Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

κοιτα, εγω που ημουν πολυ χαλαρη στη διαρκεια της εγκυμοσυνης, με το που γεννησα, ελεγα να ξαναμεινω αμεσως για να ξαναζησω τη διαδικασια. οσο περναει ο καιρος μου φευγει βεβαια ολο αυτο το κολλημα.

Κι εγω παλια ημουν της αποψης και τα 2 κοντα για να μεγαλωσουν μαζι. Βλεπω ομως την κολλητη μου που τα εκανε με 14 μηνες διαφορα, οτι τα εχει δει ολα κωλυομενα και το ξανασκεφτομαι.

Εγω φυσαλιδα, σκεφτομουν, να σου πω την αληθεια, 2 χρονια διαφορα (πρωτα ο θεος) γιατι ο αντρας μου σαρανταριζει φετος και στην αρχη δεν τον εβλεπα να πολυθελει αν μεγαλωσει κι αλλο. Αλλα τωρα νομιζω οτι δεν εχει προβλημα. ηδη αρχιζει να του λειπει το μωρακι, τωρα που η μικρη αρχιζει να ξεπεταγεται. Θα δουμε, να γυρισω πρωτα στη δουλεια με το καλο και βλεπουμε.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

η κουνιάδα μου έκανε το δευτερο μεσα σε 7 μηνες απο το πρωτο

το ήθελε λεει και δεν μου ειπε οτι ζορίζεται

αν και νομίζω οτι αν δεν ειχε την μανα της - πεθερα μου - θα τα ειχε παιξει

εγώ δεν ξέρω αν θα το έκανα αυτο

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ετσι ειναι σμουτς μου...θα ξαναχτυπησει το βιολογικο σου ρολοι οταν πρεπει..

εγω ας πουμε ελεγα οτι πριν τα 2-2μιση της κορης μου δεν μπορω...οχι δεν θελω...δεν μπορω...ενιωθα κουρασμενη και ηθελα να εχω αποκλειστικο χρονο με τη μικρη μου...

ευτυχως ο θεουλης με βοηθησε και ολα πηγαν κατ ευχην ..και ηρθε το δευτερο μωρακι μου οταν το ηθελα...

βεβαια ηρθε και ενα αλλο, λιγο νωριτερα, τον περασμενο ιουνιο αλλα δεν πηγε καλα και το εχασα..στην 6 εβδομαδα.

για ολους εχει ο θεος.

ροουζ το 7 μηνες διαφορα μου φαινεται τουλαχιστον εξαντλητικο....αλλα το προτιμουν πολλες μανουλες.

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

μπουμπου εσυ παιρνεις τα χαπια πρεπαρ; στο ρωταω γιατι μια φιλη μου που τα επαιρνε για σις συσπασεις που ειχε μου ελεγε οτι ειχε τρομερη ταχυκαρδια το πρωτο μισαωρο μετα τη ληψη τους.

Φυσαλίδα μου,

Παιρνω τα yutopar και μενα ετσι κανουν, μου προκαλουν τρελη ταχυπαλμια και τρέμουλο!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

μια χαρα δεν εχω πλεον αναγουλες απο χτες.ελπιζω να μη ξαναεχω ξου ξουυυυυ

κατα τα αλλα κυνηγαω κ τα μικρα.η μεγαλη δε παει σχολειο ως την τριτη κ δεν αντεχονται κ τα 2 ολη μερα σπιτι.συνεχεια ενοχλει τον μμικρο κ κανει οοολοοοοο χαζομαρεεεεες.ειναι απιστευτα πεισματαρα κ γκρινιαρα . ο μικρος ολη μετα σκαρφαλωνει πεταει πραγματα κ γενικα κανουν ανω κατω.ενα θα σου πω.ως τωρα εβαλα 3 φορες σκουπα!!!

Holy Diver

Διαφημίσεις

κ γω ζαμανφου ημουν κ αναισθησια αλλα μετα τα παιδια δεεεεεν

επισης τριτωσε το κακο...ο μικρος πριν λιγο 38.8!ελεος πια!πρωτη φορα εκανε πυρετο!κ ηταν μια χαρα ζωηρος κ ετρεχε οποτε δε το καταλαβα.ηρθε σε μια φαση κ εβαζε το δαχτυλο του στο λαιμο του κ μου ελεγε ''καηκα'':shock:

πιανω τον λαιμο του εκαιγε!βαζω θερμομετρο κ ειδου το αποτελεσμα:evil:

του εβαλα υποθετο κ αυριο το πρωι στο νοσοκομειο γιατι ο παιδιατρος ειναι κλειστος ΣΚ

μεσα σε 2 μερες η κορη μου κολλησε μυκητες στα ματια απο το σχολειο ιωση με εμετους απο το σχολειο κ μικρος πυρετο που μαλλον κολλησε απο προχτες που ημασταν στον παιδιατρο για την μεγαλη κ ειχε 4-5 αρρωστα παιδια στην αναμονη!!!τι αλλο θα μας βρει!!!?????

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...