Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

χαχα μπουμπουκα, κι εμεις το καροτσι ηταν το πρωτο πραγμα που πηραμε σπιτι και πιο νωρις απο σενα και μιλαμε ειχαμε λυσσαξει, μια το ανοιγαμε, μια το κλειναμε, μια το ανεβαζαμε, μια το κατεβαζαμε. Πολυ γελιο. Και βεβαια το δειχναμε και σε ολους ετσι?

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Smoytsaki μου αστα να πανε...εγω το ειχα ερωτευτει απο την πρωτη στιγμη περασε και με αριστα τα crash τεστ του αντρα της οικογενειας που ειναι ψειρας σε αυτα οποτε....

http://www.kiddicare.com/wcsstore/ConsumerDirect/images/catalog/KC11675/KC11675_L.jpg ειναι λιγοτερο πρασινο και περισσοτερο χακί -λαδί

Πολύ φουτουριστικο για αρκετο κοσμο αλλα εμενα θα με βολεψει πολυ και λογω υψους!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Smoutsaki σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Ρε κορίτσια η Δήμητρα πρώτη φορά είχε να κάνει τόσο διάστημα να μπει? Ελπίζω να είναι όλα καλά.

Μπουμπούκα μεγιά το καρότσι. Είναι τέλειο! Εχω δει παρόμοιο στον δρόμο και ειδικά σε εσένα θα βολέψει πολύ. Εχει και το δικό του στυλ.

Μήπως ρε γαμώτο να το φέρουμε και εμείς στο σπίτι? Σκευτόμουνα στις 26 Μαρτίου, αλλά δεν αντέχω...

Διαφημίσεις

Nefelaki Ευχαριστω ωωωωω!

Εμείς το πήραμε γιατί δεν ξεραμε μετα αν θα βρισκαμε στο χρωμα που θελαμε, οποτε μιας και το πετυχαμε... εχει πραγματι το δικο του στυλ, αλλα θα γλιτωσω το πολυ σκυψιμο που δεν με βολευει κιολας δυο μετρα γαιδουρα!

Εγω νομιζω πως ειναι ομορφο να αρχισουμε να μαζευουμε τα πραγματακια του μπεμπε μας!!

Σε ποια έπιπλα τελικά έχεις επικεντρωθεί Μπουμπούκα? Στείλε link αν θες να πούμε την γνώμη μας.

Nefelh μου

Η στο diamante blanco το σετ που εχετε διαλεξει και εσεις

ή στο pali me την καμηλοπαρδαλη και το ελεφαντακι!

http://quimamme.leiweb.it/puericultura/immagini/gigi_lele.jpg

Ωχ σόρυ μας τα έχεις ξαναπεί αλλά δεν το θυμώμουνα.

Εχεις πλάκα πάντως γιατί είναι τελείως διαφορετικού στυλ!

Γιατί δεν κοίταξες να τα πάρεις με έκπτωση? Φαντάζομαι και το pali θα είναι εξίσου τσιμπημένο με το diamante. Εγώ πάντως τα ψιλολυπήθηκα τα χρήματα και αν δεν τα πέρναμε με 20% θα το σκευτόμουνα. Το diamante σε πιο κατάστημα το βρήκες?

καλησπέρα κοριτσάκια

μπήκα να σας πω τα νέα μου με την γιατρο

ο μπέμπης μου ειναι 1245 πάνω απο κιλό το χρυσό μου

θα ξαναπάω σε δυο εβδομάδες μου ειπε και αυτο γιατι μετα την 30 εβδομάδα πρέπει να γινεται πιο τακτικός έλεγχος και αυτό γιατι έχω 5 μέρες διαφορά. αν και μου ειπε οτι επειδή πάντα είχα απο την πρώτη φορά που πήγα δεν υπάρχει ανυσηχία όμως αυτη θέλει να το εξετάσει καλύτερα.

την ρώτησα αν πρέπει να αγχωθώ και μου ειπε όχι γιατι αν υπήρχε κάποια ανωμαλία θα ειχε φανει απο τους υπέρηχους που εκανα. κατι θα είχαν εντοπίσει.

οπότε τυπικά και μόνο θέλει να με δει σε 2 εβδομάδες.

μπουμπου μεγειά το καρότσι , τέλειο το εχω δει αλλά εγω με 1,58 ύψος μόνο γιαυτο δεν ήμουν.

άντε κορίτσια μου σας αφήνω τα λέμε αυριο

και ως κλεισιμο εδώ σε εσας δίνω όρκο να πάψω να σκεφτομαι τόσο αρνητικά για όλα και χωρις ουσιαστικό λόγο.

ελπίζω να κρατήσω τον όρκο μου

φιλιά

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Ωχ σόρυ μας τα έχεις ξαναπεί αλλά δεν το θυμώμουνα.

Εχεις πλάκα πάντως γιατί είναι τελείως διαφορετικού στυλ!

Γιατί δεν κοίταξες να τα πάρεις με έκπτωση? Φαντάζομαι και το pali θα είναι εξίσου τσιμπημένο με το diamante. Εγώ πάντως τα ψιλολυπήθηκα τα χρήματα και αν δεν τα πέρναμε με 20% θα το σκευτόμουνα. Το diamante σε πιο κατάστημα το βρήκες?

Θα μου κανει εκπτωση και στα δυο δωματιακια οποιο και αν διαλεξω...

Τσιμπιμενα ειναι και τα δυο εχουν σχεδον την ιδια τιμή... ειναι τελειως διαφορετικα πραγματι αλλα μου αρεσουν πάρα πολύ!!

Το diamante το βρήκα σε ενα καταστημα στην Αθηνα που λεγεται Δημας, και εχει τεραστια ποικιλια πως εχει το Λητω αλλα ειναι πολύ πιο ανθρωπινα και ετσι αποφασισα να τα παρω ολα απο κει!!!

Μπράβο Ροζ, πολύ ευχάριστα τα νέα σου. Ολόκληρος άντρακλας ο μπέμπης.

Ναι τον έχω ακουστά, τώρα τι να σου πω με τα δωμάτια. Εγώ το diamante το ερωτεύτηκα και γενικά το στυλ δωματίου θα το κρατήσω σε λητούς τόνους, όπως και την προικούλα που πήρα. Ούτε ταπετσαρία θα βάλω τελικά απλά θα κάνω σε καμβά ένα τριαντάφυλλο 2 τμ. Σαν μεγάλος πίνακας θα γίνει.

Μ'αρέσουνε όμως και τα δωμάτια με χρώματα και σχέδια, ίσως στα μωράκια μας τελικά να είναι πιο ευχάριστα, τι να πω. Καλή απόφαση να πάρετε. και τα δύο είναι υπέροχα πάντως.

Κοριτσια, Ναι προτιμησα που ειναι πιο ανθρωπινα εκει από τα πολύ μεγαλα και απροσωπα πολυκαταστηματα... Οι κοπελες εκει ειναι γλυκητατες και καθολου φορτικές!

Νεφελάκι, Κι γω ερωτευτηκα το diamante από το εντυπάκι κιολας που το ειχα δει ποσο μαλλον απο κοντα!!

Αλλά το αλλο ειναι πιο αστείο και χαρούμενο και σκεφτομουν με τη ντουλάπα που θα βαλουμε και θα πιανει ολο τον τοιχο να το κανουμε ζουγκλα project... Για να δούμε, εχω δυο μερες ακομα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...