Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Smoutsaki πως άντεξες χωρίς επισκληρήδιο? Γέννησες κοντά στην ΠΗΤ? Λένε ότι στο πρώτο παιδί συνήθως εξαντλούνται όλες οι μέρες. Και εμένα μου εξήγησε ο γιατρός ότι θα αρχίσουμε χωρίς επισκληρήδιο, αν όμως στην πορεία δει ότι επιβάλλεται (που θα δει σίγουρα) θα μου κάνει.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:rolleyes:καλημερα κοριτσια!!

Σημερα πρωι πρωι στην δουλεια και εχω μια νυστα...αν και ο καιρος επιβαλλει καφεδακι στην παραλια σημερα!!!

rosebaby ετσι εκανε και ο δικος μου μπεμπης στην β- επιπεδου και ο γενετιστης ¨χτυπουσε¨την κοιλιτσα μου για να ξυπνησει αλλα τιποτα!!!μετα που πηγαμε για παγωτακι στην καφετερεια τσουπ εκανε βολτες:tongue:!!!Φαε κατι γλυκουλι η εστω ενα φρουτακι πριν πας!!!!!!!!

Κοριτσια χωρις επισκληριδιο δεν το συζητω ....φρικαρω στην ιδεα!!!εμενα μου λεει πως αυτη την εποχη δεν υπαρχει λογος να υποφερει η γυναικα ..να κλαει να ουρλιαζει και μεις να καμαρωνουμε που δεν εχει κανει επισκλειριδιο!!!!!!!!Αρα βουρ για επισκληριδιο χιχιχιχιχι!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

ξαναρθα!

καλημερα και στα κοριτσια που ηρθαν τωρα...

εγω κοριτσια την πρωτη μου κορη την γεννησα με επισκληρηδιο αλλα μονο οταν η διαστολη ειχε φτασει 5 περιπου...νωριτερα δεν ηθελε ο γιατρος μου για να μην επιβραδυνθει ο τοκετος...

ο πονος αντεχεται ...μοιαζει πολυ με αυτον της περιοδου...αλλα εχεις ενα αλλο συναισθημα ρε παιδι μου....ξερεις οτι σε λιγο θα κρατησεις το μωρακι σου και τα ξεχνας ολα...

ααααα εμενα η επισκληρηδιος μου προκαλεσε ενα τρεμουλο...αυτη ηταν η παρενεργεια της στο σωμα μου...

νεφελη ετσι λενε οτι στο πρωτο παιρνεις ολο το χρονο...σε εμενα ετσι ηταν ...γεννησα στην πητ μου ακριβως...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

καλημερα κοριτσια . Λιγο ελειψα απο δω και δεν σας προλαβαινω.Τι κανετε κοριτσακια ολα καλα?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

αυτό που με αγχωνει δεν είναι το οτι δεν άλλαζε πλευρο αλλά το οτι τον έβγαζε μικρότερο

αυτή μου λεει μάλλον δεν μέτρησα σωστά γιατι ήταν αδύνατο εκει που είχε χωθει αλλά και πάλι πως να μην αγχώνομαι

σήμερα θα τον βγάλει σωστά ?

ουφ το σκασμένο τι αγωνία μου έφερε στα καλά καθούμενα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Καλημερα βανιλιτσα ολακαλα .

Ροζουλα μην ανυσηχεις συνηθως οι υπερηχοι εχουν αποκλισεις στα κιλα ποτε δεν ειναι οπως τα λενε ,εινα στο περιπου.

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Rosebaby εγώ εχθές έκανα υπέρηχο μετά από μία κοπέλα που της τον έβγαλε ο γιατρός τον μπέμπη 2 εβδομάδες μικρότερο και ο γιατρός δεν ανυσήχουσε. Το ξέρω ότι ανγχώνεσαι και εγώ από την προηγούμενη φορά που μου το είπε ανγχώθηκα και χθες είχα αγωνιά να δω πήπως η διαφορά μεγάλωσε.

Την προηγούμενη φορά πήγα γνωρίζοντας ότι είναι 2 μέρες μεγαλύτερη και ξαφνικά μου λέει στο τέλος για τρεις μέρες μικρότερη. Τα έπεξα αλλά με καθυσήχασε. Προσπάθησε να ηρεμήσεις μέχρι να πας και θα δεις που η γιατρός σου θα σου εξηγήσει και θα σου φύγει το άνχος. αν και αυτό σίγουρα θα μας κυνηγάει μέχρι να γεννήσουμε. Και εγώ αν και πήγα χθες το πρωί σήμερα δεν έχει κουνηθεί ακόμη καθόλου, αλλά λέω συγκρατήσου στον εαυτό μου και χαλάρωσε.

ροουζ μην αγχωνεις το μωρακι σου...περιμενε μεχρι το απογευμα και ολα καλα θα ειναι..θα δεις...εξαλλου οπως λεει και η fairy baby στον υπερηχο οι μετρησεις εχουν αποκλιση της ταξεως των 10% περιπου...

