Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

Κορίτσια γεια σας! να ρωτήσω ακόμα κατι; Από εξετασεις πριν ξεκινησουμε την πρωτη προσπαθεια για εξωσωματικη (ελπίζω κάποια στιγμή μέσα στον Μάρτη όταν δεήσει να ερθει η περιοδος) έχουμε κάνει καρυοτυπο και λοιμωδη και οι δύο, εγώ ορμονολογικες, ο συντροφος 2 σπερμοδιαγραμματα. Πηγαμε επίσης σε ουρολογο ανδρολογο, έχει μικρή κιρσοκιλη ο σύντροφος αλλά του είπε ο γιατρός ότι δεν χρειάζεται να κάνει κάτι. Εγώ έκανα πληρη καλλιεργεια κολπικό υγρού, βγήκα ασθενως θετική στο ουρεοπλασμα (ο γυναικολογος είπε να μην ασχοληθω), ο σύντροφος έκανε για μυκοπλασμα ουρεοπλασμα και ήταν αρνητικός. Έκανα επίσης σαλπιγγογραφια, πήγα μαστολογο γιατί υπάρχει ιστορικό καρκίνου του μαστού στην οικογενεια, έκανα μαγνητική μαστων και έκλεισα για υπέρηχο. Επίσης, θα πάω προληπτικα αιματολογο τη Δευτέρα, να δω για θρομβοφιλια. Και για την ωοληψια είναι να πάω να κάνω κάποιες άλλες εξετασεις που ζήτησαν από την κλινική. Παίρνω β12, d, και medithyrox 25μγ γιατί ήταν λίγο τσιμπημένη η tsh μου για εγκυμοσυνη. Υστεροσκοπηση που ρώτησα τον γυναικολόγο, το άφησε πάνω μου. Σκεφτομουν αν δεν παει καλα η πρωτη προσπαθεια τοτε να κανω. Εχω ΣΠΩ, άστατο κύκλο, δεν έχω θέμα όμως με ινσουλίνη ή το βάρος μου. ΑΜΗ δεν έχω κάνει, ο γυναικολογος λέει ότι από τον υπέρηχο φαίνεται ότι έχω αποθέματα. Στον τελευταίο ορμονολογικο πριν ενάμισι μήνα η fsh ήταν γύρω στο 6 και η ε2 γύρω στο 47. Είμαι 32 χρονών. Υπάρχει κάποια άλλη εξεταση που είναι καλό να γίνεται πριν την εξωσωματικη; βλεπω για κυστικη ινωση καμια φορα στο φορουμ που λενε. Οπως καταλαβαίνετε, σας διαβάζω ευλαβικά αλλά λέω μήπως μου ξεφεύγει κάτι!

είσαι πανέτοιμη και μικρούλα, έτοιμη για να γίνεις μαμά🙏🏻

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Για το χρώμα συγνώμη αν φάνηκα επιθετική κορίτσια, δεν είχα καθόλου αυτήν την πρόθεση. Γούστα είναι αυτά. Το καρότσι είναι πολύ ωραίο, αλλά πολύ ακριβό για τα χρήματα του. Ρωτήστε από εκεί που θα πάρετε τα έπιπλα αν μπορούν να σας το φέρουν αλλά κάνοντας σας μία καλή έκπτωση. Αλλιώς αν θέλετε πολύ να το πάρετε, για μένα καλύτερα από το enternet παρά από το Λητώ.

A να πέσεις στα γόνατα και να με παρακαλάς για να σε συγχωρήσω :mrgreen::mrgreen::mrgreen:.

Νεφέλη μου όπως το είπες γούστα είναι αυτά. Το μπεζ μου αρέσει κι εμένα αλλά φοβάμαι μήπως λερώνεται πολύ εύκολα. Αν δεν το εβρίσκες σε μαγαζί θα έκανες παραγγελία από ίντρενετ? Εγώ μάλλον από το ίντερνετ λέω να το πάρω γιατί και τα Λητώ μπορεί να μη με καλύψουν στο σερβις αν τύχει κάτι (στην Ελλάδα είμαστε!).

