Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   πρίν από 40 λεπτά , dimi.tra είπε:

Έχεις επωμιστεί το βάρος από μόνη σου. Αν το επικοινωνήσεις με τον σύζυγο σου θα δεις πως δεν είναι μόνο δικό σου για να το κρατάς. Τα ίδια βιώνουν με εμάς. Αν ήταν μόνο ο ένας το "πρόβλημα" τότε θα είχαμε σταματήσει να αναπαραγόμαστε σαν ανθρώπινο είδος εδώ και χρόνια. Έχω στην οικογένεια μου άπειρα παραδείγματα με γυναίκες άνω των 40 να έχουν κάνει παιδιά φυσιολογικότατα όπως επίσης και γυναίκες που έχουν χαμηλή ΑΜΗ και έμειναν έγκυες έτσι για πλάκα. Η ουσία είναι μία και πρέπει να το καταλάβουμε εμείς οι γυναίκες. Στην υπογονιμότητα είναι δύο οι παράγοντες και λέγονται άντρας και γυναίκα. Ο ένας συμπληρώνει και διορθώνει τον άλλο. 

Οι άντρες μέσα τους έχουν μάθει να κρύβουν όλα τους τα συναισθήματα αλλά η αλήθεια είναι πως όσα βιώνουμε και σκεφτόμαστε τα βιώνουν και αυτοί. Αντιδρούν πολλές φορές εντελώς παιδιάστικα (για μπουνιές) αλλά δεν σημαίνει δεν ενδιαφέρονται ή δεν αισθάνονται! 

Έδωσες 5 ωάρια από 3 διεγέρσεις, μήπως εννοείς 5 βλαστοκύστες; Έγραψες έκανες 3 προσπάθειες, τι εννοείς; Έκανες 3 ωοληψίες ή έκανες και εμβρυομεταφορά; Πάντως αν μιλάμε για 5 βλαστοκύστες οκ μπορεί απλά να μην έχετε βρει ακόμα την μία που να είναι υγιής. Μην σε απογοητεύει αυτό. Η ποιότητα των εμβρύων μειώνεται με τα χρόνια των γονέων και γι αυτό από μία ηλικία και μετά δεν κάνουν πλέον προεμφυτευτικό, δεν έχει νόημα. Άλλωστε κάποιες μεταλλάξεις (όχι όλες και κυρίως όχι αυτές που κληρονομούνται) διορθώνονται και σε επόμενα στάδια ανάπτυξης.

Expand  

Αχ μπερδεύω και τα ονόματα 

15 ωάρια έχω δώσει συνολικά… 5 βλαστοκύστες πήγαν για προεμφυτευτικό κ μας είπαν ότι οι ανωμαλίες είναι τέτοιες που θα είχαμε σίγουρα αποβολή 

εμβρυομεταφορά δεν έχω κάνει γιατι δεν είχαμε τα αποτελέσματα που θέλαμε από τον προεμφυτευτικό 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Χα χα, ναι σήμερα ξύπνησα νορίς. Αρχισα και να μαγειρευω για να τελειώνω με το φαγητό. Αύριο έχω πολλές εξωτερικές δουλειές, μεσα σε αυτές και την καμπύλη ζακχάρου, οπότε σήμερα είπα να εκμεταλευτώ το γεγονός ότι θα είμαι όλη μέρα μέσα.

Ασε Rosebaby μου χθες αρχίσαμε να βγάζουμε τα πρώτα πράγματα από το δωμάτιο που θα γίνει της μπέμπας και με άνγχωσε. Λέω τόσες ετοιμασίες θα γίνουνε να μην πάει κατι στραβά. Θέλω να πάω να πάρω και το καρότσι, αλλά διστάζω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμεις το Σ/Κ το αλλο θα βάψουμε οποτε μεχρι τότε θα πρέπει να αδειάσει

αυτο που με αγχώνει ειναι το γραφειο με τον υπολογιστή του άνδρα μου πρεπει να βγει στο σαλόνι.

και εγώ φοβαμαι να πάρω οτιδοιποτε άλλο τι κακό και αυτο να μην μπορεις να χαρεις κανονικά.

