Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

φιφη ειναι σα να σε ακουμπαει καποιος με το δαχτυλο μεσα απο την κοιλια σου?ετσι οπως το περιγραφεις το νινι πρεπει να ειναι.

νεφελη εσυ θα κανεις το πιο ηρεμο μωρακι να ξερεις!:wink:

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περιμενω την Β επιπεδου κοριτσια για να ειμαι σιγουρη στο φυλο .

Ο αντρας μου ακουγε συχνα οτι το νιωθω και ολο εκανε αποπειρες να το νιωσει αλλα τιποτα αυτο , σημερα το πρωι μαλλον ηταν η σταση , ζωηρεψε και αυτο περιμενε δεκα ωρες και ο γλυκος μου και ναι ενιωσε το πρωτο του αγγιγμα !!!

Υπεροχη στιγμη αντε κοριτσια θα την νιωσετε ολες σας συντομα .Εγω ειχα το χαρισμα να το νιωσω απο πολυ νωρις , ενα γαρλαλητο κατι τετοιο .Απο αυτη την εβδομαδα ειναι πιο δυνατες οι κινησεις του.

Ισως γνωριζω και καλα το σωμα μου και το παραμικρο μου εκανε εντυπωση ,δεν ξερω τι να πω.

Παντως δεν νομιζω οτι ειναι κακο που ειναι ζωηρο εεε??

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια, η αλήθεια να λέγεται ότι με καθυσηχάσατε κάπως.

Απλώς θέλω να τονίσω ότι αυτόν τον πόνο δεν το έχω συνέχεια, μλία μόνο φορά έγινε, αλλά σε τέτοιο βαθμό που δεν μπορούσα να σταθώ ούτε όρθια. Δεν ήτανε απλά τσιμπηματάκια.

Μάλλον θα βγει ήσυχη η μπέμπα. Στο τελευταίο υπέρηχο σε 4d, χασμουριότανε και έβαζε το χέρι της στα ματάκια και στο κεφάλι της.

Μου έφυγε πάντως η όρεξη που είχα να ψάχνω για καροτσάκι και ρούχα.

Διαφημίσεις

Μην αγχωνεσαι Νεφελακι θα το ακουσεις συντομα και γω δεν το ακουω και καθε ημερα .Επισης να ξερεις οτι μπορει να εχει κανει προσπαθειες κλωτσηματος και να μην τις εχεις παρει χαμπαρι ιδιως εαν εχεις γυμνασμενη κοιλια!!! Εγω εχω την Β επιπεδου την Τριτη και καταλαβαινετε πως ειμαι.ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΘΕΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ , Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΑΥΡΑ:D;)

Το πιστεύω και εγώ Φιφούλα μου ότι η ομάδα έχει θετική ενέργεια.

Και τώρα ήρθε η σειρά σου να σου την μεταφέρουμε για την β που θα κάνεις.

Εγώ σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου τα καλύτερα αποτελέσματα και θα τα έχεις!

Fifi μου εγω ειμαι πολυ γυμνασμενη αλλα το νιωθω απο νωρις το μωρο , ειδικα οταν μεγαλωνει τραβαει πολυ και ποναει γιατι τραβανε οι κοιλιακοι μου .Δεν νομιζω οτι παιζει ρολο αυτο .Αντιθετως λενε οτι αν εχει πολυ λιπος στην κοιλια και παραπανω βαρος δεν το καταλαβαινεις γρηγορα.Τωρα τι να πω ισως φταιει και η κατασκευη ή η κλιση της μητρας που απορροφα τις κλοτσιες.

νεφελη δε το νιωθεις συνεχεια τον πονο αλλα που κ που.στον γιο μου ηταν πιο συχνοι κ οπως ειπες καμια φορα πολυ δυνατοι.

χασμουριοταν ε?εμ σου λεω θα ειναι πολυ ησυχο.μουσικη μη βαζεις αδικα απο τωρα.στον 7ο μηνα ακουει το εμβρυακι.:D χαιδεψε το μηπως κ ανταποκριθει.χαμηλα στην κοιλια

καλε με μοτσαρτ περιμενεις να κλωτσισει το μωρο?πιο πολυ θα κοιμαται.βαλτης metallica να αρχισει να χτυπιεται:lol: πλακα κανω εεε:lol::lol::lol:

φιφη ολα καλα θα πανε την μαθαμε την κορουλα σου μας αναστατωνει καλα καλα κ μετα λεει ''σας την εσκασααα'':lol::lol:

Επεξεργάστηκαν by Dimitra83

Holy Diver

Fifi μου εγω ειμαι πολυ γυμνασμενη αλλα το νιωθω απο νωρις το μωρο , ειδικα οταν μεγαλωνει τραβαει πολυ και ποναει γιατι τραβανε οι κοιλιακοι μου .Δεν νομιζω οτι παιζει ρολο αυτο .Αντιθετως λενε οτι αν εχει πολυ λιπος στην κοιλια και παραπανω βαρος δεν το καταλαβαινεις γρηγορα.Τωρα τι να πω ισως φταιει και η κατασκευη ή η κλιση της μητρας που απορροφα τις κλοτσιες.

Μπορει να εχεις δικιο , αυτο μου το ειπε η εβρυοκαρδιολογος οτι οταν εχεις καλους κοιλιακους το μωρο δεν καταλαβαινει και πολλα οταν το χτυπας στην κοιλια (προσπαθουσε να κανει την δικια μου να κουνηθει και την χτυπουσε με τον υπερηχο αλλα τιιιποτα αυτη)και εγω υπεθεσα και για την κλωτσια:-P Τελος παντων εγω νοιωθω αυτο σαν μια φλεβα που χτυπαει δυνατα και μαλλον ειναι η μπουμπου μου.

Διαφημίσεις

εγω εχω αγχωθει πρωτον γιατι τελευταια νιωθω ψιλοζαλαδες..και δευτερον για την καμπυλη ζαχαρου που θα κανω σε 20 μερες..ξερετε φυσιολογικες τιμες για καμπυλη με 75γρ γλυκοζης σε 0 60 και 120 λεπτα?ανωτερες τιμες εννοω..ουφ αλλα αγχη τωρα...

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Γεια σας και από εμένα.

Ζωή μου δεν έχω ιδέα ούτε καν τι είναι η καμπύλη ζακχάρου. Σε ποια εβδομάδα γίνεται?

Εγώ είμαι σε αναμονή ακόμη για να ακούσω την μπέμπα.

νεφελακι μου γινεται γυρω στην 26-27 εβδομαδα..ειναι η σιγουρη εξεταση για να δουν αν εχουμε ζαχαρο κυησης που εχει επιπτωσεις στο μωρο...ρε κουκλα μου μηπως το ακους και δεν το καταλαβαινεις?εγω το καταλαβαινω αισθητα.τι να πω?παντως αφου η μπεμπα σου εινα τελεια μην αγχωνεσαι καθολου...εσυνεφελακι με 32.6 αιματοκριτη πως νιωθεις?ζαλιζεσαι καθολου?

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

zwza26 γενικες αιιματος για ζαχαρο εκανες? ποσο σου βρηκαν .Αστα και εγω εχω αγχος με το ζαχαρο , ολο σοκολατες τρωω τωρα που εφτιαξε το στομαχι.

Ο αιματοκριτης μου εμενα εφτασε στο 29 επεσε παρα πολυ .

Γλυκα τρωτε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...