Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:

Πραγματικά πόσα χαστούκια θα φας; Που μένεις να έρθω να σε πάρω μια σφιχτή αγκαλιά! 
      Σε έχουν τρελάνει πραγματικά. Μια το σπερμα είναι μια χαρά, μια όχι. Μια λίγο τσιμπημένες κάποιες εξετάσεις, τώρα κοιτάνε και για αυτοάνοσα. Ο προηγούμενος ούτε μια εξέταση και τώρα όλα αυτά . Εκεί που προσπαθείς να ελπίζεις να έχεις θετική ενέργεια ! Τι να πω. Υπομονή όσο σου έχει απομείνει, να βγουν τα αποτελέσματα. Ο ανδρολόγος τι σας είχε πει; 

Ο ανδρολόγος δεν είδε κάτι τρομερό στο σπερμα. Είπε οκ δεν είναι κ το άριστο αλλά παίζει να φταίει το μικρόβιο. Ο ενδοκρινολόγος μου λέει να αποδεχτώ την κατάσταση κ να πάω παρακάτω. «Είσαι από τα άτυχα κορίτσια». Δε ξέρω πόσο πια μπορώ να την παλέψω. Πραγματικά. Ετσι μου έρχεται να τα παρατήσω όλα.

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια ....ειδα που λεγατε για τις διαφορες ηλικιας να σας πω την δικη μου εμπειρια που εχω με την αδελφη μου , εχουμε 12 μηνες διαφορα και νιωθω πολυ τυχερη , ειμαστε κατι σαν διδυμες με διαφορα ενος χρονου.Νομιζω οτι για τα παιδια ειναι ωραια η μικρη διαφορα ηλικιας , παιζουν , μεγαλωνουν μαζι.Βεβαια για τους γονεις ειναι δυσκολα αλλα νομιζω οτι αξιζει τον κοπο , βλεπω το καμαρι των γονιων μου στα ματια τους.

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι να κάνω που δεν μπορώ να κοιμηθώ?

Μήπως τριγυρνάει προς τα εδώ και καμία άλλη κουκουβάγια!

Αχ κορίτσια με πιάνουνε πάλι οι κλασικές ανυσηχίες για την μπεμπούλα μου να μην πάθει κάτι! Χθες δεν ήτανε η μέρα της και δεν κουνήθηκε πολύ, είχα και κάτι πονάκια κάτω χαμηλα. Ελπίζω να είναι όλα καλά.

καλημερα κοριτσια ....τι κανετε???ειχα πολυ πολυ δουλεια 2 μερουλες τωρα και δεν προλαβαινα να μπω!!!ελπιζω να ειστε ολες καλα....

Νεφελακι τι κανεις στις 5 τα ξημερωματα???αχ το παθαινω και γω αυτο...αλλα ανοιγω τηλεοραση και κοιμαμαι!!!την εκανες την καμπυλη???εγω θα παω να δω τον μπεμπουλη την Δευτερα το πρωι και ενα αγχος το χω:tongue::P!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Nεφελακι , αρχισαν οι αυπνιες εεε?? ολα καλα θα πανε γλυκια μου μην σκεφτεσαι αρνητικα.

Και εγω εχω αγχος να ειναι καλα το παιδι .

Γεια σου βανιλιτσα τι κανεις , ολα καλα ευχομαι με τον υπερηχο.

Ζωζα καλη δουλιτσα

Διαφημίσεις

Ουφφφφφφφ, με κολλησε η Δημητρα και εκανα γενικη σημερα, μια και χτες δεν ηρθε η κοπελα που μας βοηθαει με τις δουλειες στο σπιτι.

Οποτε σηκωθηκα σημερα, πηγα πισινα με την μικρη, γυρισα, την εκανα μπανιο, την ταισα, γκρινιαξα λιγο στο νικο, και μετα ευτυχως η μικρη κοιμηθηκε κανα 2,5 ωρο και εκανα δουλειες με την ανεση μου. Απλα περιμενα να ξυπνησει για να βαλω σκουπα. Και τωρα σφουγγαρισα, και λαμπει απο παστρα το σπιτακι μας (χαχα καλο ε?)

Κοριτσουδια μου τι κανετε εσεις?

4Rnfp3.png

Μπράβο Smoutsaki, τι νοικοκυρά είσαι εσύ καλέ? Στον αντρούλη σου γιατί γκρινιάζεις?

Εμείς βγήκαμε για καφεδάκι, αλλά σε αυτήν την πόλη Σάββατο και Κυριακή πρωί πολύ δύσκολο να βρεις να καθήσεις και τελικά καταλήξαμε στο super market. Μόνη μας απόλαυση το φαγητό πλέον.

Vanilitsa σε χάσαμε αυτές τις μέρες. Fairy μου μόνη έμεινες ε! Εγώ έβαλα τον αντρούλη μου να μαγειρέψει και εγώ σερφάρω.

Αχ κορίτσια πόσο μου λείπει η ανέμελη ζωή μου στην Αθήνα! Βασικά εδώ στην επαρχία δεν έχω φίλους, μόνο γνωστοί, αλλά όλοι ρε γαμώτο είναι δήθεν. Τέλοςπάντων τα πήρα στο κρανίο με κάτι βλαμένα ζευγάρια που συναντήσαμε στην βόλτα. Αντε να γεννήσω να κατεβαίνουμε κάτω.

Πολύ χαίρομαι που είμαστε όλες πάνω κάτω στην ίδια φάση! Δύσκολο να σε καταλάβουνε όσοι δεν την έχουνε περάσει, αλλά θα γυρίσει ο τροχός... Sorry τα έχω πάρει τώρα και πετάω τα άσχετα μου. Θα μου περάσει. Μήπως να πάω να γκρινιάξω λίγο στον άντρα μου...!

