Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Smoutsaki μου,δηλαδή χρησιμοποίησες NUK με καουτσούκ???Κι αν είναι καουτσούκ κάθε πότε θέλουν αλλαγή???

Εγω στην αρχη τα πηρα ολα με θηλες καουτσουκ, στο μηνα πανω, αρχισανε να χαλανε και οτι αντικαθιστουσα το επαιρνα σιλικονι, οπου μας κρατησαν μεχρι και τον 6ο που τις αλλαξαμε λογω μεγεθους πια.

Τα φωτογράφισα τα σλινγκ μας αν και ειλικρινα χανουν την αξια τους.

Και τα χρωματα και το σχεδιο.

Το δικο μου ειναι αυτο το μαυρο με καρο και την εικονα που βλεπετε μιας και ειμαι τρελη minifan. Το καρο ειναι κλασικο trademark των mini cooper!

Και αυτη την εικονα αλλα και την επομενη που θα δειτε στο άλλο σλινγκ μου τις εφτιαξε ενας φιλος μου γραφιστας και εχω κρατησει τα δικαιωματα, εννοω οτι η κοπελα δεν μπορει να τις δωσει αλλου ομως εχει απιθανα πολλες επιλογες για να διαλεξεις η πας εσυ δικη σου!

Aν ειχα κοριτσακι θα διαλεγα μια νεραιδα φανταστικη που ειδα, το κανει παραμυθενιο!

Του καλου μου ειναι καφε πορτοκαλι στα χρωματα που φοραει και επειδη ειναι δεινος σκιερ ειπα να τον πειραξω λιγο και ετσι εφτιαξα αυτη την εικονα για κεινον...

Του αρεσε πάρα πολύ!

Ελπιζω να σας αρεσουν! Εγω ξετρελάθηκα!

Μπουμπου εισαι κορυφη, δεν εχω να σου πω κατι αλλο

ροουζ το ντοπλερ ελεγχει απο οσο γνωρισω τις αιματωσεις...ομφαλιος λωρος...πλακουντας και αλλα..και θεωρειτε σημαντικη εξεταση...δηλαδη η 3 πιο σημαντικη μετα την αυχενικη και τη β επιπεδου.

ετσι ξερω κι εγω, επισης κοιταει τα αμνιακα υγρα αν ειναι σε ικανοποιητικη ποσοτητα κλπ. Μου κανει εντυπωση που δεν σου ειπε να την κανεις. Εγω εκανα 2 για να φανταστεις, γιατι τα αποτελεσματα του 1ου δεν ικανοποιησαν τον γενετιστη.

ρε γμτ...εδω στο γραφειο εχω τα ποδια μου το ενα πανω στο αλλο και ολο τυψεις νιωθω....ο γιατρος μου με πρηζει καθε φορα που παω γιαυτο...προσεχε μου λεει...δεν θελω να εχεις τα ποδια ετσι..αλλα ρε κοριτσια δεν μπορω...δεν βολευομαι αλλιως...

Μηπως αν παρεις ενα υποποδιο, σταματησεις να το κανεις. Αμα ειναι κρεμασμενα τα ποδια ειναι φυσικο να θες συνεχως να τα σταυρωνεις. Με ενα υποποδιο ομως, που σηκωνονται πιο ψηλα, δεν κουραζονται και ετσι δεν αισθανεσαι την αναγκη αυτη.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μεγιές μεγιές Μπουμπούκα τέλεια. Με το καλό να φορέσετε το μωράκι σας!

Να σε ρωτήσω, το μεταξωτό κάνει πολύ μπαμ? Τα δικά σου είναι σε βαμβακερό ή λινό?

Σμουτσάκι ευχαριστω, το δούλευα καιρο το προτζεκτ στο μυαλο μου και χρειαστηκε να επικοινωνησω καμποσες φορες με την κοπελα για να γινουν ετσι οπως τα φανταζομουν ακριβως μιας και ηταν ολο παραγγελια δικη μου και ο συνδυασμός των χρωματων και οι εικονες!

Να σε ρωτησω, θηλαστρο νοικιασες νοσοκομειακό η αγορασες??

