Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ε μαλλον θα παω μολις μπω στον μηνα μου .....το πολυ πολυ να γεννησω στα μαγαζια :tongue::-D .Ευτυχως που μας εβαλε η μπουμπου την λιστα να παω κατατοπισμενη .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Μπουμπου ελα που θελω να βαψω και το δωματιο εγω ....τοσο καιρο την περιμενει .ααααα δεν γινεται θα φωναξω μπογιατζη θα βρω μια φιλη να μου φερει δειγματα με μπορντουρες και ταπετσαριες και θα δινω οδηγιες απο το κρεβατι .....ηθελα να αδειασω και τις ντουλαπες και να κανω αλλαγες, τωρα του χρονου αυτα ...

Ειναι σημαντικο να ξερεις τι χρειαζεσαι γιατι ετσι τσεκαρεις οτι δεν σε φορτωνουν με περιττα! Αν και εμενα χθες ευτυχως δεν μου εκαναν καμια νυξη για ασχετα πραγματα!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

χαχα ελα ρε συ πως θα γεννησεις στα μαγαζιά

δεν ειναι δυσκολο να τα παρεις απλα θελει χρόνο και αντοχη

εγώ μόλις ειχα μπει στον 7 οταν τα πήρα και κόντεψε να μου φύγει η μέση απο την ορθοστασία

μπορεις να σπασεις τις αγορες σε 2 -3 μέρες

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Μπουμπου ελα που θελω να βαψω και το δωματιο εγω ....τοσο καιρο την περιμενει .ααααα δεν γινεται θα φωναξω μπογιατζη θα βρω μια φιλη να μου φερει δειγματα με μπορντουρες και ταπετσαριες και θα δινω οδηγιες απο το κρεβατι .....ηθελα να αδειασω και τις ντουλαπες και να κανω αλλαγες, τωρα του χρονου αυτα ...

Εσυ να εισαι καλα και το μπεμπάκι και ολα θα γινουν παιδι μου, οδηγιες απο το κρεβατι γιατι οχι????:-D:-D

είναι μαγική στιγμή όμως έτσι δεν είναι μπουμπού

είναι όλα τόσο γλυκά ρούχα και πράγματα που τρελαίνεσαι

πόσο σου κόστησαν μπουμπου περιπου ?

μονο ο αποστειρωτης έχει γυρω στα 70 ευρώ σωστά ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

φαιρυ δεν θέλει άγχος , όλα θα γίνουν

και θα το χαρεις να το δεις, απο το κρεβάτι ειναι και πιο ευκολο γιατι δεν κουράζεσαι

εσυ να ΄σαι καλα και το μωρο όπως λεει η μπουμπου και όλα γινονται μόνο του σπανού τα γένια δεν γίνονται

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Μπουμπού μου,σε ευχαριστούμε πολύ που μπήκες και έγραψες όλη αυτή τη λίστα!!!Είναι πολύ χρήσιμη!!!!!Τα μόνα που έχω πάρει από αυτά είναι τις σαλιάρες και τα πανάκια :) Πωπω ένα βουνό έχω ακόμα!!!Από ποια εβδομάδα και μετά πρέπει να αρχίσουμε να τα αγοράζουμε αυτά???Από την 28η??

Διαφημίσεις

Πήρα σχεδον τα πάντα από τη λίστα συν κατι έξτρα πραγματακια οπως καλαθι καλλυντικων και τετοια...

Φυσικα και η κουνια και η αλλαξιερα με τις ασορτί προίκες και σχεδον ολη την ασορτι συλλογη, δηλαδη κατι σεντονακια μια κουβερτουλα, την κουνουπιερα ενα μπουρνουζι...

Μιλάμε για πολλαααααααααα πράγματα!

Συνολο πήγε 2600 και κατι, αλλά με την πολύ καλή εκπτωση που πηρα παει κοντα στα 1950?!

Καθολου ασχημα αν σκεφτεις οτι σχεδον ξεμπερδεψα με ολα λιγα φορμακια ακομη και ειμαι τελειως κομπλέ!

Ναι κοριτσια μου και εγω αυτο νομιζω οτι θα τα καταφερω ολα αρκει στο τελος να εχω το μωρακι αγκαλια μου .

Μπουμπου ποσα εδωσες βρε κοπελια ετσι στο περιπου να μας πεις να ξερουμε ...μην γεννησω επι τοπου μετα απο ολες αυτες τις αγορες :)

Γεια σου Ευη!!! :D

Τίποτα κοριτσάκι, την ειχα ηδη ετοιμη για μενα και τσεκαρισμενη απο άλλη μανουλα οποτε ειπα να την μοιραστω να μην πηγαινετε στα τυφλά και πεφτετε και στα χερια της καθε πωλητριας που μπορει να δουλευει και με ποσοστα!

Εγω εκανα χθες την παραγγελια μου σκεψου οτι τα ογκοδη επιπλα μπορει να θελουν κι ενα μηνα! Οποτε υπολογιζεις ποτε αισθανεσαι ετοιμη να το κανεις.

\Επιπλεον ολα τα ρουχοειδή θελουν πλυσιμο και σιδερωμα!!!!

Fairy μου δες πιο πάνω για κοστος και εκπτωση.

Παντως παιδια τα πολλα λεφτα ηταν η κουνια, η αλλαξιερα και ολα τα μπλιμπλικια που ειχαν σχεση με την κουνια και ηταν της ιδιας σειρας, ξετερε με τις ιδιες παραστασεις κτλ.

Τα υπολοιπα ηταν λιγοτερα χρηματα σιγουρα!

μπουμπου πολύ καλή η τιμή που λες

εγώ μαζι με καρότσι , επιπλα και ρούχα σύνολο έφτασα στα 3930

τα έπιπλα με το καρότσι μου βγήκαν 3500, και όλα μέσα με την προίκα τις βάσεις για το αμάξι όλο το δωμάτιο γενικά.

430 μου βγήκαν τα ρουχαλάκια που πήρα και έξτρα σεντονάκια , μπουρνούζι και κουβερτούλα.

οπότε είσαι μια χαρά

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...