Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

ροζ μου, μην ανησυχεις. Εμενα τα αποτελεσματα μου ηταν τα εξης:

Αυχενικη διαφανεια. Ιδιες ακριβως μερες

Β επιπεδου. Τρεις μερες μεγαλυτερο

Doppler. Οκτω μερες μικροτερο. Δηλαδη ειχε χασει και τις τρεις μερες και ειχε μεινει και αλλες 5 πισω και ετσι παρεμεινε και μεχρι το τελος.

Το κοριτσακι μου ειναι υγιεστατο. Μια τετοια διαφορα ειναι παρα πολυ πιθανο να υπαρξει σε μια εγκυμοσυνη. Καμια φορα καθυστερει λιγο η αναπτυξη τους για τον χ ψ λογο.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΜΠΑΝΑΚΙ ΑΛΛΑΞΙΕΡΑ ΠΩς ΑΚΡΙΒΩς ΔΟΥΛΕΥΕΙ?ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΚΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΣΤΙς ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ..ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ..:tongue:

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

ναι αυτό μου ειπε και εμένα δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας

απλά και μόνο το οτι μου ζητά να ξαναπάω 2 εβδομάδες μετά και όχι 1 μήνα μετά μου φέρνει μια αναστάτωση

γιατι είμαι υπερβολική και μόνο, θα προσπαθήσω να μην το παρακάνω

αυτο που με ηρεμεί ειναι οτι πάντα είχαμε αυτη την ίδια διαφορά

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλημερα κοριτσια ,σημερα τα νευρα μου δεν εχω κοιμηθει καλα και μολις πηγα να κοιμηθω η μπουμπου μου κλοτσαγε με αποτελεσμα να μην μπορω να κοιμηθω στα πλαινα !

Εν το μεταξυ αρχισαν οι καουρες και ξεκινησα το gaviskon μια κουταλια καθε βραδυ , δεν επηρεαζει την εκγυμοσυνη.

Μπουμπου με γεια το καροτσι ωραιο ειναι μοιαζει με το skatte το εχει μια γνωστη μου και της ειναι πολυ βολικο .Καλοριζικο.

Ροζ μου μην ανυσηχεις κοπελα μου ολα καλα θα ειναι με την αναπτυξη του μωρου σου .Να σε ρωτησω τρως καλα? γιατι εμενα μου κοπηκε η ορεξη βρε κοριτσια και δεν τρωω σχεδον τιποτα να δω τι θα εχει παρει το μωρο μεχρι το επομενο υπερηχο.

Νεφελη ωραιο το σκεφτεσαι το δωματιο της μικρης.Εγω σκεφτομαι να το κανω ρομαντικο πολυ σας ειχα δειξει το σχεδιο που θα παρω , σκεφτομαι να το βαψω ροζ ολο ή να κανω διχρωμια με ροζ με λιλα .Ταπετσαρια θα βαλω απο την μερια της κουνιας μια απαλη ροζ χωρις πολλα σχεδια με κατι κορωνιτσες ειχα δει αλλα θελω κατι πολυ απλο λιτο.Σκεφτομουν μηπως στο υπολοιπο βαλω μπορντουρα αλλα δεν ειμαι σιγουρη ακομα Σας αρεσει η μπορντουρα?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

εμενα ναι, μου αρεσει πολυ η μπορντουρα.

ροζ καλα σου λεει η φερυ, αφου αυτη τη διαφορα την ειχε απο την αρχη, οντως δεν υπαρχει λογος ανησυχιας. φαντασου εμενα που μου ειπε οτι ειχε μεινει και 8 μερες πισω. και μενα τοτε με ειχε ξαναβαλει να με δει μετα απο 20 μερες (ο γενετιστης, οχι ο γυναικολογος).

Κοριτσια, για μπανακι θα σας συμβουλευα να παρετε κατι που μπαινει μεσα-πανω, να καθεται πανω στη μπανιερα τελος παντων. Πεφτουν νερα απο το μπανακι και τουλαχιστον ας πεφτουν μεσα στην μπανιερα, για να μην χρειαζεται να σφουγγαριζεται και μετα το τελος του μπανιου. Εμενα η δικη μου τωρα, κοπαναει τα ποδια της με λυσσα γιατι της αρεσει που πλατσουριζουν στο νερο και κανει ολο τον κοσμο χαλια. Και φανταστειτε οτι πανω απο τα μισα πεφτουν μεσα στην μπανιερα.

