Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Κορίτσια γειά σας!!!!!!

Είχα κάποιες μέρες να μπώ στο φόρουμ και διάβασα τα ευχάριστα νέα σας. Συγχαρητήρια σε όλες και μακάρι να εξακολουθήσουν να πηγαίνουν όλα καλά!!!!!! Ηθέλα να σας πώ οτι σήμερα πήγα κι εγώ για υπέρηχο και είδα το φύλο του μωρού και είναι ΑΓΟΡΑΚΙ!!!!!!!

Vanilitsa και Popi2 δεν είστε μόνες....ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΟΡΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!

Πολλά φιλιά σε όλες και θα τα ξαναπούμε!!!

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σασ κοριτσακια μου !εγω απο τις 8 το πρωι τελικα στις 10 το βραδυ γυρισα απο την δουλεια με 2 ωρες μονο κενο το μεσημερι!και επειδη ο αντρας μου εχει βασικα αποθηκη τροφιμων με ψυγεια θαλαμους καταλαβαινεται τι κρυο τραβηξα!αλλα ολα οκ μου αρεσει που δουλευω και περναει γρηγορα η ωρα μου!σκουφακι γαντια κασκολ και η μπεμπα δεν κρυωνε καθολου!χα χα χα εσεις ωραια περνατε σπιτακι vanilitsa οποτε σε διαβαζω μου τρεχουν τα σαλιαααααα:tongue::tongue::tongue:ολο μαγειρευεις!σλουρπ αχ ρε κοριτσια πειναω συνεχεια νομιζω.τι να τρωω για να βγει καλη η καμπυλη ζαχαρου στις 16 φεβρ.που θα παω???φοβαμαιιι:mad::x:x

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Καλησπέρα κορίτσια.

Zwza λόγω εμπειρίας στο σάκχαρο και επισκέψεων στον ενδοκρινολόγο σε συμβουλεύω να αποφεύγεις την καθημερινή λήψη τροφών που περιέχουν άμυλο όπως ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, ψωμί (να προτειμάς ολικής άλεσης), πατάτες και φυσικά τα γλυκά!!

Τις τροφές με άμυλο 1-2 φορές την εβδομάδα το πολύ. Το βράδυ να τρως το πολύ μέχρι τις 8:30. Απέφευγε και τις πολλές σάλτσες ειδικά τις τυποποιημένες. Εγώ ακολουθώντας αυτά, το σάκχαρό μου ενώ ήταν ανεβασμένο έπεσε πλέον αρκετά.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια.

Δυστηχώς η Νεφέλη δεν άντεξε για πολύ και ξαναεπανήλθε στο παλιό αγχωτικό εαυτό της.

Μετά από το πάρα πολύ έντονο πόνο που είχα, νομίζω ότι ήτανε κοντά στις ωοθήκες (αριστερά και κάτω από την κοιλιά) κάτι σημάδια που ένιωθα και νόμιζα ότι ήτανε το μωρό , έχω καιρό να τα ξανανιώσω. Πλακόνομαι στα γλυκά, αλλά τίποτε.

Ο γιατρός που τον είχα πάρει την ημέρα του πόνου τηλ, μου είπε ότι μάλλον τον έντερο θα ήτανε, αλλά άμα νιώθω το παιδί όλα είναι καλά. Χαίρω πολύ, αυτό το ξέρω και εγώ.

Τον πόνο τον είχα δύο μέρες μετά την β, όπου όλα ήτανε μια χαρά με την μικρή. Τι στο καλό μπορεί να συνέβει και κοντεύω να τρελαθώ πάλι. 21η εβδομάδα μπήκα θεέ μου.

Τράβηγμα και τσίμπημα ήτανε μαζί Δήμητρα. Αρχισε σιγά και μετά δυνάμωσε. Αυτό έγινε προχθές. Χθες το ξαναείχα αλλά όχι με έντονο πόνο. Δεν έχω παρατηρήσει κάτι άλλο.

ακου ειχα ακριβως τα ιδια τραβηγμα κ τσιμπημα στο σημειο που λες.ο γιατρος μου ειπε πως ειναι επειδη μεγαλωνει η μητρα κ ειναι μεταξυ 18η κ 24η εβδ .τοσο κρατανε.κ πως δεν πρεπει να ανησυχω.μερικες φορες ηταν τοσο εντονο που διπλωνομουν.ειχα γενικως κατα τη διαρκεια ολης της μερας κ στα 2 παιδια αλλα ειδικα αν συκωνομουν αποτομα με επιανε κατευθειαν κ πιο εντονο.

