Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

γεια κ χαρα σας κι απο εμενα η ποπη ειμαι .λοιπον εκανα κι εγω το υπερηχο μου πριν 2 ημερες 17 εβδομαδων και το μωρακι μου ηταν μια χαρα .τωρα β επιπεδου στις 16-02 .και vanilitsa περιμενω αγορααααακι !!!!!!αρα τωρα θα εχεις παρεουλα .τα πονακια αιστερα κ δεξια συνεχιζουν αλλαζω κ μηνα τωρα βεβαια αλλα ο γιατρος ειπε μεγαλωνει η μητρα μωρο εχεις μεσα δεν θα το καταλαβαινεις?αυτα!!!!1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

geia sas koritsia,

poly xairomai pou mathaino oti oi protes b'epipedou pigan oles kala.Bravo-makari na synexisei i kali katastasi olon mas!Ego exo yperixo b'epipedou tin Triti,gia na doume pos tha paei!!Elpizo na min mas apogoiteusei to moro mas kai na einai drastirio kai ygies...Telospanton,apo kila eimai stathera meion kai exo ki ego mia sixamara gia fagito...Fovamai akomi tous emetous!Opote rouxa,esorouxa klp ola idia-ta palia pou mou einai kai elafros megala(eironia!!!).Oso gia psonia tou morou,ta exo afisei gia argotera..ekei Marti-Aprili....Na rotiso kai kati:lete einai aparaitito na vazo kapoia krema stin koilia gia ragades??Mexri tora ola mou mirizan kai den evaza tipote,sketo sapouni vrefiko!!An nai,poia proteinete??

popaki μου popaki μου.....αγορακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι:?:ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣΣΣΣ οχι τιποτα αλλο ολο για κορδελιτσες και φουστιτσες θα μιλανε και εγωωωωω???????

αντε με το καλο ποπακι μου!!!!

Νεφελη τετοια πονακια εχουμε ολες μας ανα διαστηματα και συνηθως τραβηγματακια δεξια&αριστερα!!!!

ποπη που θα κανεις την β??και γω μαλλον για 16 μου ειπε ..τωρα για πιο συγουρα θα μου πει την αλλη βδομαδα...

iA8hp3.pngWtKrp3.png

αισιοδοξα τα νεα, δοξα τω Θεω.. οι ευχες σας επιασαν τοπο.. ειδαμε το μωρο στον υπερηχο, η αποκολληση δεν εχει τελειως θεραπευτει μα ειμαστε σε καλο δρομο! θα κοψω τα utrogestan σε μια εβδομαδα και θα αυξησω το μαγνησιο. θελει ακομα προσοχη μα ο κινδυνος εχει σαφως μειωθει.. ανασαινω λιγο καλυτερα τωρα!!

Διαφημίσεις

Μπράβο Mermaid πολύ χάρηκα.

Καλή συνέχεια στις επόμενες κοπελιές.

Εγώ δεν θα το βάλω κάτω με τον πόνο που είχα το μεσημερι και θα συνεχίσω με τις αγορές.

Δήμητρα το καρότσι που μου είπες το εγκρίνω και μάλιστα στο χρώμα που μου είπες.

Ενα άλλο υποψηφιο είναι και της inglesina

http://www.inglesina.com/en/collection/modular-systems/zippy-free-system#

στο εκρού χρώμα.

Ax πόσο χαίρομαι να μπαίνω και να διαβάζω τόσο καλά νέα!!!

Popi2 θα κάνουμε την ίδια μέρα β' επιπέδου. Εχω ραντεβού στις 9.30 το πρωί! αν και η Vanilitsa κάνει την εξέταση την ίδια μέρα κανονίστε συμπεθέρες να μου βγάλετε καλά αποτελέσματα για τους υποψήφιους γαμπρούς μου ;). Mermaid δε φαντάζεσαι πόσο χάρηκα με τα καλά νέα!!! Όλα πάνε τέλεια στην ομάδα μας... τελικά κορίτσια πρέπει να έχουμε πολύ καλή αύρα! πολύ μ'αρέσει:D:D:D

Φιλιά σε όλες

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Καλημερα κοριτσια , πολυ χαιρομαι με τα νεα που ακουω για τις β επιπεδου αντε να ερθει και η δικια μου σειρα.

Νεφελη για τις κραμπες μαγνησιο .Εχθες με επιασε μια κραμπα στα ποδια αστα να πανε και παιρνω και 4 χαπια την ημερα μαγνησιο.

Το inglesina τοπηρε η ξαδελφη μου , μου ειπε οτι ειναι πολυ ευκολο να το κλεινεις ,με ενα χερι .Και πηρε και το εκρου -μπεζ σαν αυτο που λες και εσυ.

Θα παρεις και το καθισματακι αυτοκινητου? που πηγες να τα δεις?

Επεξεργάστηκαν by fairy baby

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

καλημερα κοριτσακια μου...τι μου κανετε???

mermaid πολυ χαρηκα με τα ευχαριστα νεα σου, συμβαινουν και αυτα ...το θεμα ειναι να τα ξεπερναμε:wink:!

