Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

καλημερα και απο μενα κοριτσια!!!

Mpoumpou πολυ ωραιο το καροτσι που διαλεξατε πραγματικα!!!Και μενα κατι τετοιο μου αρεσει αλλα που να το παωωωωω....1,60 ανθρωπος μου λες???Οποτε θα επιλεξω κατι στα μετρα μου:P:p:p

Δημητρουλα που εισαιιιιιιι:?::roll:Γιατι μας παρατησες????

καουρες εχω και γω κοριτσια και μαλιστα πολυ συχνα.συνηθως μασαω μια τσιχλα η τρωω ενα ξινομηλο!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσια!με χασατε?:tongue: χθες ετρεχα την κορη μου στο γιατρο γιατι κολλησε μυκητες στα ματια απο το σχολειο:evil: χαλια σας λεω η δασκαλα ειπε οτι πανω απο τα μισα παιδια εβγαλαν!μετα πηγαμε βολτα εξω γιατι ηταν μεσα στη γκρινια.δεν εβρεχε κιολας κ μας εφαγαν οι δρομοι:tongue: γυρισαμε απογευμα μεχρι να τα κανω μπανιο να φανε κ να κοιμηθουν με πηρε κ εμενα ο υπνος κ ξυπνησα 10.30 το βραδυ κ ημουν σαν μαστουρωμενο!:tongue:

Holy Diver

Διαφημίσεις

Να μαι και εγώ. Εκανα μια βολτίτσα σήμερα γιατί είχα την γυναίκα για καθάρισμα σπίτι και μόλις γύρισα. Πρώτη φορά περπατάω τόσο πολύ! Η μπεμπούλα μου σήμερα δεν κουνιέται. Ελπίζω τώρα που θα ηρεμήσω να χτυπήσει.

Για μπανιεριτσα που η βάση μπαίνει πάνω στην μεγάλη μπανιέρα (αυτό που λέει η Smouts δηλαδή) σκευτόμαστε και εμείς. Απλά με το που κάνουμε το μπάνιο, θα πρέπει να πηγαίνουμε το μωρό μέσα στο δωμάτιο να το αλλάζουμε και έχω μόνο ένα φόβο να μην κρυώσει.

Ροζ από την 30η εβδομάδα και μετά όλοι θα πηγαίνουμε 2 φόρες τον μήνα στον γιατρό και όταν μπούμε και στον 9ο ίσως και κάθε εβδομάδα. Να μην ανυσηχείς. σκέψου ότι η δική μου σε διάδτημα 3 εβδομάδων έχασε 5 μέρες, από +2 σε -3. Αλλά δεν ανησύχησε ο γιατρός. Και μεχρι την 20η εβδομάδα έβγαινε στις μέρες της ακριβώς. Πόλύ ωραίο θέμα διαλέξατε για τον τοίχο, θα γίνει τέλειο, εμείς τελικά δεν θα κάνουμε κάτι.

Ωχ να και η Δημητρούλα!

Μας ανησύχησες! Περαστικούλια στην κορούλα σου. Τι τραβάς και εσύ θεέ μου, έχεις και την εγκυμοσύνη τώρα.

Για τις καούρες κορίτσια εγώ δεν ξέρω κάτι, αλλά νόμιζα ότι εμφανίζονται μόνο στο 1ο τρίμηνο.

Fairy και το δικό σου δωμάτιο θα γίνει τέλειο. Μου άρεσε πολύ και το σετ με τα έπιπλα μου διάλεξες. Και εγώ αν δεν έπερνα το diamante ή αν το ήθελα να έχει ροζ θα διάλεγα αυτό. Με κορότσι τι έκανες?

Vanilitsa να πας να κοιτάξεις και εσύ στον Δήμα για έπιπλα, εκεί που πήγε και η Μπουμπούκα, νομίζω Κορωπί είναι.

νεφέλη μου και εγώ αυτο προσπαθώ να πω στον εαυτό μου

οτι όλα είναι καλά και δικαιολογιμένα απλά μου ήρθε λιγο αποτομο το έλα σε 2 εβδομάδες

μου ακούστηκε σαν έλα να δουμε αν όλα ειναι καλά με βάση κάτι άσχημο που είδε

αν και μου το εξήγησε η γυναικα

ο τοιχος πιστευω θα γίνει καλύτερος απο κάθε αλλη σκεψη που ειχα

ο νεμο ειναι μια ιδεα που έχει γαλάζιο και χρώματα οπότε θα ταιριάξει γάντι

και τα λεφτά ειναι σε λιγικά πλαίσια

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Ναι έχω δει και άλλα δωμάτια με θάλασσα και βυθό και ήτανε πολύ όμορφα. Εμάς ρε γαμώτο επειδή το σπίτι δεν είναι δικό μας και θα μείνουμε κανα 2-3 χρόνια ακόμη, δεν μας παίρνει να κάνουμε κάτι.

Βλαστοκύτταρα θα κρατήσετε?

μωρε στο 2ο κ ειδικα στο 3ο τριμινο οι καουρες ειναι χειροτερες!βασικα εγω ποτε δεν ειχα στο πρωτο τριμηνο!

νεφελη ευχαριστω για τα περαστικα!κ πρεπει να βαζει 3 φορες τη μερα σταγονες στα ματια κ κλαιει κ με τα χιλια ζορια καθεται!ο αντρας μου της κραταει χερια ποδια κ εγω βαζω σταγονες.κ καλα πρωι κ μεσημερι που ειναι εδω αλλα το βραδυ που βαζουμε στις 8 πριν κοιμηθει κ λειπει ο μπαμπας της εκανα ακροβατικα χτες για να της βαλει!με τα ποδια μου κρατουσα το σωμα της ενω ηταν ξαπλωμενη κ με το ενα χερι ανοιγα τα ματια κ με το αλλο εβαζα σταγονες!μια βδομαδα αυτο θα γινεται:rolleyes:

Holy Diver

δημητρούλα υπομονή και περαστικά να 'ναι

νεφέλη και εγώ για βλαστοκυτταρα δεν εχω αποφασίσει ακόμα

εχω ακούσει και τις δυο αποψεις, να τα κρατήσουμε και να μην τα κρατήσουμε

και οι δυο μου φαίνονται λογικες τώρα τι θα κάνουμε δεν ξέρω ακομα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Αντε ρε Δημητρουλα, τρομαξαμε και μας ελειψες.

Το νου σας στη σπιουνο βανιλιτσα. χαχα

βλαστοκυτταρα. μμμμ, μεγαλο θεμα. Εγω δεν ημουνα πολυ υπερ, ο αντρας μου ητανε, οποτε τα κρατησαμε. και κομματι απο τον ομφαλιο λωρο.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...