Καθε πότε εκανες αντλήσεις?

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Μεγιές μεγιές Μπουμπούκα τέλεια. Με το καλό να φορέσετε το μωράκι σας!

Να σε ρωτήσω, το μεταξωτό κάνει πολύ μπαμ? Τα δικά σου είναι σε βαμβακερό ή λινό?

Ευχαριστω κοριτσάκι...Να σαι καλά..

Αυτα ειναι βαμβακερά.

Τα μεταξωτά είναι επίσης τέλεια, δεν κανουν καθολου μπαμ, ασημα εννοω, ισα ισα που ειναι και πολύ classy...

Αν κρινω από τις φωτο που εχω δει στο facebook, νομίζω θα σου πηγαινει μεταξωτό μιας και εχεις πιο girly στυλ!

Παντως μην διστασεις να με ρωτησεις οτιδήποτε!

λοιπον, θηλαστρο επειδη ειχε κανει διδυμα η κουμπαρα μου, ειχε αγορασει εκεινη ενα τυπου νοσοκομειακο της ameda και μου το εδωσε πριν γεννησω. Η αγλαϊα, πιστευει πως αν νοικιαζα ενα κανονικο νοσοκομειακο, θα ειχα το ιδιο αποτελεσμα σε λιγοτερο χρονο.

Εγω εκανα 6 αντλησεις το 24ωρο, δηλαδη καθε 6 ωρες. Στην αρχη, βεβαια, εκανα γυρω στις 8 για να μπορεσω να ειμαι και 1-2 γευματα μπροστα, και να κανω και μια μικρη τραπεζα. Αν εχεις πολυ γαλα (οπως ειχα εγω, που εβγαζα σχεδον 1 λιτρο την ημερα - η καλη μας αγελαδα) μπορει να τα καταφερνεις εξισου καλα και με λιγοτερες, αρκει να εχεις ενα αποθεμα στο ψυγειο, για να μην ερχεσαι τσιμα τσιμα, και παντα αναλογα με το ποσο τρωει το μωρο σου, αλλα πινουν λιγοτερο, αλλο περισσοτερο.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

έχω την εντύπωση οτι ήθελε να πει οτι δεν την χριεάζομαι ακόμα αυτη την εξέταση

αν ειναι τόσο σημαντική θα μου την πει σίγουρα γιατι ξέρω οτι ειναι πολύ τυπική σε αυτα

θα το επιβεβαιώσω σε 2 εβδομάδες που θα πάω

ουφ κάθε φορά που το λέω αυτο σε 2 εβδομάδες αγχώνομαι

μπουμπού ειναι αλήθεια τέλεια και με την δική σου σφραγίδα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Smoutsάκι ευχαριστώ!

πόσο κραταει στο ψυγείο και πόσο στην καταψυξη??

Ελπίζω ολα αυτα να μου τα πει και η μαια του γιατρου εχω το πρωτο ραντεβού μαζι της την Τρίτη!

Rose μου ειχε υπεροχα σχεδια η κοπελα αλλα ειπα να κανω κατι πιο προσωπικο και τελικα εγινε πραγματι ομορφο!

Κι εγω ετσι πιστευω πως εννοουσε η γιατρος σου οτι ειναι νωρις ακομα..

Εμενα μου ειπε να παω στις 33 εβδομαδες να το κανω. απλά μου τα λεει πιο νωρις διοτι εδω στην Αθην α για να βρεις ραντεβου θελει λιγο καιρο νωριτερα να κλεισεις!

Πολυ ωραια τα σλινκ μπουμπου με γεια σου.

Σας εχουν δωσει χαπια για συσπασεις ?

Καλα και εγω εχω σκοπο να θηλασω οσο μπορω γι αυτο αλλωστε θα παρω και το εξαμηνο αυτος ειναι ο στοχος μου.

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Aγγέλα καλησπέρα, εγω δεν παιρνω δεν μου έχει δώσει ο γιατρός μου, μονο σιδηρο και ασβεστιο!