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τυχερή εισαι ως προς αυτη την αποψη

καλά θα ήταν να μπορούσα και εγώ να φύγω λιγο νωρίτερα

δεν ειναι οτι καλυτερο να ανοιγεις κουτια με την κοιλια στο στομα

ευτυχώς ειχα καλή εγκυμοσύνη μέχρι τώρα οπότε στην ουρά που ειμαι θα κάνω υπομονή

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Το δεύτερο. Απλά δουλεύω σε τράπεζα στα κεντρικά στην Αθήνα και εδώ και πολλούς μήνες αν και ζητούσα μεταθεση στην επαρχία (επειδή δεν είχα βίσμα!!!) δεν την έπερνα. Εντωμεταξύ τον τελευταίο καιρό (είναι τέτοιο το κομμάτι μου) έκανα πολλά ταξίδια στο εξωτερικό και γενικά δούλευα πολλές ώρες, με την εγκυμοσύνη δεν θα την πάλευα. Ουτοσιάλλως από την στιγμή που πήρα και την απόφαση να φύγω, δεν με ενδιέφερε αν θα τους δυσαρεστούσα, έτσι και πήρα άδεια.

Ωστε golden girl εισαι Κορίτσι???:-D:-D:-D

Από σένα να ζητάμε τα σπασμένα???:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Πλάκα κάνω. Καλά έκανες και πήρες αδεια. Με το άγχος που έχεις θα του έδερνες όλους στα meeting! Και έγω είχα φύγει με αδεια αλλά αφού πέρασαν τα δύσκολα με τους εμετούς βαρέθηκα σπίτι και ξαναγύρισα στη δουλεια. Ευτυχως εχω πολύ καλόυς συναδέλφους και δε με αφήνουν να κάνω σχεδον τίποτα. Με έχουν στα ώπα ώπα.

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

τυχερή εισαι ως προς αυτη την αποψη

καλά θα ήταν να μπορούσα και εγώ να φύγω λιγο νωρίτερα

δεν ειναι οτι καλυτερο να ανοιγεις κουτια με την κοιλια στο στομα

ευτυχώς ειχα καλή εγκυμοσύνη μέχρι τώρα οπότε στην ουρά που ειμαι θα κάνω υπομονή

Rose γιατί δε ζητάς να σου γράψει χαρτί ο γιατρός σου για υψηλή πίεση και να πάρεις αναρρωτική?

γιατι για να πάρω αναρρωτική πρεπει να τρέχω στο ικα να βρω γιατρο γιατι αλλιως θα μου την χρεωσει το αφεντικό μου σαν κανονική άδεια και δεν θέλω να παρω απο τωρα χωρις λόγο

να φανταστεις για το 2010 δεν εχω παρει ουτε μια ακόμα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια ειμαι χαλιααααααα

εχω ταση για εμετο, ζαλιζομαι, κρυωνω

πηρα τη μαμα μου να ερθει μολις σχολασει και να μου φερει και φαγητο γιατι δεν την παλευω μονη με το μωρο.

το εχω παρατησει κι αυτο το καημενο μονο στο παρκο, για να μην ερχομαστ σε επαφη και οταν την αλλαζω, φοραω μασκα

δεν μπορωωωωωωωω

4Rnfp3.png

γιατι για να πάρω αναρρωτική πρεπει να τρέχω στο ικα να βρω γιατρο γιατι αλλιως θα μου την χρεωσει το αφεντικό μου σαν κανονική άδεια και δεν θέλω να παρω απο τωρα χωρις λόγο

να φανταστεις για το 2010 δεν εχω παρει ουτε μια ακόμα

αν και δεν είμα ιστο ίκα ακού τι έκανε μια φίλη μου. Επερνε από το γιατρό της το χάρτι ότι έχει υψηλή πίεση και το πήγαινε στο ικα ο αντρας της για θεώρηση. Οταν του είπαν ότι πρέπει να τη δει γιατρός εκεί τους είπε ότι είναι απαγορευτικό από το γιατρό της να σηκωθεί ( έγραφε ότι έπρεπε να μείνει ξαπλωμένη με κίνδυνο πρόωρου τοκετού) και αν θέλουν να πάνε σπίτι τους να το διασταυρώσουν. 9.9 στις 10 φορές δεν πάει κανείς. Ετσι δε μπορούν να μην το εγκρίνουν και το αφεντικό σου σου δίνει αναγκαστικά αναρρωτική!

