Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι αμέ μετα χαράς, σημερα θα τα παραλάβω αύριο θα σας ανεβάσω φωτογραφίες...

Μπορεις να διαλέξεις από ετοιμα σχεδια και υφάσματα ή μπορεις να κάνεις τους δικους σου συνδιασμους σε ύφασμα και σχεδιο...

Πάντως ειναι ολα τρέλα κορίτσια!:D

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

Fairy κι εγω πηγα με αυτη την αμφιβολια αλλα οταν δοκιμασα τα δειγματα που ειχε πειστηκα απο μονη μου..για το ποσο ασφαλες ειναι

Φαντασου αυτο το dummy μωρό - κουκλα το εχει φερει απο το εξωτερικο νομιζω για να εχει ιδια χαρακτηριστικα με κανονικο μωρο και να καταλαβαινεις την αισθηση

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

καλησπερα κι απο μενα!σημερα σηκωσα βαρη στη δουλεια και τωρα νιωθω τυψεις..αλλα η μπεμπα μου κλωτσαει ολα καλα!ηταν κατεψυγμενα και δεν ηθελα να λιωσουν μεχρι να ερθουν οι υπαλληλοι να τα βαλουν στα ψυγεια!δημητρουλα περαστικα στην κορη σου.κι εσυ smoutsaki perastika.νεφελακι ολα καλα θα πανε αυριο με την καμπυλη rosebaby kai fairybaby και mpoumpouka μου εγω μονο το λικνο εχω παρει και το καθισματακι αυτοκινητου με το port bebe..τιποτα αλλο ακομα..αρχιζω να αγχωνομαι..μηπως εχω καθυστερησει πολυ..???

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Ζωήτσα γιατί να ανγχωθείς καλέ. Απλώς από εδώ και πέρα προγραμματισε το τι θέλεις να πάρεις και πήγαινε να το πάρεις.

Κατι άσχετο αυριο που θα κάνω την καμπύλη, το ρόφημα να το ζητήσω με γευση λεμόνι ή πορτοκάλι (σε όσες την κάνανε αναφέρομαι)? Ποιο είναι καλύτερο?

Μην γελάτε!!!

Διαφημίσεις

αααααχχχχ, θα με πεθανει ο γυναικολογος μου. Πηγα τις προαλες για τεστ ΠΑΠ και μου εδωσε κατι χαπια γιατι διαπιστωθηκε μια φλεγμονη των οποιων οι παρενεργειες ειναι εμετοι, ζαλαδες και ναυτιες. Αρα δεν ειναι κρυωμα μαλλον, γιατι δεν εχω πυρετο ουτε διαροιες. Μονο αδυναμια και μια φορα εκανα εμετο. Ειπα στη μανουλα μου και ηρθε και προσεχε και το παιδι και το εγγονι.

Τωρα ειμαι καλυτερα. Δεν ποναει το στομαχι μου πολυ, μονο ζαλαδα εχω.

4Rnfp3.png

Νεφελακι, εμεις τα βλαστοκυτταρα και το κομματι απο τον ομφαλιο τα δωσαμε στην Cryosave γιατι ο Δ/Σ ειναι παλιος μου συναδελφος και μας εκανε καλυτερη τιμη. Δηλαδη ουσιαστικα δεν μας χρεωσε τον ομφαλιο. Τιμουλα δεν θυμαμαι ακριβως, νομιζω γυρω στα 1600 και για τα δυο

4Rnfp3.png

Ωχ αρρωστούλη Smoutsaki, περαστικούλια. Το καλυτερο, ήρθε μανούλα στο σπιτι ε!

Να σε ρωτήσω, μαζί με την τελευταια μπανιερίτσα που πήρατε στην μπεμπούλα σας πήρατε ξεχωριστά και τις μπάρες στις οποίες στηρίζεται και οι οποίες στηρίζονατι στην μεγάλη μπανιέρα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...