Φερυ μου, μην ανησυχεις, το βαρος του μωρου δεν εξαρταται απο το βαρος που παιρνεις εσυ. Το μωρο οτι βαρος ειναι να βαλει θα βαλει ειτε εσυ παρεις 10 κιλα ειτε 30.

4Rnfp3.png

απο φαγητό άλλο τιποτα

τα πάντα τρώω με βοηθάει και η μάνα μου με τις σαλάτες κυρίως

δεν είχα κανένα πρόβλημα με το στομάχι μου μόνο το πρώτο τρίμηνο μια μικρή αναγούλα

εγώ κορίτσια τελικά με τον τοίχο θα κάνω ζωγραφιά

ο κύριος αυτος που έλεγα είναι καλος με 250 ευρώ θα μου κάνει έναν τοίχο ολόκληρο απένταντι μια φιγούρα και όλος ο άλλος τοίχος θα είναι με δυχρωμία σαν προέκταση και μια ροζέτα στο ταβάνι

το θέμα θα είναι ο νέμο στο βυθό οπότε ο τοιχος θα έχει θέμα βυθο

μέχρι την άλλη εβδομάδα θα έχω τελειώσει

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Ζωζα ναι ο γιατρος μου ειπε να το παρω , ειμαι και ξαπλωμενη σχεδον συνεχεια οποτε με βοηθαει πολυ.

Ρωτα και εσυ τον γιατρο σου.

Σμουτς να σε ρωτησω ειδα την μπανιεριτσα σου και μ αρεσε απο που την πηρες? την εχεςι στο φεις σε φωτο ,ειναι απο τι ηλικιας?

Ροζ ωραιο θεμα ο βυθος μ αρεσει πολυ.

Ροζ θα σου προτεινα τοτε να παρεις αυτες τις ψηλες μπανιερες που υπαρχουν http://www.letoshop.gr/?pID=39&ct=1100309&la=1

Διαφημίσεις

το μπάνιο μου είναι μικρό και έτσι βάλαμε ντουζιέρα

οποτε θα χρειαστώ κάτι που να κάθεται μόνο του

μου είπαν οτι αυτη fisherprice είναι καλή και για αρκετό διάστημα ακόμα και όταν μεγαλώσει

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ναι ροζ, κι εγω μια τετοια θα σου προτεινα αφου δεν εχεις μπανιερα. Αν εχεις ηδη αλαξιερα μπορεις απλα να παρεις μπανακι σε ψηλη βαση.

Φερυ την μπανιεριτσα την πηρα απο το λητω. Και για μεσα πηρα τη θεση του μωρου που ομως δεν σταθεροποιουνταν με τις βεντουζες. Αλλα δεν ειναι βολικη. Και αφου η μικρη αρχισε να καθεται της πηρα αυτο το καθισματακι που και παλι δεν μας βολεψε. Τις προαλλες τελικα πηγα και αγορασα αλλη μπανιεριτσα, αυτη που εχει ενσωματωμενη τη θεση του μωρου και με μπαρες πιανει πανω στην μπανιερα για να μην σκυβεις. Κλασεις ανωτερη. Δεν το συζητω. Το μωρο μπορει ειτε να ξαπλωνει, ειτε να καθεται απο την απεναντι μερια. Βρηκα την υγεια μου. Και μου το λεγαν ολοι, παρε αυτη, οοοοοχι, εγω ηθελα την αλλη.

4Rnfp3.png

το μπάνιο μου είναι μικρό και έτσι βάλαμε ντουζιέρα

οποτε θα χρειαστώ κάτι που να κάθεται μόνο του

μου είπαν οτι αυτη fisherprice είναι καλή και για αρκετό διάστημα ακόμα και όταν μεγαλώσει

ναι ροζ, αλλα αυτη θα την εχεις στο πατωμα. θα σου φυγει η μεση

4Rnfp3.png

απο το λητω κι αυτη. Φαντασου οτι η κολλητη μου την εχει στο γιο της απο νεογεννητο και τη χρησιμοποιει ακομα που ειναι 18 μηνων. Ειναι παρα πολυ σταθερη με αυτες τις βασεις που πατανε πανω στην μπανιερα.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...