κοριτσια ειμαι χαλιααααααα

εχω ταση για εμετο, ζαλιζομαι, κρυωνω

πηρα τη μαμα μου να ερθει μολις σχολασει και να μου φερει και φαγητο γιατι δεν την παλευω μονη με το μωρο.

το εχω παρατησει κι αυτο το καημενο μονο στο παρκο, για να μην ερχομαστ σε επαφη και οταν την αλλαζω, φοραω μασκα

δεν μπορωωωωωωωω

Περαστικάάάάάάάά΄. Πολλές πορτοκαλάδες και υγρά

Όπως τα λες Rose από την μία είμαι τυχερή αλλά από την άλλη άστα να πάνε. Το θέμα της δουλειάς μου είναι ένα τραγικό σημείο προς συζήτηση.

Newmummy πήγαινε να τα δεις από κοντά και το μπεζ και το φούξια θα έλεγα εγώ πριν προχωρήσεις. Γιατί πιστεύω ότι λερώνουνε το ίδιο, αλλά όχι και τόσο εύκολα όσο φαίνεται. Και εγώ είχα τον ενδοιασμό αυτό.

Αν δεν μου το κατεβάζανε τόσο, τότε θα έμπαινα στο δίλλημα ή το inglesina από το enternet ή το peg perego το lavanda από κατάστημα. Τώρα τι θα αποφάσιζα δεν ξέρω. Πήγαινε και στο άλλο forum και διάβασε σχετικά με τα καρότσια και τις αγορές μεσω enternet. Εγώ το enternet σιγουρα θα το χρεισιμοποιήσω για άλλα μωρουδιακά (πχ κάποιο καρεκλακι φαγητού αν με συμφέρει) αλλά για ένα τόσο μεγάλο ποσό και ειδικά για την αγορά καροτσιού με έβαλε σε μεγάλους προβληματισμούς.

Διαφημίσεις

σμουτς τι έγινε , ξαφνικά σε έπιασε ?

πορτοκαλάδες χυμους να πινεις και ξάπλωσε καμια ώρα

καλα κάνεις και εχεις την μικρή μακρια μην κολήσει και αυτη

νεφέλη αν ειναι να τρεχουμε στο ικα και να περιμενουμε σε ουρες αστο καλυτερα θα κανω υπομονη αλλη μια εβδομαδα έμεινε άσε που η δουλεια εδω ειναι τετοια που θα παθουν κρίση αν φυγω νωρίτερα

απο τώρα το σκεφτονται το αφεντικό μου περισσοτερο

ολα καλα να πανε με τον μπεμπη μου και δεν με νοιαζουν οι μερες που εφαγα στην δουλεια αυτες πάνε τωρα περασαν

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Μπορεις να παρεις αδεια απο το ικα απο επιτροπη , εγω ετσι εχω κανει , πληρωνεσαι κανονικα.Παιρνεις μηνα μηνα την αδεια εφσοσν στην εγκρινουν απο την επιτροπη του ικα

Και εγω σε χρηματοοικονομικα ειμαι Νεφελιτσα !!!!

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

ξέρω οτι υπάρχουν τρόποι αλλά δεν γινόταν να φύγω απο την δουλεια

μόνο αν υπήρχε πραγματικός λογος γιατι ειμαι μόνη στην τιμολογηση

φαντάζεσται να ερχονται και να φευγουν πράγματα χωρις τιμολογια ?

καράβι ακυβέρνητο είμαστε μικρό μαγαζι

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

σμουτσακιιιιι κ η κορη μου τα ιδια!εμετους !εχει να κανει απο τις 10 το πρωι/μας εδωσε ηλεκτρολυτες σε σκονη ο παιδιατρος.ζητα απο κανενα φαρμακειο!απο τοτε που ηπιε το πρωτο ποτηρακι δε ξαναεκανε..απο χτες βραδυ τα εβγαζε!

περαστικα...!

Holy Diver

ροζ και εμενα ετσι γινεται στην δουλεια εχθες μαλιστα τους πηγε και ελεγχος και ελειπα , χαμος θα εγινε .

Μετα απο αυτο που μου ετυχε ομως δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναπαω .Το κακο ειναι πως δεν πηραν αλλη κοπελα .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...