Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

Κορίτσια γεια σας! να ρωτήσω ακόμα κατι; Από εξετασεις πριν ξεκινησουμε την πρωτη προσπαθεια για εξωσωματικη (ελπίζω κάποια στιγμή μέσα στον Μάρτη όταν δεήσει να ερθει η περιοδος) έχουμε κάνει καρυοτυπο και λοιμωδη και οι δύο, εγώ ορμονολογικες, ο συντροφος 2 σπερμοδιαγραμματα. Πηγαμε επίσης σε ουρολογο ανδρολογο, έχει μικρή κιρσοκιλη ο σύντροφος αλλά του είπε ο γιατρός ότι δεν χρειάζεται να κάνει κάτι. Εγώ έκανα πληρη καλλιεργεια κολπικό υγρού, βγήκα ασθενως θετική στο ουρεοπλασμα (ο γυναικολογος είπε να μην ασχοληθω), ο σύντροφος έκανε για μυκοπλασμα ουρεοπλασμα και ήταν αρνητικός. Έκανα επίσης σαλπιγγογραφια, πήγα μαστολογο γιατί υπάρχει ιστορικό καρκίνου του μαστού στην οικογενεια, έκανα μαγνητική μαστων και έκλεισα για υπέρηχο. Επίσης, θα πάω προληπτικα αιματολογο τη Δευτέρα, να δω για θρομβοφιλια. Και για την ωοληψια είναι να πάω να κάνω κάποιες άλλες εξετασεις που ζήτησαν από την κλινική. Παίρνω β12, d, και medithyrox 25μγ γιατί ήταν λίγο τσιμπημένη η tsh μου για εγκυμοσυνη. Υστεροσκοπηση που ρώτησα τον γυναικολόγο, το άφησε πάνω μου. Σκεφτομουν αν δεν παει καλα η πρωτη προσπαθεια τοτε να κανω. Εχω ΣΠΩ, άστατο κύκλο, δεν έχω θέμα όμως με ινσουλίνη ή το βάρος μου. ΑΜΗ δεν έχω κάνει, ο γυναικολογος λέει ότι από τον υπέρηχο φαίνεται ότι έχω αποθέματα. Στον τελευταίο ορμονολογικο πριν ενάμισι μήνα η fsh ήταν γύρω στο 6 και η ε2 γύρω στο 47. Είμαι 32 χρονών. Υπάρχει κάποια άλλη εξεταση που είναι καλό να γίνεται πριν την εξωσωματικη; βλεπω για κυστικη ινωση καμια φορα στο φορουμ που λενε. Οπως καταλαβαίνετε, σας διαβάζω ευλαβικά αλλά λέω μήπως μου ξεφεύγει κάτι!

είσαι πανέτοιμη και μικρούλα, έτοιμη για να γίνεις μαμά🙏🏻

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Μια καλαθουνα μονο θα παρω και κανα ζιπουνακι , η μπανιερα δεν χρειαζεται νομιζω για τοσο νωρις.

Θα δω βεβαια και τι θα μου πει και ο γιατρος αν θα πρεπει να σηκωθω κανονικα και τετοια αλλα πλεον εχω φοβηθει πολυ βρε κοριτσια .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σε καταλαβαίνω και εγώ φοβάμαι κάθε μερα που περναει λεω άντε πάει και αυτη

τώρα ειναι να πάω ξανα για υπέρηχο σε 2 εβδομάδες και φοβάμαι λιγο

γιατι κανονικά πάω καθε μήνα

απλά σου λεω οτι καλό ειναι να εχεις τα βασικά πράγματα μην τα παιρνεις νωρίς αλλά μόλις μπεις στον μήνα σου ειναι καλό να τα έχεις

να σκεφτεσαι θετικά αυτο λεω και εγω στον εαυτο μου δεν μπορούμε να κανουμε τιποτα αλλο παρα να ελπιζουμε για το καλυτερο

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Καλημέρα κορίτσια :)

Χθες πήγα για πρώτη φορά να χαζεύψω live έπιπλα και καρότσια!!! Μάλλον κατάληξα αλλά θα πάμε και με το μπαμπά να τα δει κι εκείνος. Με το καρότσι τελικά οριστικά αποφάσισα το zippy free της inglesina αλλά τώρα κολλάω στο χρώμα :confused::confused::confused: . Νεφέλη εσύ ποιό αποφάσισες??? Για να βάψουμε λέμε μετά το Πάσχα που θα ξεστρώσω το σπίτι. Επίσης κολλάω αν το δωμάτιο θα έχει θέμα τα baby looney tunes ή φάρμα ζώων....Ρίξτε καμιά ιδέα...

Φιλια πολλά σε όλες και στις κοιλιές σας...;)

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

καλημερα κοριτσια τι κανετε?η κορη μου κανει εμετους απο χτες.ειχαν προχτες στο σχολειο κρουσμα ιωσης.ελεος με αυτες τις ιωσεις/αν δεν ηταν να μαθει τη γλωσσα δε θα την εστελνα παιδικο,κοριτσια απο 3 ετων που παει εναμισι χρονο δηλαδη βαρεθηκα να τρεχω στους γιατρους.ολο ιωσεις κολλαει.μη πατε τα παιδια σας σε παιδικο αν δε πρεπειι να δουλεψετε σας λεω εχω φρικαρει κ τον αυγουστο ξεκιναει ο μικρος ολο ιωσεις θα ειμαστε δεν αντεχω αλλο.μολις γινεται καλα η μεγαλη στο καπακι κατι κολλαει.απο 3 ετων 7 μηνες το χρονο αρρωστη ειναι.ολο εμετους καθαριζω απο το πρωι!!!

