Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

γεια σας κοριτσακια!τι κανετε?μολις τα εβαλα για υπνο κ ηρεμισα!ζωη γιατι σηκωνεις βαρη καλε?τουλαχιστον οταν σηκωνειις κατι βαρυ θα κανεις βαθυ καθησμα θα το πιανεις με 2 χερια κ θα σηκωνεσαι με τη μεση ισια.μη σκυβεις!εγω ετσι κανω γιατι ειναι οντως ωρες ωρες αναποφευκτο να μη σηκωσεις κατι βαρυ

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κατι άσχετο αυριο που θα κάνω την καμπύλη, το ρόφημα να το ζητήσω με γευση λεμόνι ή πορτοκάλι (σε όσες την κάνανε αναφέρομαι)? Ποιο είναι καλύτερο?

Μην γελάτε!!!

Nefelh, χάλια είναι και τα δύο..αλλά εγώ που τα δοκίμασα και τα δύο και νομίζω πως το πορτοκάλι είναι λίίίίγο καλύτερο.:| Καλό κουράγιο!!!

RKdwp3.png

nefelaki εγω με την καμπυλη πηγα σε φαρμακειο και μου εδωσαν γευση πορτοκαλι και οταν το ειδε ο μικροβιολογος μου φρικαρε..καλα λεει πεταξε το ..ολο συντηρητικα και εψιλον ειναι αυτο..τι μ@@@ σου δωσανε?εγκυος εισαι..και με εστειλε να παρω απο αλλο φαρμακειο το διαλυμα που φτιαχνουν εκεινη την ωρα..στην ουσια ηταν ζαχαρονερο.. εστυψα και λιγο λεμονι να σπασει η πολυ γλυκα και το ηπια μια χαρα!!!δεν ειναι καθολου αηδια!καλα αποτελεσματα σου ευχομαι.. εγω φοβομουν οτι θα ειχα ζαχαρο αλλα ολα μια χαρα!παντως π ρ ε π ε ι να γινεται αυτη η εξεταση ακομα κι αν δεν υπαρχουν ανυσυχητικες ενδειξεις για να ειμαστε σιγουρες!αχ μολις γυρισα απο την δουλεια!πτωμααααααααααααα:confused::confused::confused:

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Καλησπέρα κοριτσακια, ηρθε το μεταμεσονύκτιο νυχτοπούλι...

Θα σας κάνω μία γλαφυρή περιγραφή του απογεύματος- βραδιού μου για να σας φτιάξω τη διάθεση όσες διαβασετε πρωί με την αυγούλα (εγω αυριο λέω να λιώσω στον ΥΠΝΟΟΟΟ)

Σμουτσάκι περαστικάααα!

Πήγα λοιπόν το απόγευμα να κλείσω όλα τα πράγματα διότι θελουν και ενα μήνα παραδοση το λιγότερο.. Μιας και πήγα στο κατάστημα που σας έλεγα που έχει τα πάντα σκέφτηκα οτι θα τα πάρω ΟΛΑ μια και καλή!!

Πάμε λοιπόν ο καλός μου θρονιάζεται σε μία καρέκλα θηλασμου κουνιστή με το εσπρεσάκι του και μου λεει πάρε οοοοοοοοοοοοτι θέλεις!!

Οπως καταλαβατε, όλα μόνη μου έπρεπε να τα διαλέξω...

Τελικά κατέληξα στην κουνια και αλλαξιέρα με την καμηλοπάρδαλη και το ελεφαντάκι, πήρα και ασορτί κρεμάστρα και προίκα, πολύ γέλιο...

Μετά στον άλλο όροφο πήγα για όοοοοολα τα παρελκόμενα και ψιψιψώνια... (ξερετε εσωρουχακια, μπουρνουζακια, σελτεδακια αποστειρωτες και παει λέγοντας)

Ο καλός μου θρονιάστηκε σε μια άλλη καρεκλα θηλασμου κουνιστη με αλλο ενα εσπρεσάκι και τη γνωστη ατακα...Πάρε ότιιιιι θέλεις!!

Εκει μπορώ να πω οτι τα ειδα ολα κωλυωμενα με τόσα πραγματα και τόσες επεξηγησεις.. Παλι καλα οι κοπελες ηταν ευγενεστατες και καθολου φορτικες αλλα ρε παιδια ΠΟΛΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ!

Το καλό ειναι οτι τα κρατησαν ολα εκει και θα μου τα παραδωσουν μαζι με τα επιπλάκια! Διοτι ακομη δεν εχει διαμορφωθει ο χωρος του παιδικού και μάλλον θα επρεπε να κοιμηθουμε στο μπαλκονι εμεις για να χωρεσουν ολα αυτα!

Πάντως ειχα και καβαντζα μια λίστα απο γνωστη μανούλα και ηξερα τι ειναι απαραιτητο και τι περιττό. Παρολα αυτα προς τιμη τους δεν προσπαθησαν να μου πασαρουν αχρηστα πραγματα!

Αν θελετε αυριο να σας ποσταρω και τη λιστα με τα σχολια που μου ειχε κανει μηπως σας βοηθησει...

