Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

geia σας κοριτσακια κι απο μενα!νεφελακι με τοσο βαρος δεν παθαινεις τιποτα!εγω ασε ποσα εχω σηκωσει μεχρι τωρα στη δουλεια..rosebaby μην αγχωνεσαι μια χαρα ειναι ο μπεμπης σου..εγω εχω ψιλοζαλαδες παλι..λεω να παω στον ομοιπαθητικο γιατι απο το αγχος θα ειναι..κατα τα αλλα νομιζω αρχισαν οι καουρες!!!!!!!!!!!!!

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Αχ Smoutsaki και εμένα με ανγχώνουνε όλα αυτά. Νόμιζα ότι μετά την β τέλος, αλλά τελικά κάθε μήνας έχει και από κάτι.

Τι να κάνουμε, θα τα περάσουμε για το καλό των μωρών μας. Εγώ ανυπομωνώ να φτιάξω το δωμάτιο. Δεν μπορώ να περιμένω μετά το Πάσχα.

Διαφημίσεις

Ναι Ζωή μου δίκιο έχεις, απλά ανγχώθηκα λίγο γιατί μέχρι τώρα δεν έχω σηκώσει τίποτε, αλλά ευτηχώς η μπεμπούλα κουνήθηκε. Σημερα δεν είναι η μέρα της όμως.

Ρε συ Ζωή γιατί τόσες ζαλάδες! Εγώ πιστεύω ότι είναι από την δουλειά και την ορθοστασία. Πρέπει να αρχίσεις να μένεις και κάποιες μέρες στο σπίτι και να ξεκουράζεσαι.

Να μαι και γωωωωω!!!!

εφυγα νωριτερα από την δουλεια και ηρθα να κανω μαμ!!!Ειχα φτιαξει απο χθες βραδυ ωραιοτατο παστιτσιο και ντερλικοσα!!!!!!!

Δεν νομιζω να κανει κακο Νεφελακι το ντοματακι...εγω στο souper Market παω συχνα μονη και κανα 3αρι τσαντουλες τις σηκωνω καθε φορα!!

φοβαμαι να ζυγιστωωω.....(ασχετο)

στον 7ο λετε ειναι καλα για προετοιμασιες του τυπου: δωματιο και πραγματακια ή ειναι παλι νωρις???

Η Dimitra που ειναι σημερα???:rolleyes:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Vanilitsa δεν είναι νορίς ο 7ος, στο τέλος θα γεννήσεις και μετά θα αρχίσεις τις προετοιμασίες εσύ, χαχα! Εγώ αρχές 6ου τα έκλεισα όλα τα βασικά, έπιπλα και καρότσι. Αντε αρχίνα σιγά σιγά για να χαίρεσαι, είναι ωραίο πράγμα και επειδή στο δεύτερο παιδάκι μας θα είναι διαφορετικά τα πράγματα, να κοιτάξουμε όσο είναι δυνατόν να το χαρούμε τώρα.

Η Δήμητρα όντως χάθηκε σήμερα, έχει και πολλές υποχρεώσεις βέβαια. Ελπίζω να μπει αργότερα.

Διαφημίσεις

Και εγώ ανυπομωνώ για τα πράγματα. Μπαίνω συνέχεια στα site και κοιτάω τα έπιπλα και το καρότσι που πήρα! Αντε Rosebaby εσένα περιμένουμε για να πάρουμε σειρά και οι υπόλοιπες. Σε λίγο θα ξαναδείς και τον μπέμπη σου, ποιος στην χάρη σου!

χθες είχε κάτσει με τον κώλο τουρλωμένο και το προσωπάκι προς εμας

τα πόδια οκλαδόν , ήταν μια γλύκα

και όλα θα ήταν τόσο υπέροχα αν τον μετρούσε και καλά

τι να λέμε τωρα σε λίγο θα ξαναπάω

τα έπιπλα τα περιμένω με αγωνία όπως και όλα

την μέρα που θα σταματήσω την άλλη παρασκευή λογικά

άντε νομίζω ότι αυτες οι δυο εβδομάδες θα μου βγάλουν την ψυχή

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Vanilitsa δεν είναι νορίς ο 7ος, στο τέλος θα γεννήσεις και μετά θα αρχίσεις τις προετοιμασίες εσύ, χαχα! Εγώ αρχές 6ου τα έκλεισα όλα τα βασικά, έπιπλα και καρότσι. Αντε αρχίνα σιγά σιγά για να χαίρεσαι, είναι ωραίο πράγμα και επειδή στο δεύτερο παιδάκι μας θα είναι διαφορετικά τα πράγματα, να κοιτάξουμε όσο είναι δυνατόν να το χαρούμε τώρα.

Η Δήμητρα όντως χάθηκε σήμερα, έχει και πολλές υποχρεώσεις βέβαια. Ελπίζω να μπει αργότερα.

Δεν εχεις και αδικο Νεφελακι μου...ας κλεισω πρωτα ο Θεος τον 6ο και βλεπουμε:o

Μου αρεσαν πολυ τα πραγματακια που επιλεξατε ...κοιταω καμια φορα πεταχτα στα site και εγω για βρεφικο δωματιο αλλα δεν βρισκω κατι ολοκληρωμενο...εχετε να μου προτεινετε καποιο εσεις site??

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...