουρα πολλά μπιμπερόν και αποστειρωτή και βουρτσα ειδική για το καθαρισμα των μπιμπερό

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

συλλέκτη γαλακτος χρειάζεσαι αν βγάζεις γάλα ασχετο με το αν μπορείς να θηλάσεις ή όχι... δεν παιρνουμε μια απ όλα λέω εγώ και αν δεν τα χρειαστούμε τα δινουμε

ααααα ακου και αυτο μου το ειπαν σημερα εδω στο γραφειο αλλες μανουλες. απο το νοσοκομειο που θα γεννησουμε πρεπει να νοικιασουμε και ζυγαριά γιατι ο παιδιατροσ ερχεται σπιτι τις πρώτες μερες και πρέπει καθε μέρα να ζυγιζουμε το μπεμπε....

dZJip3.png

εχω δει επιθέματα θηλής κάτι σαν μαξιλαράκη που μπαινει μέσα απο το σουτιεν

έχω δει ψέυτικες θηλες καλά και κρέμα

αυτά ειναι μόνο ?

ζυγαριά εγώ θα πάρω την είχα στο πρόγραμμα για προσωπική χρήση να ξέρω το βάρος του μωρού

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Μην παρεις πολλά και μην πάρεις πολύ εξεζητημένα πράγματα πχ ψυτικες θηλές γιατι δεν ξέρεις τι θα γινει τελικά.. μπορει να τα χρειαστείς μπορεί και όχι.. παρε λίγα Pads, Μια κρέμα και τέλος... αν χρειαστείς κάτι πεταγεται καοποια φίλη σου ή και εσυ ακόμη και τα παιρνεις

dZJip3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια.

εδω χιονιζει απο προχτες εχει τρομερο κρυο.απο -8 εως -2!

ωραιος μαρτιος:evil:

σμουτσακι ελπιζω να τους εκραξα καλα κ να μη κολωσα:tongue:

νεφελη ποια ηταν η τιμη του ζαχαρου?μηπως πριν την εξεταση εφαγες καμια σοκολατα?

Holy Diver

καλημέρα δημητρα αν και αργησες σήμερα

μάρα εγώ με το δωμάτιο μου μένει να πάρω την καρέκλα θηλασμου που τελικά θα την πάρω απο ιντερνετ

μετά θα δω οταν έρθουν τα έπιπλα και τοποθετηθούν τι θα χρειαστει να συμπληρώσω

και εγώ δεν θέλω να πάρω πράγματα απο τώρα πολλά

απο θηλασμό θα πάρω επιθέματα και μια κρεμα για αρχή

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

μπονζουρ μιν λιμπε Δημητρα

rose καλά κανεις.. δνε αντέχω τα πολυφορτωμένα δωμάτια που δεν μπορείς να στρίψεις.. σκέψου οτι 8α σου φερουν και διαφορες αηδιούλες για το δωμάτιο με την γέννα ασε δε τι έχει να γίνει στα βαφτίσια

dZJip3.png

καλά μάρα όσο για το τι θα φέρουν αυτο το ακούω όλη την ώρα

έτσι έλεγαν και όταν έφτιαχνα το σπίτι μου , μην πάρεις το ένα μην πάρεις το άλλο γιατι στο γάμο θα μαζέψεις και τελικά όχι μόνο δεν έμασα αλλα και αυτα που πήρα ηταν εκτος του γούστου μου

έτσι απο την αρχή σε ότι κάνω στη ζωή μου δεν έμαθα να βασίζομαι στο τι θα μάσω απο τους άλλους

θέλω πρώτα να ειναι του γούστου μου και έπειτα να έχω την χαρά της αγοράς

ειναι το πρώτο μου παιδι δεν με νοιάζει καθόλου αν μου περισέψουν φορμάκια ή μπιμπερό

στην τελική θα κάνω και δευτερο

αυτη την στιγμή εμενα μου φέρνει χαρά να ψωνίζω και δεν θα φοβηθώ να ξοδέψω 4 ευρω για ένα μπιμπερό όταν δίνω αλλού για βλακιες

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

se oti αφορά στο γάμο εχεις δίκιο.. εγώ γεμισα γελοιοδέστατες κορνίζες απο γελοιοδέστατα μαγαζιά που ειχαν επίσης γελοιοδέστατα πράγματα οταν πηγα να κανω την αλλαγή.. απλά στα παιδάκια συνήθως οι φίλες μας ειναι πιο..ευφάνταστες και συνήθως φέρνουν καλαίσθητα και ομορφια παιχνιδάκια... εννουσα τζιβιτζιλίκια για ητν διακοσμηση του δωματίου και οχι μπιμπερό ή ρηλάξ.. αυτα εννοείται οτι τα παιρνουθμ εμονες μας γιατι εγω πχ δεν εχω καμια όρεξη να μου κουβαλήσουν γουινι δε που.... δεν αντεχω να βλέπω άλλο γουινι!!!!

(rose sorry Κιολας αλλά απο που κατάγεσαι? άκουσα το έμασα και το λέμε πολύ εμεις στην καρδίτσα)

dZJip3.png

Mara μου δεν την φοβαμαι την εξεταση , εμενα φοβαμαι ...που με 30 αιματοκριτη πως θα καταφερω να αντεξω 3 ωρες το πρωι εκει και με αυτη τη αηδια για πιομα???

του το ειπα του γιατρου ...και μου λεει θα αντεξεις , ολες το κανουν!!

Nαι Fairy μου χαλαρωσε και βγαλε τα ασχημα απο το μυαλουδακι σου!!!

Rose μου σε 60 ημερουλες θα κρατας τον ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ σου :P το εχεις καταλαβει:D:D:D???

mara εσυ εχεις ψωνισει τιποτα??τελικα μπουμπου εχεις και συ???εισαι υποψηφια συμπεθερα???

Κοριτσια η Γκελλυ που ειναι ???

iA8hp3.pngWtKrp3.png

χαχα όχι μάρα δεν ειμαι απο καρδίτσα

απο βέροια μεριά είμαι

ξέρω τι λες για τα μικροπράγματα αλλά εγώ δεν εχω να περιμένω τίποτα απο κανέναν

στην τελική κανένα φορμάκι θα πάρω απο τους συγγενεις του άνδρα μου γιατι απο την μεριά μου δεν ειναι κανεις εδω και στην κλινική κανένα αρκούδι

δεν περιμένω τίποτα άλλο

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

exei dikio Ο γιατρ΄ρος σου βανιλόπαιδο.. θα αντεξεις και εσυ όπως ολες! λολ

εγώ απο αγορές ακομη τπτ βανιλάκι μου... εχω καταλήξει σε ΟΛΑ, απο αποστειρωτή έως κουνια και δωμάτιο κομπλέ απλά ακόμη δεν εχω προχωρήσει καθως.. ξερω κ γώ δεν ειναι πολύ νωρίς?? τι λες??

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...