Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

οχι για να βγεις, απλα να σηκωθεις. Εισαι ξαπλα ακομα αν εχω καταλαβει καλα ε? Σε αφηνουν γενικοτερα να σηκωθεις, οταν περασει λιγο ο καιρος ή θα πρεπει να εισαι ξαπλα μεχρι το τελος?

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ασε ροουζ και εγω το ιδιο...αλλα ειναι παρασκευη και οπως και να το κανουμε ειναι ωραια η μερα....θα χορτασω την κορουλα μου το σκ....επιτελους ..καθε μερα την ωρα που γυρναω δεν προλαβαινω να κανω πολλα πραγματα μαζι της...

εχω αδεια την δευτερα ..θα παω να κανω γενικη αιματος και το τεστ για την καμπυλη σακχαρου....πως θα την παλεψω με αυτη την αηδια που θα μου δωσουν να πιω;;;

μπλιαχ...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Σμουτσακι για εξοδο δεν μου εχει πει τιποτα , μονο για τουαλετα να ξεπιανομαι βεβαια εγω εχω γινει λιγο υπερβολικη και ζηταω να μου φερνουν δοχειο καμια φορα να μην ειμαι πανω κατω συνεχεια.Κατουριεμαι και συνεχεια :oops:. Ο γιατρος φυσικα μου βγαζει το καπελο και μου λεει οτι ειμαι η πιο πειθαρχημενη εγκυος που εχει δει . Ειμαι ενα μηνα ετσι φαντασου.Θελω ομως να περασουν οι βδομαδες .

Αρχισα τις θυσιες για την μικρουλα μου απο τωρα !!!!!:tongue::tongue:

Δεν ειμαι υπερβολικη αλλα εχω φοβηθει γιατι δεν ενιωθα τιποτα πριν και δεν μου εδωσε καμια ενδειξη το σωμα μου οτι κατι δεν παει καλα οποτε λεω να ειμαι ξαπλωμενη , νιωθω πιο ασφαλης.

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

εγώ κάνω υπομονή γιατι έχω ακόμα μια εβδομάδα και μετα παίρνω την άδεια μου

ελπίζω μην μου βγάλει κανένα κουλο ο γιατρός απο το ικα

15 του μήνα τυπικά ξεκινά η άδεια μου

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

εχω πεθανει στο γελιο

θα το φαω το παιδι μου, δεν θα μου γλιτωσει

την εχω βαλει για υπνο στη κουνια της αλλα προφανως δε νυσταζει

στριφογυρναει και μιλαει μονη της, ντα ντα, α γκου κλπ.

με το που μπαινω μεσα στο δωματιο της και με παιρνει χαμπαρι, αρχιζει τα γελια και τα ναζια

θελω να το πεθανω στα φιλια, αλλα κανω τη σοβαρη για να μην παιρνει θαρρος

4Rnfp3.png

εμενα η δικια μου αδεια ξεκινα γυρω στις 15 απριλιου ...αρα εχω ψωμι ακομη να φαω...

σμουτς υπομονη βρε κουκλα...εξαλλου θα εχεις μειωμενο ωραριο ε;και βουρ για το δευτερο αν αντεχεις τοσο γρηγορα...τι ωραια θα ηταν να δουλευουμε 4ωρο....θα μας εμενε απειρος χρονος...αυτο το 8ωρο με σκοτωνει...παω σπιτι μετα τις 6 καθε μερα...

φερι καλα κανεις και εισαι προσεκτικη...δεν εχεις να χασεις τιποτα..εξαλλου ξεκουραζεσαι γιατι οταν γεννησεις με το καλο, θα δεις ποσο θα αλλαξουν τα ωραρια σου...θα σου λειπει και υπνος...βεβαια εσεις που ειστε πρωτομανες θα βρισκετε χρονο για καμια ξαπλα ...εμεις με τα δευτερα ομως ...μπα...γιατι και το αλλο παιδακι θελει τον χρονο του...δεν πειραζει ομως....εγω ανυπομονω να εχω 2 παιδακια!!!

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

ναι!!!30 του μηνος γινεται 3 το μαναρακι μου...3 υπεροχα χρονια μαζι της!!!

νομιζω σμουτς μου πως ειναι η ιδανικη διαφορα...θα σου πω σιγουρα οταν με το καλο γεννησω και τις δω και τις 2 μαζι...μεχρι τωρα δειχνει να περιμενει με μεγαλη ανυπομονησια το αδερφακι της....επισης πια ειναι μεγαλο παιδι...με ακουει...καταλαβαινει τι της λεω...μου μιλαει...

εχω την αισθηση οτι θα δειχνει κατανοηση...αν ηταν πιο μικρη δεν ξερω αν θα καταλαβαινε....

tt1c3fef.aspx

και το δευτερο κοριτσακι θα ειναι? η δεν εχετε δει ακομα?

Καποιοι λενε οτι η ιδανικη διαφορα ηλικιας ειναι αυτη που το πρωτο παιδι, εχει κοψει την πανα, συνεννοειται, και τρωει μονο του. Ισχυει λες?

4Rnfp3.png

ναι κοριτσακι ειναι και το δευτερο....

ναι συμφωνω με αυτο που γραφεις...οταν ενα παιδι εχει "κλεισει" με το θεμα πανα αλλα και μιλαει και σε καταλαβαινει ειναι πιο ευκολη η ζωη σου...πως να το κανουμε.

βεβαια εξαρταται και απο το παιδι...

εσυ σμουτς πως το βλεπεις;;

tt1c3fef.aspx

εγώ θαυμάζω τις γυναίκες που κάνουν δυο παιδιά το ένα κοντά στο άλλο

χαρας το κουράγιο τους

εγώ δεν ξέρω αν θα μπορούσα να περάσω ξανά όλη αυτη την διαδικασία τόσο κοντά

οχι απο άποψη κουρασης αλλά απο άποψη στρες στην όλη διαδικασία της εγκυμοσύνης

αν και ξέρω οτι στο δευτρο η εμπειρία του πρώτου θα με έχει διδάξει κάποια πράγματα

λέμε τώρα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...