Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

Κορίτσια γεια σας! να ρωτήσω ακόμα κατι; Από εξετασεις πριν ξεκινησουμε την πρωτη προσπαθεια για εξωσωματικη (ελπίζω κάποια στιγμή μέσα στον Μάρτη όταν δεήσει να ερθει η περιοδος) έχουμε κάνει καρυοτυπο και λοιμωδη και οι δύο, εγώ ορμονολογικες, ο συντροφος 2 σπερμοδιαγραμματα. Πηγαμε επίσης σε ουρολογο ανδρολογο, έχει μικρή κιρσοκιλη ο σύντροφος αλλά του είπε ο γιατρός ότι δεν χρειάζεται να κάνει κάτι. Εγώ έκανα πληρη καλλιεργεια κολπικό υγρού, βγήκα ασθενως θετική στο ουρεοπλασμα (ο γυναικολογος είπε να μην ασχοληθω), ο σύντροφος έκανε για μυκοπλασμα ουρεοπλασμα και ήταν αρνητικός. Έκανα επίσης σαλπιγγογραφια, πήγα μαστολογο γιατί υπάρχει ιστορικό καρκίνου του μαστού στην οικογενεια, έκανα μαγνητική μαστων και έκλεισα για υπέρηχο. Επίσης, θα πάω προληπτικα αιματολογο τη Δευτέρα, να δω για θρομβοφιλια. Και για την ωοληψια είναι να πάω να κάνω κάποιες άλλες εξετασεις που ζήτησαν από την κλινική. Παίρνω β12, d, και medithyrox 25μγ γιατί ήταν λίγο τσιμπημένη η tsh μου για εγκυμοσυνη. Υστεροσκοπηση που ρώτησα τον γυναικολόγο, το άφησε πάνω μου. Σκεφτομουν αν δεν παει καλα η πρωτη προσπαθεια τοτε να κανω. Εχω ΣΠΩ, άστατο κύκλο, δεν έχω θέμα όμως με ινσουλίνη ή το βάρος μου. ΑΜΗ δεν έχω κάνει, ο γυναικολογος λέει ότι από τον υπέρηχο φαίνεται ότι έχω αποθέματα. Στον τελευταίο ορμονολογικο πριν ενάμισι μήνα η fsh ήταν γύρω στο 6 και η ε2 γύρω στο 47. Είμαι 32 χρονών. Υπάρχει κάποια άλλη εξεταση που είναι καλό να γίνεται πριν την εξωσωματικη; βλεπω για κυστικη ινωση καμια φορα στο φορουμ που λενε. Οπως καταλαβαίνετε, σας διαβάζω ευλαβικά αλλά λέω μήπως μου ξεφεύγει κάτι!

είσαι πανέτοιμη και μικρούλα, έτοιμη για να γίνεις μαμά🙏🏻

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να μαι και εγώ.

Και εμείς Δημητρα έχουμε γενική στο σπίτι. Αδειαζουμε τα πραγματα από το δωμάτιο που θα γίνει της μπέμπας. Ενας χαμός. Εχουμε γεμίσει από διαφορα κουτιά ηλεκτρικών συσκευών, προσπέκτους και καλώδια. Και έχω και ένα θέμα με την σιδερώστρα, δεν χωράει πουθενά. Εκανα και εγώ την μαλακία να πάρω μία ηλεκρική σιδερώστρα η οποία όμως δεν σκεύτηκα ότι σε λίγο καίρο δεν θα μπορώ να την έχω μόνιμα ανοιχτή. Εκανε και ένα σωρό χρήματα και δεν με παίρνει να γκρινιάξω.

Η μπέμπα μας σήμερα ρε γαμωτο δεν κουνιέται σχεδόν καθόλου. Γιατί αυτό?

εγω θα παρω στεγνωτηριο οταν ειναι να γεννησω γιατι τωρα κ βαζω 2 πληντυρια καθε μερα!ο αντρας μου λογω δουλειας αλλαζει καθε μερα κ μερικες φορες 2 φορες..η κορη μου παει σχολειο γινεται σα γουρουνι με φαγητα κ μπογιες κ χωματα κ γιος μου ειναι βρωμυλος απο γεννησιμιου:rolleyes: αμα ερθει κ το μωρο 3 την ημερα τα εχω σιγουρα!ποτε θα στεγνωνουν?ασε που με το στεγνωτηριο πολυ λιγα ρουχα χρειαζονται σιδερο!

