Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

μπραβο μπουμπου μου!!

σε χρειαζομαστε εσενα...αν και εγω θεωρουμαι αισιοδοξη παντα...μου φαινται οτι με νικας....:P:p

να σας ρωτησω κατι;;

θεμα με τη μεση σας εχετε;;

εμενα με εχει πιασει ισχιαλγια που δεν ειχα ποτε μου...και δεν εχω παρει πολλα κιλα...αν κατσω πολυ ωρα ορθια....ειμαι για εντριβες...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:rolleyes:σημερα βαριεμαι πόλυ πολυ ...εχω και κατι ανακατοσουρες...

αχ βρε mpoumpou μου...ποσο σε χαιρομαι ...που εισαι κουλ:cool:

εγω παντα με ενα αγχος !!!!!!!!!

να σας πω βρε κοριτσια , απο κιλακια πως πατε???εμενα ρε γμτ μου εχει ανοιξει η ορεξη και ολο μασουλαω:oops:μεχρι και τον 5ο μηνα ειχα παρει μοναχα 4-5 κιλακια ..απο δω και περα ομως νομιζω πως θα παρω αρκετουτσικα!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

γενικά είμαι άτομο αισιόδοξο, μόνο όταν έχει να κάνει με θέματα υγείας δικών μου ανθρώπων τότε με πιάνει πανικός

εκει δεν μπορώ να ηρεμίσω φέρνω την καταστροφή εκει που δεν υπάρχει

τώρα ήταν ανάγκη να γίνει και αυτό ? ας αλπίσω όλα να πάνε καλά σήμερα να γίνουν οι μετρήσεις και να είναι η κανονικές

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

βανιλιτσα εγω ειμαι στα 6 κιλα+.

στην πρωτη μου κορη ειχα παρει συνολικα 16 κιλα εκ των οποιων τα 4 τα εβαλα στον ογδοο και στον ενατο.αλλα ετρωγα πολυ τοτε...

τωρα νομιζω οτι ειμαι πιο συγκρατημενη...ακομη ε....:D:D:D ποτε δεν ξερεις...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

σμουτς δεν εκανες επισκληρηδιο;;;

ουτε μετα στα ραμματα δηλαδη;;;αουτς...μπραβο σου ...παντως...εγω θα εκλαιγα σαν γατι....δεν φημιζομαι για την ψυχραιμια μου...

ε καλα, δεν εκανα και τιποτα τρομερο, τοσες γυναικες γεννανε χωρις επισκληρηδιο. Εμενα μου το ειχε πει ο γιατρος απο τον 7ο και ημουν προετοιμασμενη ψυχολογικα. Κι εμενα σε ιατρικους λογους μου το ειχε αποδωσει, περαν της πλακας, οτι δεν συμπαθει την επισκληρηδιο. Οσο για τα ραμματα, σου κανουν μια τοπικη αναισθητικη ενεσουλα και μετα ξυλοκαινη και δεν καταλαβαινεις σχεδον τιποτα.

Rosebaby και εγώ έχω φρικάρει γιατί μου την βγάζει 3 μέρες μικρότερη, ενώ πριν ήτανε δύο μέρες μεγαλύτερη. Αλλά μου εξήγησε ότι είναι φυσιολογικό και στον επόμενο υπέρηχο που θα είμαι 29η με 30η θα φανεί καλύτερα, όπως και σε εσένα σημερα. Εγώ θα έλεγα να φας μια καραμέλα. Ολα θα είναι καλά και θα κουνηθεί και ο μπεμπούλης σου. Και εμένα σήμερα από το πρωί δεν κουνήθηκε καθόλου.

Η μπεμπούλα σου Smoutsaki δείχνει ότι έχει δυνατη προσωπικότητα και αν την ζαλίζουνε νευριαζει, χαχα.

Και μενα κοριτσια, στην Β επιπεδου εδειχνε 3 μερες μεγαλυτερη και στο ντοπλερ ηταν 8 μερες μικροτερη. Ο γιατρος μου ειπε να μην ανησυχω, σχεδον παντα συμβαινουν. Καναμε ενα NST και αυτο ηταν ολο. Αυτη η διαφορα παρεμεινε μεχρι και το τελος.

Smoutsaki πως άντεξες χωρίς επισκληρήδιο? Γέννησες κοντά στην ΠΗΤ? Λένε ότι στο πρώτο παιδί συνήθως εξαντλούνται όλες οι μέρες. Και εμένα μου εξήγησε ο γιατρός ότι θα αρχίσουμε χωρίς επισκληρήδιο, αν όμως στην πορεία δει ότι επιβάλλεται (που θα δει σίγουρα) θα μου κάνει.

Νεφελακι γεννησα 3 μερες πριν την ΠΗΤ, φυσιολογικα (εννοω χωρις ραντεβου). Πηγα στο μαιευτηριο με πονους και σπασμενα νερα. Και αντεξα γιατι ειχα ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ψυχολογια, ειχα μαια και γρηγορη σχετικα γεννα για πρωτοτοκη.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

το ντοπλερ ειναι ενας υπερηχος, που λογικα θα κανεις κι εσυ, κατα τον 8ο που κοιταει τις αιματωσεις του μωρου (δεν ξερω αν το εξηγω καλα). και το nst δεν ειναι απαραιτητο οτι θα το κανεις. εγω το εκανα βασει των ευρηματων του dopler

4Rnfp3.png

Να μαι και εγώ.

Κορίτσια κατέβηκα στην λαική που έχει σήμερα κάτω από το σπίτι μας και κουβάλησα 3,5 κιλά ντομάτες, πειράζει το τόσο βάρος? Η χαζή δεν κατάλαβα ότι πήρα πολλές και όταν πήγα να τις σηκώσω το συνειδητοποιησα.

Doppler μου κάνει εμένα από τώρα γιατί τον έχει στον υπέρηχο, το nst τι είναι τελικά? Και αυτό με τις αιματώσεις έχει να κάνει?

εμενα μου ειχε βρει στο ντοπλερ, οτι αιματωνεται κανονικα αλλα εχει σφιχτες αντιστασεις, οποτε ο γιατρος μου ειπα να κανω την αλλη εξεταση nst που ξαπλωνεις σε μια καρεκλα για μιση ωριτσα (φαγωμενη για να εχει ενεργεια το παιδακι) και σου βαζουν μια ζωνη πανω στην κοιλια, και μολις αισθανθεσαι το παιδι να κουνιεται πατας ενα κουμπακι για ολη αυτη την ωρα. και αυτο δειχνει κατι στο γιατρο , αλλα μη με ρωτατε τι, γιατι δεν ξερω.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...