μου αρεσει που λεω τη εκφραση "μην αγχωνεις το μωρακι σου" εγω που εχω αγχωσει το δικο μου τοσες φορες....τστστσ...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Οπως λέει και η Fairy οι υπέρηχοι έχουνε και αποκλίσεις. Αυτό μου το είπε εξαρχής και εμένα ο γιατρός, παρόλο που ο δικός του είναι κανονικά και για β επιπέδου.

Διαφημίσεις

Rosebaby εγώ εχθές έκανα υπέρηχο μετά από μία κοπέλα που της τον έβγαλε ο γιατρός τον μπέμπη 2 εβδομάδες μικρότερο και ο γιατρός δεν ανυσήχουσε. Το ξέρω ότι ανγχώνεσαι και εγώ από την προηγούμενη φορά που μου το είπε ανγχώθηκα και χθες είχα αγωνιά να δω πήπως η διαφορά μεγάλωσε.

Την προηγούμενη φορά πήγα γνωρίζοντας ότι είναι 2 μέρες μεγαλύτερη και ξαφνικά μου λέει στο τέλος για τρεις μέρες μικρότερη. Τα έπεξα αλλά με καθυσήχασε. Προσπάθησε να ηρεμήσεις μέχρι να πας και θα δεις που η γιατρός σου θα σου εξηγήσει και θα σου φύγει το άνχος. αν και αυτό σίγουρα θα μας κυνηγάει μέχρι να γεννήσουμε. Και εγώ αν και πήγα χθες το πρωί σήμερα δεν έχει κουνηθεί ακόμη καθόλου, αλλά λέω συγκρατήσου στον εαυτό μου και χαλάρωσε.

νεφελη ειμαστε ακριβως τις ιδιες μερες εγκυουλες!!

και εμενα σημερα ειναι ησυχος σχετικα με αλλες μερες.για να μην αγχωθω λεω να παω για περπατημα!

ναι το ξέρω οτι εχουν αποκλήσεις και εμενα μου το ειπε , το ήξερα κιολας ότι είναι περιπου μια εβδομάδα μικρότερος

δεν θέλω να μπω στην διαδικασια να περιμενω τον άλλο μήνα μην μεγάλωσε η διαφορά

θα με πεθανει αυτο, ελπίζω σήμερα να τον βγάλει κανονικά

ετσι και τον προηγούμενο μήνα εβγαινε μικρότερο αλλα είχε καλύτερη θέση και κατάφερε να τον μετρήσει στο τελος

χθες τίποτα ήμουν εκει 1 ώρα και δεν μπορουσε , μια ετσι καθομουν μια αλλιως τίποτα

της έβγαινε λιγο πάνω απο μια εβδομαδα μικροτερος ίσως αν ηταν μια εβδομάδα να μην μου ζητούσε να ξαναπάω γιατι πάντα ήταν έτσι.

τωρα θέλει να είναι σιγουρη 100% οτι μέτρησε σωστά

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

έχω φρικάρει λίγο γιατι της έβγαινε μικρότερο στις μετρήσεις

αν και πάντα έβγαινε μικρότερο γιατι η γονιμοποίηση έγινε μια εβδομάδα αργότερα

απλά θέλει να το ξαναμετρήσει γιατι ήταν σε τετοια θέση που δεν μπορούσε να είναι σίγουρη ότι μέτρησε σωστα

είναι και μιρμίρα σε αυτά , δεν αφήνει τίποτα στην τύχη

και εδώ αναρωτιέμαι μπουμπού εσύ πως δεν αγωνιας που δεν σου κάνει υπέρηχο κάθε μήνα ?

Koριτσακι καλημέρα...

Φυσικα και εχω αγωνία όταν δεν μου επιτρεπει τον υπερηχο καθε μηνα, αλλα αυτος ο γιατρός ειναι πολύ της εμπιστοσύνης μου οποτε καθυσυχαζομαι...

Το βασικο ειναι οτι δεν μπορω να κανω τπτ ειτε κανω υπερηχο καθε μηνα ειτε καθε δυο μηνες, μου το ξεκοψε απο την αρχη και ετσι συνηθισα στην ιδεα... πιο πολυ μου λειπει να δω το μωρακι μου παρα η ανησυχια αν εχει κατι γιατι σκεφτομαι πως ολα καλα θα ειναι!:D

positive thinking

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

αχ δεν μου δίνεις και εμένα λίγο απο την θετική σου σκέψη ?

μακάρι να μπορούσα και εγώ να κάνω το ίδιο

πρώτα βάζω την κακή ιδέα με το μυαλό μου είτε είναι σε πιθανότητες 1 στις 100

τώρα αν και μου ειπε μην αγχωνεσαι δεν τον μετρήσαμε σωστα εγώ πάλι με το μυαλό μου βάζω το κακό

θα δούμε το απόγευμα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Oση θέλεις Rose μου,

Εγω εχω προπονηθει με τα χρονια, ειδα οτι μονο με θετικη σκεψη γινονται ομορφα πραγματα!!!

Αν καποια στιγμη παει ο νους μου στο κακό, μου ριχνω μια τσιμπια και με επεναφερω...Και μετα χαμόγελα!!!!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...