Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , Lila86 είπε:

Είναι λογικό...νομίζω ειναι άμυνα για να "πληγωθουμε λιγότερο" το να σκεφτόμαστε ότι θα είναι αρνητικό το αποτέλεσμα. Ποια μέρα θα κάνεις χοριακή; Με συγχωρείς δεν έχω συγκρατήσει τη μερα

Τη Πέμπτη θα την κάνω, 9η μέρα..!

• Καλή τύχη! 1

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οχι πουλακι μου, εδω ειναι το θεμα σας αλλωστε. Εμεις απο σποντα εχουμε μπει. Και σου λεω δεν ειναι γενικοτερη σταση ζωης αυτη, απλα σημερα εχω πιει "Γκρινιολ" των 500ml οπως συνηθιζω να λεω για να προετοιμασω τον αντρα μου για το τι επεται. χαχα

4Rnfp3.png

Σε τετοιο χαλι δεν νομιζω να με εχει ξαναδει κανεις , ντρεπομαι σας λεωωωω.

Νεφελη μου ,μεσω ιντερνετ και τετοια ναι εχω καταληξει στο iglessina σε μπεζ αλλα απο κοντα ακομα δεν ξερω.Η ξαδελφη μου παντως λεει οτι ειναι πολυ βολικο καικλεινει με το ενα χερι.

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια γει'α σας!!!! Υπάρχει καμια που να βρυκολακιάζει απόψε? Μάλλον είναι η σειρά μου σήμερα...Αφήστε έφαγα πολύ το βράδυ, έχω τρομερή δυσπεψια και το χειροτερο είναι οτι νυστάζω απίστευτα, όμως δεν μπορώ να κοιμηθώ...Και αυτή η τηλεόραση δεν έχει ΤΙΠΟΤΑ...μόνο διαφημίσεις τηλεμάρκετινγκ...Υπομονή θα περάσει κι αυτό...

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

Καλημέρα και από εμένα. Αγγέλα κρίμα δεν συντονιστήκαμε χθες.

Εμείς χθες πήγαμε σε ένα μπαράκι για 20 λεπτά, αλλά είχε πολύ δυνατά την μουσική και με πιάσανε τύψεις τώρα για την μπέμπα. Αφού δεν τα αντέχω τι τα κανω η χαζή! Αντε να περιμένω να κουνηθεί με το καλό τώρα για να ηρεμήσω.

Καλημερα κι απο μενα.

Θυμαμαι Νεφελη, ειχα παει οταν ημουν 5 μηνων εγκυος στους Ονιραμα και τη μικρη ενω την ακουγα καθημερινα απο την 16η εβδομαδα και κυριως το βραδυ, εκεινο το βραδυ δεν ειχε κανει ουτε μια κινηση. Ειχε λουφαξει το καημενο. Αφου ειπαμε με τον αντρα μου, οτι μεχρι να γεννησω δεν θα ξαναπαμε σε μερη που εχουν τοσο δυνατα τη μουσικη (μπουζουκια και τετοια δηλαδη). Τωρα που το σκεφτομαι βεβαια, νομιζω οτι απο τοτε εχω να παω σε νυχτερινο μαγαζι. Σνιφ...

4Rnfp3.png

γιατι δε γινονται μονες τους οι δουλειεεεεεεες????:evil:

κοριτσια ξυπνησα με απιστευτη σπαριλα!σερμομαι απο καναπε σε κρεβατι κ με παιρνει αμεσως ο υπνος!σιδερωσα κουτσα στραβα κ εβαλα πλυντηριο συμμαζεψα κ το σπιτι καθαρισα το μπανιο.ολα αυτα με ρυθμο χελωνας απο τη σπαριλα μου κ βαριεμαι να μαγειρεψωωωωωω

αν δεν ειχα τα παιδια σιγα μη μαγειρευα!βαριεεεεεεεεεεεμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Holy Diver

Διαφημίσεις

θα ειναι γυριστρουλα σαν εσενα μπουμπουκα γι αυτο. κι εγω παντως, αν εξαιρεσω τις μουσικες, το ταξιδεψα το μωρο μου οσο το ειχα στην κοιλια μου. Τι εξωτερικα, τι συνορα, τι νησια, τι συμπρωτευουσες το πηγα. πιο ευκολα ηταν τοτε. Τωρα μια βολτα μεχρι το ξυλοκαστρο και μια μεχρι την αναβυσσο το εχουμε παει

4Rnfp3.png

Γεια σας κοριτσια ....αχ τι θεμα θιξατε τωρα , εγω οσο ειμαι εγκυος μονο μια αιγινα πεταχτηκα τα χριστουγεννα αλλα μολις γεννησω θα την παω την μπουμπου παντου.....απο τωρα κανω σχεδια που θα παμε το καλοκαιρι και τα αλλα χριστουγεννα :tongue:

Παντως δεν ειναι πολυ ζωηρη αυτες τις μερες μαμουχαλιασε στο κρεβατι και αυτο τοσες μερες ολο θα κοιμαται .Σε λιγες μερες θα παω για ντομπλερ ευχομαι να μου πανε ολα καλα.

Ευτυχως που χαλασε ο καιρος και δεν στεναχωριεμαι που ειμαι στο κρεβατι :mrgreen:

καλε κυριακη σημερα και ολες λειπετε εεεε ??που πατε καλε μ αυτο τον καιρο ? εχει κρυοοοοοο

Αχ βρε κοριτσια θελω να αρχισω να φτιαχνω το δωματιο , μηπως ειναι νωρις? πεστε μου κανα site για μπορντουρες μπας και βρω και παραγγειλω καμια .

γεια σου fairy Μου...τι γινεσαι???

οντως εχει πολυ κρυο ...ειχαμε παει σε μια ταβερνουλα και πριν λιγο ηρθαμε!!!ειναι καιρος για χουζουρι εχεις δικιο..

Τι νωρις καλε???σε λιγο θα μπεις στον 7ο μηνα ...αντε κανε την αρχη να ακολουθησουμε και μεις απο τον 6ο μηνα!!!!!!!!!!!

εγω σημερα δεν εχω ακουσει πολυ τον μπεμπακο μου και ανησυχωωωω!!!!!αγχωθηκα και με κατι θεματα υγειας του μπαμπα μου , πολυ, και τα εχω παιξει!!!!!!!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...