Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βανιλιτσα μου εμέις τα πήραμε από τα όνειρα, μ'αρέσουνε πολύ όμως και στο Ηρα. Τώρα Αθήνα έχει να ψάξεις και σε πολλά πρατήρια που προμηθεύουνε τα επώνυμα μαγαζιά.

Μπες στην αρχική σελίδα του parents και πήγαινε στο οι πρώτες αγορές. Εκεί θα βρεις πολλά site και για παιδικό δωμάτιο. Θα ζαλιστείς βέβαια λίγο.

Να πω κατι? Εχω ακουσει για του ΗΡΑ τα επιπλα οτι δεν ειναι πολυ καλης ποιοτητας, απο θεμα αντοχής δλδ οχι απο θεμα χημικων που χρησιμοποιουν στα προϊοντα τους.

Επισης εχω ακουσει οτι του PALI ειναι πολυ καλα αλλα εμενα προσωπικα δεν μου αρεσουν. Εκτος απο αυτο που μας εδειχνε η μπουμπου το οποίο το ειχα κι εγω στα υποψη.

4Rnfp3.png

Τώρα Smoutsaki ίσως και να έχεις δίκιο, δεν ξέρω εγώ κάτι. Απλά για όσες κοπέλες είναι από Αθήνα καλό είναι αν έχετε χρόνο να το ψάξετε το θέμα γιατί υπάρχουνε πολύ καλές ευκαιρίες και σε προσιτές τιμές.

Να σε ρωτήσω Smoutsaki και κάτι άσχετο, ο αποστειρωτήρας σου πόσες θέσεις για μπιμπερό έχει? Ισχύει όσο πιο πολλές τόσο καλύτερα?

Θέλουμε να πάρουμε της nuk αλλά έχει 6 θέσεις, ενώ της chicco ο καινούργιος 8.

Διαφημίσεις

νομιζω οτι ο Nuk εχει 5 (αν θυμαμαι καλα απο τον δικο μου) αλλα εγω παρολο που χρησιμοποιω αποκλειστικα nuk μπιμπερο, δεν τα χωραγε καλα και τα 5, οποτε συνηθως εβαζα 4. Αλλα και 8 να εχει, εχεις σκοπο να παρεις τοσα πολλα μπιμπερο? Παρε 1-2 για αρχη, γιατι μπορει να θηλαζεις και να μην τα χρειαστεις. Και να θυμασαι, οσα πιο πολλα εχεις τοσο πιο πολλα πλενεις. Αν δεις οτι τελικα τα χρειαζεσαι, 4 ειναι υπερ αρκετα.

Εγω ειχα παρει 2 να υπαρχουν, και αφου ειδα οτι χρειαζομαι πηγα και αγορασα. Τωρα που εχουμε σταματησει τις αποστηρωσεις και επειδή ειχα παρει πολλα (λογω αποκλειστικων αντλησεων ομως που τα χρειαζομουν) τα εχω μοιρασει 2 σε μια γιαγια, 2 στην αλλη και εχω και στο ντουλαπι 2-3 αχρησιμοποιητα. Και χρησιμοποιω μονο 2 για να καταλαβεις. Αααα και να παρεις μπιμπερο με οσο το δυνατον μεγαλυτερη χωρητικοτητα. Και παλι ειπαμε ΑΝ τα χρειαστεις. Να προσπαθησεις να θηλασεις.

4Rnfp3.png

Ναι είμαι υπέρ του θηλασμού και μακάρι να μπορέσω. Αρα των 6 θέσεων είναι καλό (μάλλον θα βγήκε πρόσφατα με τις 6). Με κάλυψες Smoutsaki. Σε έχω καταλάβει για πρακτικό τύπο και επιστεύομαι τις συμβουλές σου αν και δεν σε ξέρω.

Για θύλαστρο επίσης έχω ακούσει ότι το καλύτερο είναι της medela το swing. Αλλά κάνει 150 ευρώ!!! Σκεύτομαι πάλi της nuk το ηλεκτρονικό, έχεις ακούσει κάτι γι αυτό? Γιατί είχα διαβάσει και σε μια συζήτηση ότι εκτός από της medela όλα τα άλα είναι χάλια.

ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΝUK. Εγω, αν και φαν της εταιρειας, το εβαλα για μισο λεπτο πανω στο στηθος μου και τα ειδα ολα.

Και γενικως μην πας να αγορασεις θηλαστρο πριν γεννησεις. Δες πρωτα τις αναγκες σου. Ειναι κριμα, μπορεις να παρεις τοσα πολλα πραγματακια με 150 ευρω.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Ti κάνετε κοριτσακια??

Εγω σημερα ειχα ραντεβου στο γραφειο γι αυτο χαθηκα ολη μερα...

Doppler ή βιοφυσικό προφίλ μου είπε ο γιατρός μου πως γίνεται στην 33η εβδομάδα...

Εκλεισα ραντεβού γι αυτό στις 8 Απρίλη ακριβως μετα το Πασχα!!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Γεια σου Μπουμπούκα.

Το απογευματάκι χαθήκανε όλες σήμερα.

Με τα έπιπλα τι θα κάνεις τελικά? Καροτσάκι έχεις κάτι υπόψιν?

Δημητρούλα που είσαι???

κοιτα, εσυ που γεννας καλοκαιρι μαλλον δεν θα τον χρειαστεις αμεσα. Εγω δεν εχω παρει. Να σου πω την αληθεια δεν εχω αποψη επι του θεματος αυτου γιατι δεν ενδιαφερθηκα να παρω. Αν θελεις οταν χρειαζεται βαζε ενα μπρικακι με νερο πανω στο καλοριφερ ή μια βρεγμενη πετσετουλα. Κανουν ακριβως την ιδια δουλεια.

4Rnfp3.png

Γεια σου Μπουμπούκα.

Το απογευματάκι χαθήκανε όλες σήμερα.

Με τα έπιπλα τι θα κάνεις τελικά? Καροτσάκι έχεις κάτι υπόψιν?

Δημητρούλα που είσαι???

Οντως επεσε ησυχια Nefelaki!!

Επιπλα θα παω να κλεισω την Πεμπτη και για να σου πω την αληθεια ειμαι ακομα μεταξυ δυο επιλογων...χιχιχι, τελευταια στιγμη με βλεπω για α μπε μπα μπλομ...

Καροτσακι παραγγειλαμε και μαλιστα επειδη το ειχαν στο χρωμα που θελαμε το πηραμε και σπιτι και ειναι μεσα στα κουτια ακομη αλλα καθε μερα το κοιταζω σαν χαζή!!

Θα βαλω Link να το δειτε!!!!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...