Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μία γνωστή μου που δουλεύει σε μαιευτήριο μου είπε ότι ενώ οι ΝUK είναι πιο ακριβές δεν τις κρατούν καλά τα περισσότερα μωρά και προτιμούν τις Chicco...Λέτε να έχει δίκιο???

μπουμπου πραγματι, λες και ηξερες και την αποψη μου.

λοιπον ροζ, για να μην αγχωνεσαι, θα σου πω τι ειχα κανει εγω.

Επειδη ειχα σκοπο να θηλασω και ημουν απολυτα σιγουρη οτι θα τα καταφερω (τρομαρα μου), ειχα αγορασει 2 μικρα μπιμπερο, αποστειρωτη και πιπιλες απλα για να υπαρχουν. Τα αφησα στο ντουλαπι, ουτε που τα ειχα ανοιξει για να καταλαβεις.

Τελικα τα χρησιμοποιησα μετα απο μια εβδομαδα, και οταν τελικα καταληξαμε στις αποκλειστικες αντλησεις, απλα πηγε ο αντρας μου και μου πηρε και συμπληρωματικα. Σκεψου να θηλαζεις αποκλειστικα και να εχεις 8 μπιμπερο στο ντουλαπι σου. Κριμα δεν ειναι? Παρε 2-3 στην αρχη, και αν δεις οτι δεν τα καταφερνεις με το θηλασμο, τοτε οργανωνεσαι περισσοτερο. Και αν θελετε την αποψη μου, παρτε κατευθειαν μεγαλα μπιμπερο, γιατι τα μικρα σε κανα 2μηνο το πολυ δεν θα μπορειτε να τα χρησιμοποιειτε γιατι το μωρο θα πινει περισσοτερο γαλα.

4Rnfp3.png

Μία γνωστή μου που δουλεύει σε μαιευτήριο μου είπε ότι ενώ οι ΝUK είναι πιο ακριβές δεν τις κρατούν καλά τα περισσότερα μωρά και προτιμούν τις Chicco...Λέτε να έχει δίκιο???

εγω εχω ακουσει οτι το μωρο βολευεται με θηλες μπιμπερο που μοιαζουν περισσοτερο με τη θηλη του στηθους της μαμας τους.

Γενικοτερα κι εγω chicco βλεπω να χρησιμοποιουν οι περισσοτερες μαμαδες. Εγω πηρα NUK γιατι μας ειπε ενας αντιπροσωπος θηλαστρων, οτι τα Nuk ειναι τα μονα που δεν εχουν ενα βλαβερο υλικο στο γυαλι τους, και γιατι οι θηλες τους ειναι ορθοδοντικες. Παντως δεν αντιμετωπισα καποιο προβλημα με το μωρο. Και πιπιλες μονο Nuk παιρνουμε γιατι εχουν το ιδιο σχημα.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

δηλαδή μπουμπού κάθε πότε σου κάνει υπέρηχο

πας καθε μήνα και σου κάνει καθε 2 ή 3 επισκέψεις?

και τι λέτε οταν πας αν δεν σου κανει υπέρηχο

Yπέρηχους μου έκανε στην αρχή για σάκο, έμβρυο και καρδιά...

Μετά αυχενικη στο μαιευτήριο

Στα ενδιαμεσα δεν ηθελε να μου κανει

Μετά Β επιπέδου

Και ακόμη δεν μου εχει κανει κανένα

Εχω τον επόμενο επίσημο μεγάλο στις 33 εβδομάδες - ντόπλερ

Πάω κάθε μήνα και αναλύουμε όλες τις απορίες μου από κοντά, μου ξανακανει κύρηγμα για τους υπερήχους και κάθε τόσο λέμε τι συμβαινει κατα την εβδομάδα- ες που διανύω, για τις συσπασεις, τις ενοχλήσεις κτλ.

Χρηματα δεν μου παιρνει [ποτε ειτε κανουμε υπερηχο είτε οχι!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

αυτή την ντόπλερ γιατι την έχει ?

εγώ ρώτησα την γιατρό και μου ειπε ειναι για να δούμε τι περιθώριο υπάρχει ακόμα να μεινει το μωρό μεσα στην κοιλιά και δεν την χρειάζομαι

απο ότι καταλαβαίνω είναι εξεταση όταν μπεις στον μήνα σου για να υπολογίζουν πότε περιπου θα γινει ο τοκετός

τι περιθώρια υπάρχουν.

εμένα μου κάνει μετρήσεις κάθε μήνα που πάω

μετράει τα άκρα το κεφαλάκι και την καρδούλα

βγάζει ποσο μηνών το υπολογίζει ο υπέρηχος

και απο την αρχή ήξερα οτι ο μικρός ειναι μιας εβδομάδας μικρότερος γιατι άργησε να ακουστει η καρδούλα του , έγινε μια εβδομάδα αργότερα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Τα φωτογράφισα τα σλινγκ μας αν και ειλικρινα χανουν την αξια τους.