Ειλικρινα το καταχαρηκα αλλα τα εφτυσα!!!! Μετα πηγα και πηρα και τα χειροποιητα sling μας - ειναι ΤΕΛΕΙΑ, αυριο θα βγαλω φωτο να σας τα δείξω, ο μπαμπας ξετρελάθηκε με το δώρο έκπληξη!

Επίσης δήλωσε πως ειναι πολύ μεγαλη διαδικασια για να διαλεξεις πραγματα για το μπεμπε... Απάλευτος τύπος έτσι...Μιλάμε δεν κουνηθηκε από την ανετοτατη καρεκλίτσα!!!χαχααααααα...

Σας φιλώ γλυκά, πάω να ξεραθώ διοτι η πλάτη μου έχει αρχίσει να διαμαρτυρεται και φοβαμαι μην αρχισει και τα συλλαλητηρια σε λίγο!!!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Καλά τι κανατε και οι δυο σας ξημερώματα σαν τις κουκουβάγιες? Smoutsaki από τις ζαλάδες ξύπνησες?

Εγώ σηκώθηκα για να πάω να κάνω την καμπύλη. Πρώτη φορά (να το θυμάστε αυτό!!!) που δεν έχω άνγχος για εξέταση. Μετά πάω και για μαλλιά, οπότε τα λέμε μεσημέρι από μένα.

Μπουμπούκα μεγιές μεγιές! Καλωρίζικα τα πράγματα και με το καλό να γεννηθεί η μπεμπούλα να τα χαρεί. Με την καμηλοπάραλη πήρατε τελικά ε! Ωραία επιλογή. Αν δεν βαριέσαι γράψε μας την λίστα σου και εσύ με το τι πήρες και τι σχόλια σου κάνανε. Ανυπομωνω να δω και τα ring sling σου. Η ζηλιάρα θα παραγγείλω και εγώ!!! Είναι τέλεια και στον άντρα μου αρέσανε, αλλά έχω μπερδευτεί λίγο με τα χρώματα.

mpoumpou μου καλοριζικα κι απο μενα !με το καλο το μπεμπε σου να τα καταχαρει!εμενα απο την αλλη ο αντρας μου εχει γνωμη για ολα οταν παμε για ψωνια..φανταζομαι τωρα για τα ψωνια της κορης του τι θα μου φτιαξει!!!!!!!!!!νεφελακι μπραβο που εισαι χαλαρη!μπουμπου ναι θελωωωωω λιστααα ακομα δεν εχω παρει τιποτα!κι εχω αγχωθει!

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

καλημέρα κορίτσια και νυχτοπούλια

τα νυχτοπούλια ξερω θα έρθουν αργά , λογικό.

μπουμπού με το καλό να έρθει η μπεμπούλα και να τα λιώσει όλα απο την χρήση

νεφέλη καλή επιτυχία με την καμπύλη

σμουτς αφού τελικά δεν ειναι κρυωμα πάλι καλα δεν ειναι καιροι για κρυώματα

ζώζα και φαιρυ νομίζω ειστε απο τις τελευταιες για τα ψώνια αντε με το καλο και εσεις.

Δημητρούλα περαστικά και στην μικρή σου πρέπει να ειναι καλύτερα έτσι ?

άντε κοριτσάκια σιγά σιγα με την δροσούλα να ερχόμαστε

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

ρε συ σμουτς λες να θέλει και τίποτα άλλο ο γιατρός του ικα για να μου δώσει την βεβαίωση ?

εκτος απο το βιβλιάριο και το χαρτι που λεει την ημ. τελευταίας περιοδου και την πητ ?

να ξέρω μην πάω πάλι και τρέχω

δεν έχω άλλες μέρες

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

πολυ καλυτερα, μονο λιιιιιιιιιγο ζαλαδιτσα μου εχει μεινει. Ευτυχως εντωμεταξυ που εχει απεργειες σημερα και η κοπελα που μας βοηθαει με τις δουλειες δεν μπορει να ερθει και θα μεινω ξαπλα ολη μερα. Γιατι συνηθως τα μαζευουμε και φευγουμε για να μην ειμαστε στα ποδια της. Αρα διπλο κρεβατι και οι δυο χουζουρλικια τρελλα.

4Rnfp3.png

ελπίζω γιατι θα τον κρεμάσω στο τέλος

έχει και μια φάτσα ρε παιδί μου αυτον να έχεις γυναικολόγο να τα κάνεις πάνω σου σε κάθε υπέρηχο πριν καν ξεκινήση

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Μπουμπου καλοριζικο τα πραγματα κια με το καλο!!!! ναι να την βαλεις την λιστα να ξερουμε και εμεις που ειμαστε στο κρεβατι :?

Αχ με αγχωσατε θελω και εγωνα παωωωωωωωωωωωω

Σε πιο μαγαζι πηγες ?

rosebaby το ασφαλιστικο βιβλιαριο υγειας ποιο ειναι ???? το αυτοκολητο που εχουμε στο βιβλιαριο ??Γιατι στ αχαρτια ζηταει ασφαλιστικο βιβλιαριο υγειας και βιβλιαριο υγειας ....με μπερδεψαν

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...