Holy Diver

το ινγκλεσινα ειναι ωραιο το φουξια αλλα εγω αν παρω θα παρω το μπεζ .

Σε ποιο μαγαζι το βρηκες ? Αθηνα? ειναι το νεο μοντελο?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Fairy baby και εμένα μου αρέσει πολύ το φούξια αλλά μου φαίνετα πολύ δεσμευτικό αν το επόμενο παιδάκι μου είναι αγοράκι. Και είναι και πολλά τα λεφτά του για να πω ότι τότε θα πάρω άλλο :(. Πήγα και το είδα στα Λητώ που το έχουν 900 ευρώ αλλά θα ψάξω και σε μαγαζιά γειτονιάς μήπως το βρω φτηνότερα. Στο ιντερνετ από το www.ebaby.gr το βρήκα 630 (συμπερ. και των μεταφορικών) αλλά δεν ξέρω τι γίνεται εκεί με εγγύηση. Στα Λητώ δ'ινουν εφ'όρου ζωής. Βεβαία κι εκεί δεν ξέρω τι καλύπτει η εγγύηση και γενικα θέλει πολύ ψάξιμο το θέμα αυτό. Αν και θα μας το πάρει η γιαγιά μου σαν δώρο στο πρώτο της δισέγγονο τα λυπάμαι τόσα λεφτά :|.

Δήμητρα κουράγιο με τη μικρή σου. Έχει και θέμα με το αναπνευστικό της αν θυμάμαι καλά? Είμαι και εγώ κρυωμένη και στα 32 !!! του ο άντρας μου "αποφάσισε" να βγάλει φρονιμίτη και έχει ανεβάσει και πυρετό!!!!Τον λυπάμαι τον κακομοιρούλι...

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

καλημέρα δήμητρα

τι να πω ειναι τρέλα κανονική όπως το περιγράφεις κιολας

εγώ έχω την μάνα μου να τον κρατάει και μετά βλέπουμε

NewMummy1 απο ιδέες για τον τοιχο δεν μπορώ να βοηθήσω γιατι και εγώ έφαγα μερες να βρω τι θα κάνω

επειδη οι προικα θα ειναι γαλαζια θα κανω τον τοιχο με θεμα βυθο θάλασσας και τον νεμο

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

NewMummy1 απο ιδέες για τον τοιχο δεν μπορώ να βοηθήσω γιατι και εγώ έφαγα μερες να βρω τι θα κάνω

επειδη οι προικα θα ειναι γαλαζια θα κανω τον τοιχο με θεμα βυθο θάλασσας και τον νεμο

Ωραίο θέμα για αγοράκι :)

Να σου πω αυτό που δε θα εκανα νομίζω ποτέ είναι το winnie γιατί έχει πια γεμίσει ο τόπος. Αλλά ο νέμο είναι πολύ ωραίος!

ο βυθός πάντα μου άρεσε απλά επειδη δεν μπορώ να ζωγραφίσω καθόλου

και ταπετσαρια όχι μονο δεν έχει με τέτοιο θέμα αλλα και ο τοιχος του δωματιου δεν κανει για ταπετσαρια ειχα απογοητευτει

ετσι σκεφτηκα να προσλάβω καποιον να το κάνει και ευτυχως τα λεφτά που ζητάει ειναι λογικά

Επεξεργάστηκαν by rosebaby

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Να μαι και πάλι κορίτσια.

Δήμητρα θα σου στείλω πμ γι αυτό που με ρώτησες.

Εγώ το inglesina το πήρα σε μπεζ. Νομίζω ότι είναι το καλύτερο, το φουξ κανει το καρότσι να φαίνεται σαν σημαδούρα κατά την αποψη μου και το βρίσκω και πολύ δεσμευτικό. Τώρα για την αγορά του από το enternet είναι το θέμα με το service, αλλά και τα 900 ευρώ τα βρήσκω πολλά. Εμείς πιέσαμε πολύ για να μας το κατεβάσουνε στα 750 μαζί με το kit auto, ενώ από το enternet θα μας έβγαινε στα 700. Αλλά πήραμε πολλά από το μαγαζί αυτό. Να το ψάξετε πάντως κορίτσια.

Για το χρώμα συγνώμη αν φάνηκα επιθετική κορίτσια, δεν είχα καθόλου αυτήν την πρόθεση. Γούστα είναι αυτά. Το καρότσι είναι πολύ ωραίο, αλλά πολύ ακριβό για τα χρήματα του. Ρωτήστε από εκεί που θα πάρετε τα έπιπλα αν μπορούν να σας το φέρουν αλλά κάνοντας σας μία καλή έκπτωση. Αλλιώς αν θέλετε πολύ να το πάρετε, για μένα καλύτερα από το enternet παρά από το Λητώ.

ρε συ νεφέλη πως κατάφερες και σταμάτησες απο την δουλεια απο την αρχή

ήταν δική σου δουλεια ή επικαλεστηκες την επ απειλούμενη εγκυμοσύνη ?

Το δεύτερο. Απλά δουλεύω σε τράπεζα στα κεντρικά στην Αθήνα και εδώ και πολλούς μήνες αν και ζητούσα μεταθεση στην επαρχία (επειδή δεν είχα βίσμα!!!) δεν την έπερνα. Εντωμεταξύ τον τελευταίο καιρό (είναι τέτοιο το κομμάτι μου) έκανα πολλά ταξίδια στο εξωτερικό και γενικά δούλευα πολλές ώρες, με την εγκυμοσύνη δεν θα την πάλευα. Ουτοσιάλλως από την στιγμή που πήρα και την απόφαση να φύγω, δεν με ενδιέφερε αν θα τους δυσαρεστούσα, έτσι και πήρα άδεια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...