και έχω την εντύπωση οτι οσο πλησιάζω στο τέλος τόσο περισσότερες εξετάσεις και επισκεψεις θα χρειαστει να κάνω στην γιατρό.

εχω και το ικα που πρεπει να τελειώνω με την άδεια

αστα να πάνε δηλαδη

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Χα χα με δουλεύεται ε!

Μετά τις χθεσινές ανακατατάξεις στο σπίτι έχουμε χαντακώσει και τα μουσικα cd μας στο τελευταίο συρτάρι του γραφείου και για να βγάλω ένα πρέπει να κάνω μετακόμιση.

Διαφημίσεις

καλημέρα σμουτς

χαχα να μην δουλεύεις και να ξυπνάς 7 ή 8 το πρωι δεν μπορω να φανταστώ άλλο λόγο

πλάκα κάνω

εμενα ο μπέμπης νεφέλη μου ειναι υπερκινητικός αυτο δεν σημαινει ότι όλα τα μωρά πρεπει να ειναι έτσι, και να ξέρεις ότι εγω δεν μετράω τα κουνήματα του που σημαινει ότι μπορει να περνάνε και ώρες αναμεσα στα κουνηματα και να μην δίνω σημασια

μην το σκέφτεσαι τόσο έντονα στρεσάρεσαι και στρεσάρεις και την μικρή

όλα ειναι καλά και το ξερεις , απλά πρεπει να το καταλάβεις

ξέρω τωρα σου βάζω μυαλό ενω εγώ μια απο τα ίδια στην υπερβολη

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλα, εγω ημουν σε δημοσιο οποτε ο γιατρος μου που ειναι και λιγο κουκουρουκου, μονο στον 9ο με ειδε 2 φορες.

Αλλα στον 8ο ειχα παει 2 φορες στο γενετιστη για το ντοπλερ που λεγαμε, οποτε δεν χρειαζοταν να με ξαναδει και ο γιατρος. Απλα του πηγαινα τα αποτελεσματα του ντοπλερ και εβλεπε.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Ειμαι καλυτερα σημερα , οσο περνανε οι μερες ολο και καλυτερα γιατι ξερω οτι μεγαλωνει το μωρο.

Εγω σκεφτομαι ολα τα πραγματα να μου τα φερουν μετα την γεννα .

Σμουτς εσυ ποτε τα ειχες φτιαξει ? πριν ή μετα τον τοκετο?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

το ντοπλερ γιατι σου το έδωσε ?

εγώ ρωτησα την γιατρο τι ειναι και μου ειπε ειναι εξέταση για να δούμε τι περιθώριο υπάρχει ακόμα να μεινει το μωρό στην κοιλιά αν χρειαστει να το πάρουν

γιατι την έκανες ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

δεν νομίζω οτι ειναι καλη ιδεα να περιμένεις τα επιπλα με το μωρό στο σπιτι

θα έχει δουλεια και δεν μπορεις να την κάνεις

ασε που το μωρό εχει ανάγκες που τρέχουν αν χρειαστεις κάτι που δεν ηρθε ακόμα τι θα κανεις

αν θέλεις μπορεις να περιμένεις μεχρι τον 9 οχι μετα

γνωμη μου

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Μα και τωρα δεν μπορω να κανω οποιαδηποτε βαρια δουλεια , προτιμω να γεννηθει με το καλο και να ελθουν τοτε τα επιπλακια του ,αλλωστε φοβαμαι τοσο πολυ πλεον .Προτιμω να ελθει το μωρο και μετα ολα τ αλλα .

Το καροτσι δεν θα μου χρειαστει σιγουρα τον πρωτο μηνα .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

γιατι το λες οτι δεν θα σου χρειαστει ?

δεν θα βγεις καθόλου 40 μερες ?

εσυ αποφασίζεις απλά σου λεω οτι το μωρο θα χρειαζεται πολλά εισαι σίγουρη οτι θα πετυχεις την ημερομηνία με την παραδοση και τον τοκετο΄?

αν χρειαστούν παραπάνω μερες τι θα κανεις χωρις κρεβατακι , αλλαξιερα μπανιίερα ?

μονο αν πας με ραντεβου να γεννησεις μπορεις να το προγραμματισεις κάπως

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...