Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κι εγω εχω ανησυχησει λιγο, αλλα με τον ταλιμπαν που εχει στο σπιτι, μπορει να της εσπασε και κανα λαπτοπ και να μην μπορει να μπει στο ιντερνετ.

νεφελη κοιταξε, πριν γεννησω, ειχα ρωτησει τη μαια για να παρω και μου ειχε πει να μην παρω γιατι θα ατροφησουν οι μυες της κοιλιας και δεν θα επανελθει καλα η κοιλια. Αυτο ομως ισχυει για τον φυσιολογικο τοκετο. Στην καισαρικη χρειαζεται, ο γιατρος μου στις φιλες μου που εχουν γεννησει με καισαρικη, τους ειπε να βαλουν.

Εμενα στις 40 μερες η κοιλια ειχε επανελθει κανονικα.

Ααα και υποψην αν γεννησετε με καισαρικη να ειστε προετοιμασμενες. Η κοιλια αργει να φυγει. Καμια σχεση με το πως φευγει με τον φυσιολογικο.

4Rnfp3.png

Ωχ πέθανα. Πήγε ο άντρας μου κινηματογράφο και βρήκα την ευκαιρία να ξεκαρτάρω λίγο τα συρτάρια μας από την σαβούρα που μαζέψαμε.

Γενικά είμαι άτομο που δεν μαρέσει να μαζεύω πολλά πράγματα στο σπίτι. Ελπίζω να είναι καλά το μωράκι μου. Πρώτη φορά το κούρασα τόσο πολύ.

Διαφημίσεις

Oκ smoutsaki, δεν θα πάρω τότε και θα περιμένω εκείνη την στιγμή τι θα μου πούνε. Μακάρι ρε γαμώτο να γεννήσω και εγώ φυσιολογικά.

Και εμένα το μυαλό μου πάει στο να χάλασε το pc.

κοριτσακια εχω φρικαρει εχουν ξεκινησει οι καουρες στον οισοφαγο και τωρα ξυπνησα !ξαπλωμενη δεν μπορω καθολου..και εντωμεταξυ για βραδυ δεν εφαγα τιποτα..ουφ και το πρωι εχω παλι δουλεια.!τι να κανω δεν παλευεται καθε μερα!αχ μπεμπουλα μου γιατι με ταλαιπωρεις????????????????????:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

zwza,

mono ypomoni boreis na kaneis!!!Rotises ton giatro sou ti boreis na pairneis se tetoies periptoseis????Ego 3 fores epatha to idio,aforito pono konta sto diafragma kai na min boro na statho tetoia ora pou to epathes esy kai xoris na exo faei!!!Emena o giatros mou edose Gaviscon(den ekane kai polla) alla tin teleutaia fora anakoufistika me depon ypotheto(gia xapi den to sizitousa kan)

κοριτσακια εχω φρικαρει εχουν ξεκινησει οι καουρες στον οισοφαγο και τωρα ξυπνησα !ξαπλωμενη δεν μπορω καθολου..και εντωμεταξυ για βραδυ δεν εφαγα τιποτα..ουφ και το πρωι εχω παλι δουλεια.!τι να κανω δεν παλευεται καθε μερα!αχ μπεμπουλα μου γιατι με ταλαιπωρεις????????????????????:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Δεν έχω ακόμα καούρες αλλά από την κουμπάρα μου θυμάμαι πυ είχε καούρες στο στομάχι, ότι έτρωγε μήλα και την ανακούφιζαν κάπως (!) και ότι ο γιατρος της είχε συστησει το Maalox, το οποίο θεωρειται ακίνδυνο για την εγκυμοσύνη. Για τον οισοφάγο δεν είμαι σιγουρη αν αυτα βοηθάνε. Ισως και όχι... Καλό κουράγιο. Είναι πολυ ενοχλητικό. Προς το παρον εγώ δεν έχω , ειχα βέβαια στο πρωτο τριμηνο στο στομάχι, αλλά οχι κατι τραγικο...τώρα θα δούμε οσο προχωράνε οι εβδομάδες θα αρχισουν κι αυτά. Υπομονή!;)

Επεξεργάστηκαν by αγγέλα74

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

Διαφημίσεις

κοιμήθηκα καλά

απλά νομίζω ότι θα έχω μια αγωνία όσο θα πλησιαζει η ημερομηνιά να πάω για τον υπέρηχο

αυτο που δεν μπορώ να δεχτώ είναι οτι πάντα ειχε 5 μέρες διαφορά ο μπέμπης καθώς η γονιμοποίηση έγινε αργότερ γιαυτο και αργήσαμε να ακούσουμε καρδιά

όταν την ρώτησα μου είπε οτι τωρα που εισαι 30 εβδομάδων πρεπει να το τσεκάρουμε αυτο , αν και δεν υπάρχει ανησυχία γιατι οι υπέρηχοι μου απο την αυχενική και τον β επιπέδου ήταν καθαροι όλοι.

απλά πρέπει αυτή να το δει στην περίπτωση που μεγαλώσει η διαφορά

ώρες ώρες αυτη η μανία της να τα βλέπει όλα όλα με κάνει να αγωνιώ

νομίζω ότι όλα καλά θα είναι

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...