Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι Νεφελακι ..εκει θα παω μιας και ειμαστε κοντα με τον Δημα , μαλλον το αλλο σ/κ, να ρηξουμε μια ματια να εχουμε μια ιδεα και μετα το Πασχα θα πρεπει να εχουμε καταληξει καπου για να μη μας ερθουν ολα μαζεμενα!!!

Οσο για τα βλαστοκυτταρα ειμαι υπερ και εγω και ο αντρας μου, και ο γιατρος φυσικα...εχουμε και μια πολυ προσφατη ασχημη εμπειρια απο της ξαδερφης μου το αγορακι ,που το εχασε απο λευχαιμια ...ενω συμφωνα με τον παιδιατρο που ειχε θα γλιτωνε το παιδι..οποτε δεν το συζητω καν!!!!!!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

ειχαν μια εκπομπη πριν καιρό για το θέμα αυτο και μιλούσαν γιατροι

έλεγαν ότι δεν είναι σε θέση να θεραπευσουν ακόμα πολλά πράγματα και αυτα που λενε οτι θεραπευουν δεν ειναι σίγουρο

σε κάθε περίπτωση πρώτα θα ψάξουν για δότη στους κοντινούς συγγενεις και μετά θα δουν τα βλαστοκύτταρα

σε γενικές γραμμες σου τα λεω γιατι δεν θυμάμαι μιλουσαν και με ορολογιες οποτε κατάλαβες

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

σμουτσακι βαζω μαξιλαρι στην κοιλια:lol::lol: οταν ημουν εγκυος στον μικρο παντως καθε μερα ετρωγα την κλωτσια μου απο την κορη μου:rolleyes: ηταν 2 χρονων οταν γεννηθηκε οποτε αντε να εξηγησεις.:?

Holy Diver

Διαφημίσεις

Νεφελη, δεν ειναι θεμα υπερ και κατα (νομιζω δεν εχει κατα), ειναι θεμα αν μπορουν να γινουν αυτα που υποσχονται. εγω επειδη δεν ειχα πειστεί, ελεγα πως δεν με νοιαζει. ο αντρας μου παλι ελεγε να τα κρατησουμε οποτε το καναμε και τελικα κρατησαμε και κομματι απο τον ομφαλιο λωρο. Το μονο θεμα ειναι αν εχεις να δωσεις και αυτα τα λεφτα στο πακετο με ολα τα υπολοιπα εξοδα που εχει μια γεννα.

4Rnfp3.png

δεν ξέρεις ποιον να πιστέψεις, υπόσχονται πολλά και ιδιοι γιατροι πάλι λένε ότι δεν είναι επιβεβαιωμενο οτι μπορουν να θεραπέψουν

και τα λεφτά ειναι πολλά

η γιατρος μου ειπε λιγο πριν την γεννα να κλεισω ενα ραντεβου να συζητησω με ειδικους τα παντα και μετα να αποφασίσω

αυτο θα κάνω

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Κοριτσάρες μου,χαίρομαι που βλέπω ότι είστε όλες καλά!!!!!!Την άλλη Πέμπτη έχω β επιπέδου και έχω πολλή αγωνία να δω την κλωτσοπατινάδα μου!!!

Ήθελα να σας ρωτήσω τις κοπέλες που έχετε περάσει από β επιπέδου υπέρηχο.Ισχύει ότι τα μέλη του σώματος μπορεί να μη συμφωνούν μεταξύ τους στις εβδομάδες??Για παράδειγμα:μήκος σώματος 2 μέρες μπροστά,βραχίονας 2 μέρες πίσω,πόδι 1 μέρα πίσω κεφάλι 4 μέρες μπροστά κ.τ.λ.Τι θα πρέπει να περιμένω για να θεωρείται φυσιολογικός ο υπέρηχος???

evi μου σε αυτο δεν μπορώ να βοηθήσω

αυτο που ξέρω είναι οτι σε κάθε μηνιαιο υπέρηχο που έκανα μετρουσε τα ακρα και το κεφάλι καθε φορα τώρα αν έβρισκε διαφορα δεν ξερω δεν έκατσα να δω τα αναλυτικά

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου, τελειωσα απο το σημερινο ραντεβού για τη δουλειά και τωρα κανω κι αλλες δουλειές και χαζεύω κιόλας.

Βανιλίτσα να πας στο Δήμα θα σου κανουν και καλές τιμές ασχετα με περιοδο εκπτώσεων ή οχι, εγω αποφασισα να τα πάρω από κει τα πράγματα εμεινα ευχαριστημένη από την εξυπηρέτηση.

Σχετικα με τα βλαστοκύτταρα εμενα ο γιατρός μου είπε πως ακόμη υπάρχει θολούρα σε αυτό το θέμα και ότι το ψαχνει και ο ίδιος να με κατατοπίσει.

Επισης μου ειπε οτι στα τελευταια συνεδρια συζητατε αντονα το θεμα οτι μπορει περισσοτερο να χρησιμευσει στο μελλον το πρωτο νεογιλό δοντάκι σε μεταμοσχευσεις παρα τα βλαστοκύτταρα! Θα δείξει!

Δήμητρα περαστικά στην κορουλα!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια!!!!

δεν εχω προλαβει να σας διαβασω..ελπιζω ολες να ειστε καλα...

ροουςμπειμπι ολα καλα με το γιατρο;;;;;πως ειναι ο αγοραρος σου;;;

ευη και εγω δεν μπορω να σε βοηθησω σε αυτο που ρωτας...:(

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

κάπως έτσι τα έχω ακουσει και εγώ τα πράγματα γύρω απο τα βλαστοκύττα

ελα μου όμως που αφορά την υγεια του μωρού και σε βάζει σε τρελες σκέψεις

αν τα λεφτά δεν ήταν τόσα πολλά δεν το συζητουσα καθολου

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

φυσαλιδα μου όλα είναι καλά με τον μπέμπη μου

έφτασε τα 1240

το μόνο που με άγχωσε λίγο είναι οτι μου ζήτησε να πάω σε 2 εβδομάδες ξανά για να παρακολουθέι πιο στενά την διαφορα 5 ημερών που ειχε απο την αρχή

τώρα μου ειπε είναι καλό να το βλέπουμε αν και πάντα ειχε διαφορα 5 ημερών οπως ειπα γιατι η γονιμοποίηση εγινε μετα τις ημερομηνίες που θεωρουν πιθανες οι γιατροι

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ειδες κοπελα μου ομορφα νεα που σου λεγα χθες;;;

μπραβο στον μπεμπακο σου...

δεν ειναι αφυσικο να υπαρχει αποκλιση στις ημερομηνιες ....αφου ακολουθει σταθερα αυτη την διαφορα των 5 ημερων να μην αγχωνεσαι....

αααα και στο μηνα που εισαι ετσι και αλλιως θα σου ελεγε να πηγαινες πιο συχνα για επισκεψη...δεν το κανει δηλαδη επι τουτου....προς το τελος πας καθε 15 μερες...

για τα βλαστοκυτταρα που λετε, εγω στην πρωτη μου κορη τα φυλαξα σε μια ιδιωτικη εταιρια..και τωρα το ιδιο θα κανω....η επιστημη προχωραει και ακομα και αν ολο αυτο το εγχειρημα δεν εχει βρει ακομη απολυτη ανταποκριση σε αρρωστιες, στο μελλον δεν ξερεις τι γινεται....αυτη ειναι η γνωμη μου.

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...