εχει αρκετο κρυο σημεραααααα ειναι για τζακακι και καλο φαγητο!!!Παω να μαγειρεψω και θα τα πουμε αργοτερα!!!Θα κανω κοτοπουλο αλα κρεμ με μανιταρια και πουρε.

Οσο σκεφτομαι οτι απο την αλλη βδομαδα σταματαει η αδεια μου και θα ξαναπαω για δουλεια .....αγχονομαι γμτ!!!

Ωραια καροτσακια κοριτσια....μ΄αρεσει αυτο που προτεινε η Δημητρα το βρισκω πιο βολικο αλλα αυτο που εδειξε η Νεφελη εχει ωραιες επιλογες χρωματων.τελοσπαντων εγω αυτα θα τα εξερευνησω σε κανα διμηνο πρωτα ο Θεος, Θεωρω πως ειναι πολυ νωρις απο τωρα!!!!

Καμια αλλη αγορομανα???????ελατεεεεεε Mermaid εσυ το φυλλο δεν το ξερεις???

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Καλημέρα Fairy baby.

Επιτέλους ένα άτομο να μιλήσω.

Μωρέ αυτό που έπαθα δεν ήταν κράμπα στο πόδι, αλλά στην κάτω αριστερή μεριά της κοιλιάς. Ο γιατρός μου είπε ότι μάλλον το έντερο ήτανε, αλλά άμα το νιώθω το μωρό όλα εντάξει. Κάτι άρχισα να νιώθω και εγώ, αλλά δεν ξέρω αν είναι η μπεμπα. Εκεί που έλεγα επιτέλους ξεανγχώθηκα, πάλι για υπέρηχο με βλέπω.

Το καρότσι δεν το είδα από κοντά, μόνο μέσω enternet. Θα περίμένω τέλη Φεβρουαρίου για να αρχίσω να ψάχνω εντατικά. Αν και το καρότσι αυτό μου άρεσε πάρα πολύ και το έχει και μια φίλη που την εμπιστεύομαι. Τα υποψήφια ήτανε της chicco το trio σε κόκκινο-μπλε και ίσως και της peg perego το plico p3. Για το τελευταίο άκουσα ότι είναι βαρύ τελικά. Της inglesima με ενθουσίασε το χρώμα, το οποιό ξεφεύγει από τα γνωστά unisex χρώματα κόκκινο με γκρι ή πορτοκαλί με γκρι. Βέβαια με προβληματίζει το εκρού μήπως λερώνει πολύ εύκολα.

Η ξαδέλφη σου πόσο το πήρε τελικά? Στο λητ'ω το βλέπω 700.

Ναι θα πάρουμε και του αυτοκινήτου, γιατί θα οδηγώ αρκετά.

Διαφημίσεις

Η ξαδελφη μου νομιζω στο πρεμαμαν το πηρε πιο φθηνα απο το Λητω .Τα μικρα μαγαζια σου κοβουν χρηματα, αμα δεις τιποτα να πας σε κανα μικρο καταστημα και θα δεις οτι θα σου κανουν καλυτερη τιμη .Της πηρα το καθισματακι του αυτοκινητου για δωρο , εκανε 180 και το αφησε 150 της iglessina .To καροτσι δεν ξερω ποσο της το αφησε να σου πω ακριβως .

Κραμπες εχω και εγω καισ την κοιλια , ειναι και το βαρος του μωρου , μεγαλωνει αυτο σιγα σιγα.Ποσα γραμμαρια σου ειπαν οτι ειναι ?

Δεν πήρε όλο το πακέτο μαζί? Πορτ μπεμπε, αυτοκινητου και το κανονικό του καροτσιού? Το χρώμα πως σου φλανηκε από κοντά? Φαίνεται να λερώνει?

το μωράκι ζύγιζε 346 gr.

Το ιδιο φοβαμαι και εγω με τα ανοιχτα χρωματα .Ακομα δεν γεννησε οποτε δεν το εχει χρησιμοποιησει ακομα .

Δεν πηρε το πορτ μπεμπε γιατι θα το βαλει σε κουνια να κοιμαται απο την αρχη .

Εγω θα παρω καλαθουνα ετσι σκεφτομαι οποτε το θεωρω περιτο εξοδο και το πορτ μπεμπε .

εγω εδω, κλασικα.. δεν εχω ξεθαρρεψει ακομα και κανω ελαχιστα κι αυτα μεσα στο σπιτι (βασικα μονο μαγειρεμα)... και την υπολοιπη μερα τηλεοραση κομπιουτερ και ξαπλα... το μπεμπε μου ειπε ο γιατρος οταν εκανα την αυχενικη οτι μαλλον αγορι το βλεπει αλλα στο χτεσινο υπερηχο ηταν γυρισμενο και δεν μας αποκαλυψε τα μυστικα του... οσο για αγορες δεν εχω ακομα ουτε καν σκεφτει.. να συνελθω πρωτα με το αγχος της αποκολλησης κι εχουμε καιρο... αλλα οι δικες σας ερευνες βοηθουν πολυ κι εμας που δεν εχουμε ακομα ψαξει για τιποτα.. την καλησπερα μου σε ολες!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...