Fairy ευχαριστωωωω, εμένα μου εδωσε χαπια για συσπασεις γιατι ειχα...τα παιρνω ακομη μισο καθε πρωι μεσημερι βραδυ... Μου ειπε να τα κοψω σε δεκα μερες και βλέπουμε!

Διαφημίσεις

Smoutsάκι ευχαριστώ!

πόσο κραταει στο ψυγείο και πόσο στην καταψυξη??

Ελπίζω ολα αυτα να μου τα πει και η μαια του γιατρου εχω το πρωτο ραντεβού μαζι της την Τρίτη!

Κι εγω ετσι πιστευω πως εννοουσε η γιατρος σου οτι ειναι νωρις ακομα..

Εμενα μου ειπε να παω στις 33 εβδομαδες να το κανω. απλά μου τα λεει πιο νωρις διοτι εδω στην Αθην α για να βρεις ραντεβου θελει λιγο καιρο νωριτερα να κλεισεις!

Στο ψυγειο 24 ωρες, στην καταψυξη 6 μηνες, αλλα πρεπει να γραφεις ημερομηνιες για να ξερεις ποιο ειναι το πιο παλιο.

Ναι η αληθεια ειναι, οτι κι εγω εκλεινα κανα μηνα πριν για ραντεβου εκει που με εστελνε ο γιατρος μου.

Κορίτσια να κάνω μια άσχετη ερώτηση? Εχει πάρει καμια από σας μαγνήσιο?

Εγω, στον 5ο γιατι ειχα συσπασεις.

Σας εχουν δωσει χαπια για συσπασεις ?

Καλα και εγω εχω σκοπο να θηλασω οσο μπορω γι αυτο αλλωστε θα παρω και το εξαμηνο αυτος ειναι ο στοχος μου.

Φαιρυ, εγω ειχα παρει μαγνησιο, οπως ειπα και πριν για τις συσπασεις.

Μακαρι να μπορεσετε κοριτσια, το θηλαστρο ειναι ΜΕΓΑΛΗ ταλαιπωρια. Ειναι κριμα να μπλεξετε.

Φερι, εσυ ποτε θα σηκωθεις?

4Rnfp3.png

ροουζ μου πρεπει να εισαι στον 8 για να σου την κανει..εκει στος 33 εβδομαδες γιαυτο ισως δεν στο εχει πει.

σμουτς εχω υποποδιο και παλι δεν βολευομαι...ασε...μονο σταυροποδι μπορω...

εγω ειχα ενα θηλαστρο της μεντελα αλλα επειδη το δανειζα σε διαφορες φιλες χαλασε...θα παρω καινουργιο τωρα...με ειχε βολεψει πολυ στην κορη μου γιατι δεν επαιρνε βαρος στην αρχη και μονο οταν αρχισα να βγαζω το γαλα μου πηρε τα πανω της...κοστιζε τοτε γυρω στα 70 ευρω...μπορειτε ομως και να ενοικιασετε αν θελετε..

εγω δεν εχω παρει μαγνησιο τωρα και σπαω το κεφαλι μου να δω αν ειχα παρει στην πρωτη μου κορη αλλα δεν θυμαμαι...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Σμουτς μου εννοεις να βγω εξω?? δεν ξερω και ακομα ν σου πω την αληθεια δεν το διακυνδυνευω Μονο για τουαλετα πηγαινω τιποτα αλλο .

Μαγνησιο παιρνω και εγω απο την αρχη ειχα πολλες κραμπες στα ποδια

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

μπουμπου εσυ παιρνεις τα χαπια πρεπαρ; στο ρωταω γιατι μια φιλη μου που τα επαιρνε για σις συσπασεις που ειχε μου ελεγε οτι ειχε τρομερη ταχυκαρδια το πρωτο μισαωρο μετα τη ληψη τους.

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

την επόμενη φορά που θα πάω θα ειμαι τυπικά στην 32 εβδομάδα οπότε πιστέυω θα μου το ζητήσει αν οχι θα το κάνω θέμα

εγώ δεν πήρα καθόλου μαγνήσιο γιατι δεν ειχα συσπάσεις μόνο 1-2 φορές

μόνο σίδηρο και ασβέστιο μέχρι στιγμής

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...