α ωραια νεφελη, μ αρεσει που μου τη λες γιατι γκρινιαζω στον δικο μου αντρα.

Μωρε γκρινιαζω, γιατι (κατα πρωτον και κυριον) δεν εχω κοιμηθει καλα τα 4 τελευταια βραδια και ειμαι σαν ζομπι. λιγο η αδιαθεσια, λιγο ο εκνευρισμος απο τον κακο υπνο, λιγο η περιοδος που με επισκεφτηκε πρωι πρωι, καταλαβαινετε πως ειμαι. Επισης δεν τον βλεπω σχεδον καθολου. Φευγει στις 9 το πρωι και γυρναει στις 9 το βραδυ. Μεχρι να φαει, να κατσει λιγο στο πισι, εχω νυσταξει κι εγω και παω και πεφτω. Εχουμε γινει λιγο σαν συγκατοικοι, και εχω στεναχωρηθει. Αυτο που του λεω, ειναι οτι η δικη του ζωη δεν εχει αλλαξει καθολου, η δικη μου ειναι που εχει αλλαξει πληρως. Αυτος οτι εκανε κανει, εγω ειμαι κολλημενη με το μωρο πανω μου, δεν εχω την πολυτελεια του πανω κατω με μαμα-πεθερα, να το αφησω να παω για μια αποτριχωση βρε αδελφε. Οοοοχι κι εκει πρεπει να το παρω μαζι μου. Και το πουλακι μου, ειναι πολυ καλο, δεν γκρινιαζει, δεν διαμαρτυρεται, αλλα μερικες φορες, νοιωθω να ασφυκτιω. Αφου λεω, αντε να γυρισω δουλεια, να βρω λιγο τον εαυτο μου, μερικες φορες.

Αυταααααα, γκρινιαξα και σε σας απ' οτι ειδατε. Δεν ειμαι απογοητευμενη απο τη ζωή μου, μην το παρετε ετσι, απλα αυτες τις μερες, ειμαι λιγο καπως...

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

smoutsaki κ σε μενα τα ιδια συμβαινουν.κ ο δικοσ μου παει 11.00-15.00 κ 17.00-00.00 το πρωι τον βλεπω καμια ωρα το μεσημερι 2 κ το βραδυ καμια ωρα παλι κ μετα υπνο.αλλα οπως ξερεις εχω κολημενα τα παιδια πανω μου κ βοηθεια καμια.παλι καλα που παει κκ η μεγαλη σχολειο κ κουβαλαω μονο τον μικρο ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΩ ο οποιος σε αντι8εση με την δικια σου δεν καθεται καθοοοοολου καλα!!!κ πανω που ελεγα αντε τον αυγουστο θα πηγαινουν κ τα 2 σχολειο κ θα ειμαι ΕΛΕΥΘΕΡΗ να κανω οτι θελω απο τις 9.00 ως τις 15.00 τσουπ ειμαι εγκυος.παει κ αυτο το ονειρο δηλαδη!απο 22 χρονων οτι κανω οπου παω εχω μαζι μου ενα μωρο!(η και παραπανω!)

ουφ τα ειπα κ εγω!

α οσο για αποτριχωση κανω μονη μου σπιτι!δεν γινεται να τον παω σε αισθητικο!μια φορα πηγα για φρυδια κ απορω πως δεν εχουν φωτο μας να γραφει WANTED!!

Holy Diver

Γενικά ρε γαμώτο πάντα η γυναίκα είναι ριγμένη σε αυτά τα οικογενεια θέματα.

Και εγώ να φανταστήτε εκεί που δούλευα και ταξίδευα συνέχεια είμαι 7 μήνες κλεισμένη σε ένα σπίτι και περιμένω να πάνε όλα καλά για να γεννήσω. Εξού και οι φρίκες που παθαίνω. Και μέχρι να τακτοποιηθώ με την δουλεια (μακάρι θεέ μου) μια από τα ίδια θα είναι η ζωή μου. Καλά εγώ επέλεξα να γυρίσω επαρχία και να μην εργάζομαι στις συνθήκες που εργαζόμουν, αλλά όχι και έτσι...

Κορίτσια και εσείς πάντως έχετε τους άντρες σας με πολύ δύσκολα ωράρια. Ο δικός μου είναι λίγο καλύτερα. Τι να πεις υπομονή.

Εμαθα αυτές τις μέρες και για ένα ζευγάρι που θα καταφύγουνε σε κάτι θεραπείες για να κάνουνε παιδάκι, ήδη προσπαθούσανε πολύ καιρό και στεναχωρέθηκα. Και λέω δόξα το θεό που έμεινα έγκυος τόσο γρήγορα και δεν ταλαιπωρήθηκα και με άλλα.

Κοριτσια τα ακουω αυτα απο πολλες φιλες και γνωστες , λογικο ειναι και τελικα η δουλεια ειναι μεγαλο πραγμα γιατι ξεφευγεις απο το σπιτι εστω και λιγο .Και εγω απο τοτε που εμεινα μεσα σαν χαζο ειμαι , χαλια μαλλι , αξυριστη , αβαφτη , η ριζα τελικα εχει φτασει και πιο κατω απο το αυτι ξεφλουδιζω κιολας , απαπαπαπα ουτε εγω δεν με αντεχω ,απορω πως με βρισκει κουκλα ο αντρας μου ,μαλλον με δουλευει .:?

Αντε γκρινιαξα και εγω λιγο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...