Και τα χρωματα και το σχεδιο.

Το δικο μου ειναι αυτο το μαυρο με καρο και την εικονα που βλεπετε μιας και ειμαι τρελη minifan. Το καρο ειναι κλασικο trademark των mini cooper!

Και αυτη την εικονα αλλα και την επομενη που θα δειτε στο άλλο σλινγκ μου τις εφτιαξε ενας φιλος μου γραφιστας και εχω κρατησει τα δικαιωματα, εννοω οτι η κοπελα δεν μπορει να τις δωσει αλλου ομως εχει απιθανα πολλες επιλογες για να διαλεξεις η πας εσυ δικη σου!

Aν ειχα κοριτσακι θα διαλεγα μια νεραιδα φανταστικη που ειδα, το κανει παραμυθενιο!

dsc01886g.jpg

Του καλου μου ειναι καφε πορτοκαλι στα χρωματα που φοραει και επειδη ειναι δεινος σκιερ ειπα να τον πειραξω λιγο και ετσι εφτιαξα αυτη την εικονα για κεινον...

Του αρεσε πάρα πολύ!

dsc01888g.jpg

Ελπιζω να σας αρεσουν! Εγω ξετρελάθηκα!

Για το ντόπλερ μου είπε οτι ειναι σημαντικό να δει σε πόσο καλή κατασταση ειναι ο πλακούντας αν τρωει σωστα το μωρό και φυσικά πόσο αντεχει μεσα στην κοιλιά μας.

Από οσο ξέρω όλοι λίγο πολύ την δινουν για να την κανεις...Περαιτερω λεπτομερειες δεν ρωτησα.

κοριτσακια καλησπερα!!!!

μπουμπου μια χαρα τον βρισκω τον γιατρο σου....

αλλο που εμεις ειμαστε αγχωμενες και θελουμε καθε τοσο ελεγχο...

ροουζ το ντοπλερ ελεγχει απο οσο γνωρισω τις αιματωσεις...ομφαλιος λωρος...πλακουντας και αλλα..και θεωρειτε σημαντικη εξεταση...δηλαδη η 3 πιο σημαντικη μετα την αυχενικη και τη β επιπεδου.

εγω καλα ειμαι...χθες το βραδυ ειδα πρωτη φορα χερακι της μπεμπας μου...ή ποδαρακι δεν ειμαι σιγουρη που πεταχτηκε και εκανε καρουμπαλακι στην κοιλια μου...την νιωθω να κανει τις γυριστες της αλλα χθες ειδα να πεταγεται και καρουμπαλακι στην κοιλια και να μεταοπιζεται η κοιλια απο την μια μερια στην αλλη....η καρδουλα μου...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

μπουμπου ειναι υπέροχα και τα χρώματα αν και λες χάνουν

ειναι ουδέτερα και μπορεις να τα συνδιάσεις με όλα τα ρούχα

τώρα για την ντόπλερ μάλλον ήθελε να πει οτι δεν την χρειάζομαι ακόμα

την αλλη φορά που θα πάω θα το ρωτήσω στα σίγουρα

φυσαλίδα απο καρουμπαλάκια αλλο τιποτα

φουσκώνει όλη η μια μου μερια κάθε φορα που αλλάζει πλευρο

τον αισθάνομαι κανονικα αν και δεν καταλαβαίνω ακόμα τι μέρος του σώματος ειναι

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ρε γμτ...εδω στο γραφειο εχω τα ποδια μου το ενα πανω στο αλλο και ολο τυψεις νιωθω....ο γιατρος μου με πρηζει καθε φορα που παω γιαυτο...προσεχε μου λεει...δεν θελω να εχεις τα ποδια ετσι..αλλα ρε κοριτσια δεν μπορω...δεν βολευομαι αλλιως...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Eyχαριστω κορίτσια πολύ, το σημαντικό είναι να ταιριάζουν με τα ρούχα μας και να ειναι ως αξεσουαρ πάνω μας και να νιωθουμε πολύ ομορφα...

Πραγματικα λογω φωτισμου δεν δειχνει ποσο ωραιο ειναι ειδικα το καφε και το πορτοκαλο πολυ ζεστα χρωματα!

Φυσαλίδα μου δεν θυμαμαι ακριβως ποσα κιλα αντεχει, αρκετα πάντως εχει πολλές πληροφορίες στο site που τα εκανα παραγγελία και εχει και αλλους τυπους αυτο πχ ειναι ring sling!

rose μου λογικα αυτο εννοουσε ο δικός σου γιατρός!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...