νεφελη η μπεμπα σου ειναι ηρεμη απολαυσε ηρεμια κ σταματα να αγχωνεσε γιατι σε 2 μηνες κ κατι θα ειναι πολυτελεια:tongue:

Holy Diver

Αχ Δημητρούλα μου μακάρι να είναι καλά. Δεν μπορώ να καταλάβω πως την μια μέρα κουνιέται συνεχώς και την άλλη τίποτε!!!

Πω πω ποσα πλυντήρια βάζεις? Και το πρόβλημα είναι το σίδερο μετά. Εσείς έχετε και χάλια καιρό οπότε δεν είναι να βγάλεις και ρούχο έξω να στεγνώσει.

Στο γιατρό την επόμενη εβδομάδα θα πας?

στις 15 θα παω νεφελη μου.ετσι ειναι τα εμβρυα καλε δε χορευουν συνεχεια.οταν βγει θα ηρεμισεις αραγε?η θα λες ''αχ ρευτικε 3 φορες λετε να ειναι κατι'':tongue::tongue::tongue: σε πειραζωωωωωω

αααααα εμαθα για τον γιατρο που πας.ειναι κορυφαιος!!!σπουδασε κ εργαστικε γερμανια !σαυτον θα παω τον ιουνιο!εχεις τετοιο γιατρο κ ανησυχεις?αααα θα μαλωσω...!

Holy Diver

Διαφημίσεις

Ποιον γιατρο εχεις Νεφελη?

Καλα εεε δεν σας προλαβαινω πλεον

Και εγω θα ξεκινησω να φτιαχνω τα χαρτια μου λενε 52 μερες πριν σταματαμε οσες δουλευουμε , τα χαρτια ομως τα παμε απο πιο πριν στο Ικα να τα παραδωσουμε?

Και με τον ΟΑΕΔ αχ βρε μπουμπου που θα μαθω οτι ανηκω? και τικανω μολις παρω το επιδομα τοκετου λοχειας παω στον οαεδ ή απο πιο νωρις?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

για τον οαεδ θα παρεις στη δουλεια σου και θα σου πουν απο εκει που ανηκεις, γιατι πηγαινεις στο ΟΑΕΔ που ανηκει ο εργοδοτης σου.

Στον ΟΑΕΔ θα πας στο πρωτο τριμηνο απο την μερα που θα γεννησεις και θα ζητησεις να σου δωσουν μια λιστα με τα δικαιολογητικα που χρειαζονται για το συμπληρωματικο επιδομα μητροτητας και αλλη μια με τα δικαιολογητικα που χρειαζονται για να παρεις το εξαμηνο (αν σε ενδιαφερει να το παρεις). Στις λιστες αυτες σε καθοδηγουν επακριβως τι πρεπει να κανεις.

4Rnfp3.png

νεφεληηηηηηη καλεεεεεε δικο σας ειναι εκεινο το φαρμακειο????

μιλαω με τη γυναικα του στο φορουμ περιμενει να γεννησει σε λιγο καιρο κ αυτη.πολυ καλη κοπελα

Holy Diver

Διαφημίσεις

α ωραια οποτε θα στειλω τον πατερα μου στον εργοδοτη να ρωτησω σ ευχαριστω ΣΜουτς .

Νεφελη ναι τελη Μαρτιου πρεπει να τα εχουμε κανει .Εσυ εργαζεσαι? νομιζα οτι δεν δουλευεις , παιρνεις αδεια απο το ικα τωρα ? τελικα επρεπε και εγω να επαιρνα αδεια απο την αρχη μαλλον ταλαιπωρηθηκα με την δουλεια και μου ετυχε αυτο.Τελος παντων .

Εχει λιγο τρεξιμο αλλα δεν πειραζει .

Αραγες τις βεβαιωσεις απο τον εργοδοτη και για το ικα και για τον οαεδ να τα παρω απο τωρα δηλαδη ολες μαζι?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...