Holy Diver

Τι να πω ρε συ Δήμητρα, από το στόμα σου και στου θεού το αυτί.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να πάθει το μωρό από εδώ και πέρα, όταν όλα λειτουργούνε κανονικά σε τόσο προχωρημένη εβδομάδα.

Τι πόνος μπορεί να δημιουργηθεί στα ξαφνικά και να επειρεάσει την καρδούλα του.

Διαφημίσεις

οι πονοι αυτοι νεφελη μου δεν επιρρεαζουν το μωρο.μονο εσυ τους νιωθεις.ξερω σου λεω ειχα κ γω κ ολες εχουν.ειναι ωρες ωρες ενα απλο τσιμπηματακι κ αλλες φορες λες κ σου χωνουν τεραστιεσ βελονες στο σημειο εκεινο κ διπλωνεσαι.

το μωρο δεν καταλαβαινει τιποτα απολυτως.

Holy Diver

καλησπερα κοριτσια .....Νεφεληηηηηηηη καλα δεν αντεξες εεε παλι αγχος.Εχω και εγω κατι πονακια και τραβηγματακια αλλα νιωθω οτι ειναι μυικα ή απο το εντερο μου παντως οταν ενιωθα τσιμπιες απο κατω ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι επειδη μεγαλωνει η μητρα.

Σημερα ηταν πολυ σημαντικη μερα για τον αντρα μου ....επιτελους ενιωσε το μωρακι ....τρελαθηκε απο την χαρα του.Κλοτσαει αυτο το ατιμο.Ειδικα αμα τρωω σοκολατα .

Εν το μεταξυ πηγα και βολτα στα μαγαζια και ψωνισα με τις εκπτωσεις ρουχα για το γραφειο γιατι εχω φουσκωσει και καθε πρωι δεν ξερω τι να βαλω.Παντως μονο κοιλια εχω κανει στα αλλα ειμαι ιδια ειδικα αμα σκεπαζομαι με το παλτο δεν καταλαβαινει κανεις τιποτα αφου περασα απο ενα μαγαζι και κοιταζα τα καροτσια και καμια πωλητρια δεν μου εδωσε σημασια γιατι θα νομιζαν οτι απλα κοιταω!!!

Παντως δεν σας κρυβω οτι και εγω αγχωνομαι μηπως συμβει κατι ασχημο .

Φιλακια σε όλες τις κοιλιτσες .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

κλωτσησε το νινακι σου τον μπαμπα του?:lol: μπραβο του ζωηρουλι ειναι!συνηθως μετα την 24η εβδ μπορει να το καταλαβει καποιος αλλος αν βαλει το χερι του επανω!!!πολυ δυνατο μπεμπακιιι

Holy Diver

Νεφελη και εγω νοιωθω πονο χαμηλα αλλα σαν κολικο τυπου ομως ενεργουμε κανονικα , ρωτησα μια φιλη μου και μου ειπε αυτα που λεει η Δημητρα , στα λεω επειδη ειμαστε ιδιες εβδομαδες να ηρεμισεις λιγο. Εντομεταξυ νομιζω οτι το μπεμπε κανει προσπαθειες να μας δειξει την παρουσια της . Αισθανομαι τις τελευταιες ημερες χαμηλα κατι σαν τικ τικ πως ειναι οταν παιζει ενας μυς ας πουμε. Το μωρακι δεν ειναι κοριτσια?? Πολυ χαλαρα ομως οχι εντονα!! Καλο ΣΚ σε ολες σας

Μόνο η δικιά μας η μπέμπα δεν κλωτσάει.

Σήμερα έκλεισα και την 21η εβδομάδα.

Τι να πω Θεέ μου, αν είναι να την περάσω και αυτήν την αγωνία, ας την περάσω.

Θα είναι ωραία εμπειρία, ε fairy baby? Ειδικά φαντάζομαι τον άντρα σου χαρά?

Τελικά για το φύλλο δεν σας είπε τίποτε μέχρι τώρα ο γιατρός?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...